Seats and Sofas - Mijdrecht Reviews 278

4,6

Rendementsweg 10b, 3641 SK Mijdrecht, Utrecht, NL

We wisten wat we zochten... Een stof van hoge kwaliteit, koudschuim van zware kwaliteit en een relatief korte levertijd en als het even kan ook nog een mooie prijs. In de vestiging Mijdrecht hebbe... Toon meer

Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werd heel prettig met me meegedacht. Ook de inzet om mijn wensen voor een bepaalde bank op zeer korte termijn mogelijk te maken en dus toch aan mijn vraag te vo... Toon meer

Heel prettige ervaring in de megastore Mijdrecht. We werden heel vriendelijk ontvangen door Joshua,en zonder opdringerig te zijn hebben we rustig rondgekeken. Toen we een keus maakten heel goed... Toon meer

Wij hebben alleen maar goed ervaring dit is bankstel nummer 4 denk ik die wij kopen bij Seats and Sofas. Ook familie hebben hier gekocht altijd vriendelijk geholpen . Miste alleen me bakje koffie gi... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Rendementsweg 10b, 3641 SK, Mijdrecht, Utrecht, Nederland

• 297581024

4,6

Uitstekend

Goede ervaring bij Seats and Sofas Mijdrecht!

Vorige week heb ik een bank gekocht bij Seats and Sofas in Mijdrecht en ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. In de winkel werd ik op een prettige manier geholpen, vriendelijk personeel dat goed meedacht zonder te opdringerig te zijn. De verkoper heeft echt de tijd genomen om me goed te helpen en te informeren.

Al met al een fijne ervaring. Als je op zoek bent naar een nieuwe bank en goede service belangrijk vindt, dan zit je hier goed.

12 juni 2025

Beste Bodil de Jong,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review over uw bezoek aan onze winkel in Mijdrecht. Wat fijn om te lezen dat u onze service als prettig en behulpzaam heeft ervaren, en dat onze collega de tijd nam om u goed te adviseren. We vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en goed geïnformeerd een keuze kunnen maken, zonder zich onder druk gezet te voelen.

Uw tevredenheid is voor ons de beste motivatie. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en verwelkomen u graag weer in de toekomst.

Seats and Sofas

We gingen gewoon eens kijken

We gingen gewoon eens kijken, mede omdat onze bankstel 2 jaar oud was gekocht bij Maison33 te z Gouda compleet door gezakt was en er uit eindelijk maar een fomlaag op zat van 2 1/2 cm daarna meteen ribstof eroverheen.. en de bekisting zat je ook lekker met je kont op!

Goed nu verder bij Seats and Sofas te Mijdrecht. We werden netjes ontvangen en zeiden ook direct wat ons budget was! Niet dat we meteen hele dure bankstellen te zien kregen.. alles natuurlijk naar waarde! Maargoed de man legde netjes alles uit kwa zitting en kussens enz. Iemand die echt 100% weet waar hij over praten! De verkoper liet ons ook gewoon met rust.. later kwam hij terug en of we iets gezien hadden... ja 3 banken waarvan we denken die zouden kunnen passen bij ons.. nou laat me maar eens zien, dus we liepen naar de 1e bank en die zat ook zo onwijs goed.. en daar gingen we ook voor.. blij dat onze volwassen dochter mee was en vertelde dat wij het best zwaar hadden lichamelijk en financieel.. na wikke en wegen kreeg me dochter na al wat zomerkleding nog eens €150,- extra korting.. goed advies ook omdat we hebben hebben liet hij stof zien die sterker zien.. en zijn advies opgevolgd..andere kleur uit gezocht. Nu even wat weekjes wachten en dan ophalen. Helaas ben ik de beste verkoper man zijn naam vergeten.. mss vrijdag de 13e ??hahaha.

Maar wij zijn super blij met onze nieuwe aankoop👍🏻.

A de Waal
Aalsmeer

14 juni 2025

Beste heer De Waal,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn dat u zich welkom en goed geholpen voelde in onze vestiging in Mijdrecht. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Ook fijn dat er naar uw budget en voorkeuren is geluisterd en dat u uiteindelijk een mooie bank heeft kunnen kiezen.

We hopen dat u en uw gezin veel plezier beleven aan uw nieuwe aankoop!

Uitstekend advies

Uitstekend advies, mooie banken en geen druk van de verkoper. Echt een aanrader.

21 mei 2025

Beste Paul de Mes,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw mooie woorden over onze vestiging in Mijdrecht. Wat fijn om te horen dat u uitstekend advies heeft ontvangen en onze banken als mooi heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en zonder druk een keuze kunnen maken, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen en ons aanbeveelt.

