Seats and Sofas - Zaandam Reviews

TrustScore 4 uit 5

Cornelis Ouwejanstraat 19, 1506 SX Zaandam, Noord-Holland, NL

Verkoopster wilde geen prijsopgave geven van de bank omdat we moesten terugkomen als we zeker wisten dat we de bank wilden nemen. Geen moeite willen stoppen in klanten alleen maar willen verkopen om... Toon meer

Heel fijn ontvangst door Zayn. Daarna werd het overgenomen door Steve die heeft goed met ons mee gedacht en had alle geduld voor alle vragen. De blonde jongeman (denk locatie manager) was ook heel beh... Toon meer

California Ivory gekocht. Prachtige bank. Weliswaar op voorraad, daardoor kan ik niks zeggen over de levertijd en leverbetrouwbaarheid. Wel weet ik dat deze bank geweldig zit en prachtig is! Heb hem... Toon meer

We zijn heel erg uitstekend geholpen door Steve meer dan wij verwacht hadden . Heel klant vriendelijk.We zijn super blij Dankjewel Steve

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!

• Cornelis Ouwejanstraat 19, 1506 SX, Zaandam, Noord-Holland, Nederland

• 757504920

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.726 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

We zijn heel erg uitstekend geholpen…

We zijn heel erg uitstekend geholpen door Steve meer dan wij verwacht hadden .
Heel klant vriendelijk.We zijn super blij
Dankjewel Steve

17 september 2026

Beste Rineke,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wat fijn om te horen dat Steve u uitstekend en klantvriendelijk heeft geholpen, zelfs meer dan u had verwacht.

Steve

Steve heeft mij netjes ontvangen en goed geadviseerd.

17 september 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat Steve u netjes heeft ontvangen en goed geadviseerd heeft.

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, goed geholpen. Aanrader!😊

16 september 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wij zijn blij dat u goed geholpen bent en een aanrader in ons ziet.

De allerslechtste klantenservice ooit

De aller, maar dan ook echt, allerslechtste klantenservice na betaling. De bank is kapot en niet volledig geleverd. Je kan onmogelijk met ze in contact komen, en na uren in de wacht te staan, krijg je een zeer incapabel persoon aan de lijn die belooft de items na te sturen en dan terug te bellen. Dit wordt nooit gedaan. Zou het niemand aanraden hier te kopen.

25 augustus 2026

Beste heer/mevrouw,

Het spijt ons zeer te lezen over uw ervaring. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden en wij begrijpen uw frustratie over de kapotte en onvolledige levering, evenals de moeizame bereikbaarheid en het uitblijven van teruggebelde afspraken.

Wij willen dit graag alsnog goed voor u oplossen. Zou u het formulier op onze website willen invullen?

Een medewerker van ons hoofdkantoor neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Seats and Sofas

zeer goed geholpen door steve zeer…

zeer goed geholpen door steve zeer enthousiast

7 september 2026

Beste Tom,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Steve u zo enthousiast en goed heeft geholpen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Goed geholpen

Goed geholpen , en mooie korting gehad

6 september 2026

Beste Richard,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent met de mooie korting. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Seats and Sofas

Top verkoper en hij was het met me eens…

Top verkoper en hij was het met me eens dat ik ook moest kunnen liggen op de bank. Ricardo top verkoper

6 september 2026

Beste Andre De ruiter,

Dank u wel voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat Ricardo een topverkoper was en met u meedacht over het liggen op de bank in onze Megastore in Zaandam.

Seats and Sofas

Verkoopster wilde geen prijsopgave…

Geen moeite willen stoppen in klanten alleen maar willen verkopen om waarschijnlijk een bonus te krijgen.
Echt verschrikkelijk.

5 september 2026

Beste heer/mevrouw Beal,

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat u geen prijsopgave kreeg en het gevoel had dat er onvoldoende moeite in u als klant werd gestoken, is niet de service die wij nastreven. We nemen dit signaal serieus en willen dit graag verder met u bespreken.

Er is een e-mail gestuurd voor aanvullende informatie, zou u zo vriendelijk willen zijn om uw telefoonnummer te delen?

