We wisten wat we zochten... Een stof van hoge kwaliteit, koudschuim van zware kwaliteit en een relatief korte levertijd en als het even kan ook nog een mooie prijs. In de vestiging Mijdrecht hebbe... Toon meer
Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werd heel prettig met me meegedacht. Ook de inzet om mijn wensen voor een bepaalde bank op zeer korte termijn mogelijk te maken en dus toch aan mijn vraag te vo... Toon meer
Heel prettige ervaring in de megastore Mijdrecht. We werden heel vriendelijk ontvangen door Joshua,en zonder opdringerig te zijn hebben we rustig rondgekeken. Toen we een keus maakten heel goed... Toon meer
Wij hebben alleen maar goed ervaring dit is bankstel nummer 4 denk ik die wij kopen bij Seats and Sofas. Ook familie hebben hier gekocht altijd vriendelijk geholpen . Miste alleen me bakje koffie gi... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Rendementsweg 10b, 3641 SK, Mijdrecht, Utrecht, Nederland
Na 3 email en 2 telefoontjes hebben we nog geen afspraken per email staan! Wellicht helpt dit en komt er actie!
Update 19 feb 2024. De email is nogmaals naar jullie verstuurd.
Update 19 feb 2024. vanuit Seats and Sofas:
Goedemorgen,
Bodemplaat wordt ongeveer met 3 weken geleverd
Met vriendelijke groet,Seats
Seats and Sofas
Mijdrecht
Pas op mensen! ze lezen hun email berichten niet. ik schrijf een bericht waarin in vragen heb en een schriftelijke bevestiging wens. Waar blijft deze? Hoeveel kansen willen jullie?

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
We werden super vriendelijk onthaalt door Wolter, een man die ons van a tot z heeft geholpen en mee heeft gedacht met alles. Uiteindelijk de perfecte bank weten te scoren, super!!!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Netjes geholpen door verkoper. Je wordt zeker niet lastig gevallen door verkoop personeel.
Bezoekers krijgen een catalogus mee, vind ik niet zo handig. Werkt met nummers die in de catalogus zijn vermeld. Die nummers worden bij de banken en stoelen vermeldt. Je ziet niet niet snel wat de basis prijs is. Gelukkig is de uitleg van de verkoper voldoende.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Hij speelde goed in op de wensen v ons, kon zich goed inleven. Kwam met alternatieven zodat er een juiste oplossing gevonden kon worden. Hij heeft n positieve enthousiaste uitstraling en is zeer behulpzaam, heet ons welkom en legt alles uit.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Goed bedrijf. Werd vriendelijk geholpen. Fijne verkoper waar ik door werd geholpen

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Bijzonder aardig en meedenkend personeel.
Volledig volgens de afspraken geleverd.
En de transporteur was ook geweldig. Seats en Sofa's houd die mannen in ere. Degelijk en voorzichtig werkend. Top

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Kundig en vriendelijk personeel.
Zoals het moet zijn, top !

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Super goed geholpen door lorenzo met het uitzoeken naar onze ideale bank, nu hopen dat alles ook goed gaat komen met de levering 👍🏼

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Wij zijn 31 dec in Mijdrecht geweest in jullie mega store wij werden zeer vriendelijk ontvangen met oliebollen.. wij kregen een mapje mee met daarin prijzen etc. Wij konden rustig een rondje lopen zonder opgedrongen te worden door verkopers. Toen wij een mooie bank hadden gezien spraken wij een verkoper aan. Wij wilde de bank in een andere afmeting en andere stof dit was allemaal mogelijk. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden! En hopen ook dat de afhandeling van de bank zo zal zijn.! Bedankt Joshua en Lorenzo voor jullie inzet en deal.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Heel prettige ervaring in de megastore Mijdrecht.
Toen we een keus maakten heel goed en bekwaam voorgelicht door Lorenzo.
Na aankoop en omdat we de slogan “Vandaag kopen, vanavond zitten” aanhaalden, ging het snel.
Onder het genot van koffie afspraken gemaakt. Vrienden hebben de bank opgehaald en in elkaar gezet, dus alles klopte.
Bedankt voor de service! 😊

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Fijn geholpen, kregen goede informatie. Geen opdringerige verkoper, maar hield ons wel goed in de gaten zodat er goed advies gegeven kon worden.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
De medewerkers waren enorm hulpzaam en gaven de klant een goed betrouwbaar gevoel. Door ook goed aan te horen en goeie begrip te tonen, wat een klant zowel beleeft tijdens zijn beslissing, heeft ons uiteindelijk doen besluiten de bankstel bij jullie te bestellen.

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Vandaag bij Seats and Sofas (Mijdrecht) mijn hoekbank (Moreno) aangeschaft. Heel goed geholpen door Joshua; indrukwekkend hoe klantvriendelijk hij was op zijn (pas) 3e werkdag!! Lorenzo, de manager, eindelijk eens geen gladde jongen zoals je soms bij andere meubelzaken ziet. Ondanks de drukte in de zaak bleef hij kalm en vriendelijk. En tja Niko; waar moet ik beginnen.. Een heerlijke vent! Eerlijk en oprecht. Veel verstand van zaken. En de persoonlijke touch geeft je het gevoel welkom te zijn. Heel veel dank heren! Voor allen een fijne Kerst en een goed 2024!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
We zijn prima geholpen. Hadden al eerder goede ervaring bij dit bedrijf. Kwaliteit van onze eerdere aankopen waren zeer goed. Nu een relaxstoel gekocht, moesten hem wel even in een ander filiaal halen, maar dat was geen probleem. Kregen hulp van medewerker om de stoel in de auto te zetten. Nu genieten van de fijne stoel!

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Onderstaand bericht heb ik in december gedeeld. Helaas is de bank nu al doorgezakt. Ik mag hem terug brengen maar omdat hij veel te groot is moet ik 75 euro betalen om hem te laten vervoeren. Seats en sofas wil hier niets in betekenen. Bijzonder want een defect binnen 2 maanden lijkt me niet te horen. Ik vrees dat dit toch een duurkoop is. Mijn angst is dat ik elke 2 maanden 75 euro kwijt ben aan reparatie.
Fijn en vriendelijk personeel dat ons hielp in de winkel. De keuze was enorm en we konden onze eigen droombank samenstellen voor een veel lagere prijs dan in andere winkels.
Levertijd was tussen 4 en 6 weken en dat is prima gelukt want hij is vandaag geleverd.
De bank is nog mooier dan verwacht en zit heerlijk. Nu nog hopen dat hij lang mooi blijft 😃

Antwoord van Seats and Sofas - Mijdrecht
Werd netjes geholpen, alleen is dit filiaal telefonisch slecht te bereiken.