Heel opdringerig

Heel opdringerig, bolle man die er werkt met zijn zogenaamde kortingen.
Dame gesproken die er heeft gewerkt, en heeft eerlijk verteld dat ze mensen proberen te manipuleren, ze had daar geen zin meer in, en is weg gegaan.
Check Radar uitzending ;) voor meer duidelijkheid

2 mei 2025

Beste,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u uw bezoek aan onze winkel als onaangenaam heeft ervaren. Wij nemen signalen over opdringerig gedrag en negatieve verkoopervaringen serieus en streven ernaar om transparant en klantgericht te werken. Dergelijke beschuldigingen nemen wij dan ook zeer serieus en zullen deze intern bespreken.

Wij willen uw ervaring graag beter begrijpen en onderzoeken. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar mijdrecht@seatsandsofas.nl zodat wij contact met u kunnen opnemen?

Super bedrijf!!

Wij waren opzoek naar een mooie, goede maar niet een al te dure bank. Binnen een half uur hadden we onze droom bank gekocht door de onwijs goede hulp van de werknemer die met al onze wensen mee dacht en uit liet komen!

6 april 2025

Beste R.s,

Wat een plezier om uw positieve review te lezen! Geweldig dat u in korte tijd, met hulp van onze medewerker, de perfecte bank heeft gevonden die aansloot bij al uw wensen én uw budget. Dat is precies waar wij ons voor inzetten: een persoonlijke benadering en doelgerichte hulp.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie en voor het vertrouwen in Seats and Sofas.

Seats and Sofas

Niet kopen bij Seats and sofas

Met leuke lokkertjes naar de winkel gegaan. Daar blijken de lokkertjes geen waarheid te zijn. Bank gekocht die wel snel kon worden geleverd.
Bank was kapot bij aankomst. Ik moest er zelf voor zorgen dat hij terug bij de winkel kwam om te laten maken. Ze komen je nergens in tegemoet en service hebben ze nooit van gehoord. Ik kan het me niet veroorloven om de bank weer weg te laten brengen en op te laten halen dus zit op een kapotte bank.

Update: 12 april: ik heb (wederom) een mail gestuurd en wacht hoopvol op de reactie dat ze mijn bank komen halen, laten maken en weer terug brengen 🙏🏻

Update 14 mei: Niets vernomen!! Reacties op trustpilot zijn dus ook niets waard.

Update 16/8/2025: Ondertussen in mei 2025 het voorstel gekregen om de bank te laten retourneren. Dan ben ik wel 30% kwijt van de aanschafwaarde en ik moest de slechte reviews verwijderen op trustpilot. Ik heb gezegd dat ik het me niet kan veroorloven om 30% van de aanschafwaarde kwijt te raken en de filiaalmanager van locatie Mijdrecht vroeg me een mail naar hem te sturen met daarin de motivatie waarom ik het me niet kon veroorloven om 30% van de aanschafwaarde kwijt te zijn. Hij zou de afdeling service dan vragen voor een goede oplossing nl kapotte bank laten maken, de kapotte bank vervangen voor een goede bank of het volledige bedrag retour en de bank laten ophalen. 27 mei 2025 dus een mail gestuurd en op 12 juni een herinnering met de vraag of mijnheer al iets van de afdeling service had vernomen.

Nooit meer wat vernomen van Seats and Sofas.
Nogmaals dus een waarschuwing voor mensen met weinig geld: hier niet kopen!!!!!

22 februari 2025

Beste Mandy,

Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest. Wij streven ernaar om onze klanten een goede service en kwaliteitsproducten te bieden, en het spijt ons te lezen dat dit in uw geval niet zo is verlopen. Wij begrijpen dat het frustrerend is om met een kapotte bank te zitten en betreuren dat u zich niet goed geholpen voelt. Graag willen wij uw situatie verder bekijken en zoeken naar een passende oplossing. Zou u uw contactgegevens en ordernummer kunnen sturen naar mijdecht@seatsandsofas.nl?

BEAUTIFUL CASSANOVA

Geweldige aankoop gedaan van de 2,5 zits en losse fauteuil Cassanova bij Seat and Sofa in mijdrecht.Super vriendelijk geholpen door de heer Martin met een goed luisterende oor en vriendelijke glimlach,die regelde dezelfde kleur stiksel als de kleur van de fauteuil's,hopen er weer net zo veel plezier van te hebben als onze vorige bank,waar we 15 jaar mee gedaan hebben,ook bij Seat and Sofa mijdrecht gekocht .

23 februari 2025

Beste Lydia Pauw,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u weer een goede ervaring bij onze vestiging in Mijdrecht heeft gehad en dat u opnieuw een prachtige bank heeft gevonden. Fijn dat onze medewerker Martin u goed heeft geholpen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe Cassanova-set!

Heel fijn bedrijf

Hele fijne winkel, goed geholpen door de medewerkers.
Er werdt goed meegedacht over de optie voor ons huis.
Ook goede uitleg gekregen over de verschillende soorten stoffering.
Top bedrijf

10 maart 2025

Beste Guus,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze medewerkers in Mijdrecht en dat er met u is meegedacht over de beste opties voor uw huis. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden over de verschillende stofferingen en mogelijkheden, dus het is geweldig om te lezen dat u dit als prettig heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Top service

Goede begeleiding bij aankoop van loungebanksteel, vriendelijk en snel geholpen bij filiaal in Mijdrecht 👍👍👍👍👍

8 maart 2025

Beste Arif Sjarifudin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed begeleid bent bij de aankoop van uw loungebank en dat u vriendelijk en snel geholpen bent in ons filiaal in Mijdrecht. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te lezen dat dit ook in uw geval is gelukt. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Wederom een klacht ingediend en weer…

Wederom een klacht ingediend en weer geen reactie ontvangen. Ik ben al maanden (lees oktober 2024) bezig hiermee en word op geen enkele manier geholpen. De gekochte bank is van zeer slechte kwaliteit, na 2 maanden heeft deze al deuken in de rugleuning en zakt het zitgedeelte in elkaar. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de “gunstige” prijs die ik betaald heb. Wanneer iemand oppert een bank te kopen bij deze winkel raad ik dat altijd af.

5 september 2024

Beste,

Het spijt ons te horen dat u al langere tijd een klacht heeft lopen en hier nog geen passende oplossing voor heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij willen uw situatie graag verder onderzoeken en tot een oplossing komen. Kunt u uw ordergegevens met ons delen via mijdrecht@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om dit samen op te lossen.

Seats and Sofas

Ik raad het met een gerust geweten!…

Ik raad het met een gerust geweten aan!!!
100 sterren service en winkeluitrusting.
De keuze is zo groot dat ik er vol bewondering voor ben. Ik weet zeker dat iedereen, net als ik, iets naar zijn smaak zal vinden.
Ik heb er geen spijt van, sterker nog, ik ben heel blij met mijn man dat we hier onze droombank hebben gekocht.
En laten we de prijzen niet vergeten, de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de kwaliteit van het product is hoog.
Mijn bank kostte veel minder dan hij eruitziet in termen van afbeelding en kwaliteit, echt waar🤫
Mijn vrienden zijn onder de indruk dat ik zo weinig heb betaald voor zo'n mooie bank.

1 maart 2025

Beste Sylwiana Sylwia,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en onze winkelervaring. Het is geweldig dat u zowel de kwaliteit als de prijs van uw bank waardeert en dat uw vrienden onder de indruk zijn van uw aankoop. Wij hopen dat u nog lang kunt genieten van uw droombank en verwelkomen u graag weer in de toekomst.

Oplichters!!!!!!

Oplichters!!!!!!! nieuwe bank gekocht. 1300€. Blijkt de bank te kraken als je er opgaat zitten en waneer je opstaat ! 1300€ voor de bank. 130€ voor bezorging 150 voor laderlift ! Nou willen ze wel de bank maken ! Maar ik mag zelf gaan uit zoeken hoe ik de bank daar weer naar toe krijg en en weer terug naar huis dus 2x bezorg kosten en 2 x de laderlift ! Nou wil ik de bank niet meer ! Mag ik het zelf uit zoeken krijg ik te horen

28 februari 2025

Beste Zakaria Mohamed,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Het is niet onze intentie om klanten voor onnodige kosten te laten opdraaien, en wij willen graag kijken hoe we u verder kunnen helpen. Zou u uw contactgegevens en referentienummer willen sturen naar service@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om samen naar een oplossing te zoeken.

Bij seats en sofas

Wij zijn super goed geholpen bij seats en sofas. Heel vriendelijk en veel hulp gehad met het kiezen van de bank. Onze droom bank gekocht en ook nog voor een leuke prijs!

21 februari 2025

Beste Julia Fokke,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij het uitkiezen van uw droombank. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te begeleiden bij hun keuze en zijn blij dat u ook nog eens een leuke prijs heeft gekregen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

slechte kwaliteit

De klantenservice nam contact met mij op nadat ze mijn klacht hieronder zagen over een gat in de naad van een 3 maanden oude bank. De oplossing die ze boden, was dat ze niets anders konden doen dan dat ik de reparatie van een gat van 5 cm moest betalen, wat 600 euro zou kosten. Ik begrijp niet waarom ze bellen als er geen andere oplossing is dan nog meer te moeten betalen voor de bank.

"slechte kwaliteit. Ik heb 3 maanden geleden een bank gekocht die nu al kapot is. Er zit een gat in de naad. De garantie is niet van toepassing omdat het een outletproduct is waar niemand ons over heeft verteld en op deze producten zit geen garantie. Ze doen er alles aan om het aan je te verkopen, maar geven geen volledige informatie en nu hebben we een nieuwe bank, maar die is wel kapot. Niet mooi!"

19 februari 2025

Beste Ana Rita Antunes dos Reis,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van de bank die u bij ons heeft aangeschaft. Wij begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet. We willen dit graag nader onderzoeken en met u bespreken hoe we tot een oplossing kunnen komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens naar service@seatsandsofas.nl te sturen? Dan nemen wij snel contact met u op.

De verkopers zijn niet…opdringerig

De verkopers zijn niet opdringerig,geven advies als je er om vraagt en ook nog eens een geweldige service,ik geef ze een vette 8

12 februari 2025

Beste Annet Pfaus-van Der Linden,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze verkopers niet opdringerig vond en dat u tevreden bent over het advies en de service die u heeft ontvangen. Bij Seats and Sofas vinden we het belangrijk dat onze klanten in hun eigen tempo kunnen winkelen, en we waarderen het dat u dit waardeert.

Top bedrijf

Top bedrijf, seats and Sofas te Mijdrecht. Goed geholpen, duidelijke uitleg en met leuke prijzen.
Super blij mee.

9 februari 2025

Beste Arjen Veenstra,

Dank voor uw enthousiaste feedback over onze winkel in Mijdrecht. We zijn verheugd te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met de prijzen en service. Uw tevredenheid en aanbeveling zijn voor ons erg belangrijk. Geniet van uw nieuwe aankopen!

Goed geholpen

Goed geholpen, al mijn vragen zijn beantwoord.

17 januari 2025

Beste Sabine,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent en dat al uw vragen beantwoord zijn. Wij streven naar een klantvriendelijke service en het is fijn te weten dat u deze zo ervaren heeft. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bank ingezakt met 1 jaar + slechte service en liegend personeel

Een jaar geleden heb ik een bank gekocht, werdt in de winkel prima geholpen. Alleen na 1 jaar is de bank al volledig ingezakt en kan je hier niet meer normaal op zitten. Ik ga nooit meer terug naar deze firma, de kwaliteit is zeer slecht.

Update: Filiaal geeft aan de bank te repareren. Wordt je geacht de bank aan te leveren. Allemaal prima. Vervolgens krijg je te horen dat de bank gemaakt is. Seats en Sofa's geeft aan dat er in de winkel met je naar de bank de reparatie bekeken en besproken wordt. Vervolgens WEIGERT het personeel in winkel dit ook daadwerkelijk te doen. Wat blijkt bank is niet gerepareerd, ze zeggen alleen dat hij gerepareerd is.
Dramatische service.

4 januari 2025

Beste Jelle Huijts,

Wij vinden het heel vervelend om te horen dat uw bank al na een jaar problemen vertoont. Dit is uiteraard niet wat wij willen voor onze klanten. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via WhatsApp op +31 6 53654103, zodat wij uw situatie kunnen bespreken en een oplossing kunnen bieden.

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Ik kwam in de winkel en er werd goed naar mijn wensen geluisterd. De levering van mijn bank was ook heel snel gegaan.

29 december 2024

Beste Whitley,

Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad in onze winkel en dat er goed naar uw wensen is geluisterd. Het is mooi dat ook de levering van uw bank snel is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan klaar om u te helpen als u nog vragen heeft. Bedankt voor uw vertrouwen!

Seats and Sofas

Goed geholpen in Capelle, maar dan!?

Goed geholpen en goede deal kunnen sluiten bij de vestiging in Capelle aan den IJssel. Voorraad van de bank was nog beschikbaar in vestiging in Mijdrecht dus konden het daar ophalen, maar het personeel in Mijdrecht…. Wat moet je er van zeggen? Receptie 20min bellen en geen oog voor de klant 0,00 en dan word je geholpen door logistiek, zet het maar neer op een kar en rij zelf maar naar buiten… en ohjaa, eet lekker je broodje aan de receptie.

Conclusie; bank opgehaald maar wat een desinteresse en raar personeel geen greintje sympathie. Slaat echt nergens meer op.

23 december 2024

Beste Bosma,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u in Capelle aan den IJssel goed bent geholpen en een mooie deal heeft kunnen sluiten. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend dat uw ervaring in Mijdrecht zo teleurstellend was. Wij begrijpen dat de desinteresse en houding van het personeel niet de service weerspiegelt die u mag verwachten.

Wij willen dit graag verder onderzoeken en oplossen. Zou u ons alstublieft uw contactgegevens kunnen sturen naar +31 6 53654103 via WhatsApp? Nogmaals onze excuses voor het ongemak.