Seats and Sofas

Hele leuke bank gekocht in Zaandam maar…

Hele leuke bank gekocht in Zaandam maar moest het ophalen in Alkmaar.
Ik busje geregeld en vrije dag, op naar Alkmaar
Ik betaal de bank alvast terwijl hij gepakt werd
Duurde een beetje lang, toen bleek de bank al weg te zijn!
Toen gingen ze bellen naar andere filialen of die bank daar nog stond.
Of ik ff naar Mijdrecht wilde rijden daarna werd het Almere
Maar had er weinig vertrouwen meer in en zag de manager op een AFSTAND staan toekijken en vroeg hem mijn geld terug, maar daarvoor moest ik weer naar Zaandam
Ik kom in Zaandam en probeerde mijn geld terug te krijgen. Maar ze konden dat niet omdat het via het hoofdkantoor moest.
Toen zei ik dat ze het hoofdkantoor moesten bellen, maar dat deden ze niet.
Ik wilde een tegemoetkoming voor het vele rijden en het niet nakomen van de afspraken. En warempel dat kon wel €75,-
Maar dan binnen 10 dagen op mijn rekening!
Helaas geen bewijsje voor gehad, maar het kan nog komen.
Ik vind het belachelijk en ik was ook woedend dat de winkel een fout maakt om een bank twee keer te verkopen en dat jijzelf het mag opknappen
En wat blijkt! Zit er een stiksel niet goed afgewerkt bij één van de delen.
Wordt vervolgd
Schande!!

2 september 2026

Beste heer Langenakker,

Het spijt ons zeer te lezen wat u heeft meegemaakt. Dat de bank dubbel bleek verkocht, u tussen meerdere Megastores heen en weer moest rijden en er vervolgens ook nog een afwerkingsprobleem aan het licht kwam, is absoluut niet de ervaring die wij voor ogen hebben. We begrijpen uw frustratie hierover heel goed.

We hebben inmiddels een e-mail naar u gestuurd om aanvullende informatie op te vragen, zodat we uw situatie goed kunnen onderzoeken en dit voor u kunnen oplossen, inclusief het stiksel dat niet goed is afgewerkt.

Top service

Top service, veel keuze en verkoper denkt goed mee. Alles ook snel geregeld

Beste Franny,

Dank u wel voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat u top service en veel keuze ervaren heeft en dat de verkoper goed met u meedacht, waardoor alles snel geregeld werd.

Prima winkel

Prima winkel. Mooie banken en service is prima en personeel vriendelijk.

Beste heer/mevrouw Konink,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze meubels en dat u de service en vriendelijkheid van ons personeel in Zaandam heeft gewaardeerd. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Steve is een topper

Steve is een topper, vanaf binnenkomst erg goed geholpen met een bank uitzoeken. Top service, ook kregen we nog wat te drinken aangeboden. Ik raad aan!

Beste Robin,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat Steve u vanaf binnenkomst zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van uw bank en dat u ook nog verwend bent met iets lekkers. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Seats and Sofas

Hele fijne service van Steve!

Beste Ivy Schat,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat Steve u zo goed geholpen heeft.

Aardig en meedenkend personeel

Aardig en meedenkend personeel, goed advies

26 augustus 2026

Beste Marja,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u ons personeel als aardig en meedenkend heeft ervaren en dat u goed advies heeft gekregen. We waarderen uw feedback enorm.

Seats and Sofas

Medewerkster dacht goed mee.

27 augustus 2026

Beste Customer,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat onze medewerkster goed met u heeft meegedacht. We waarderen het dat u uw positieve ervaring met ons heeft gedeeld.

Seats and Sofas

We gingen even orienterend naar binnen…

We gingen even orienterend naar binnen bij Seats and Sofas, maar de verkoper was dusdanig "goed" dat hij ons, veel te snel, toch heeft laten tekenen voor een bankstel. Het is niet een allerbeste bank...de stof is lossig, de kwaliteit van het sky-leer heel minimaal; verder kan je de bank uittrekken, maar is dan de zijkant (stangen) zichtbaar...niet erg mooi. Verder zit het voor geen meter; veel te stijfjes. Heel jammer. Tevens wil ik nog vermelden dat we hem zelf afgehaald hebben en het bleek dat de jongens die daar werken alles zelf moeten vertillen; geen pompwagen of wat dan ook ter beschikking. De bank is heel zwaar en volgens mij is dit echt niet volgens de arbo-wet.... Al met al zeg ik; neem de tijd en kijk ook op andere plekken!

31 augustus 2025

Beste Jolien van der Maden,

Onze excuses voor uw teleurstellende ervaring. Het is nooit onze bedoeling dat een klant zich onder druk gezet voelt bij het maken van een keuze; u bent en blijft altijd vrij om zelf te bepalen waarvoor u kiest en waar u dit doet. Ook de punten die u noemt over de kwaliteit en het zitcomfort van de bank nemen wij serieus.

Wat betreft het tillen van de bank houden wij ons uiteraard aan de geldende arbowetgeving.

Mocht u meer informatie willen over het onderhoud van uw bank, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Seats and Sofas

we zijn erg tevreden over onze…service

we zijn erg tevreden over onze bestelling

23 augustus 2026

Beste Bert Meijerink,

Dank u wel voor uw review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Megastore in Zaandam.

Super geholpen

Super geholpen! Top service en een leuke bank uitgezocht.

28 augustus 2026

Beste melissa demirtas,

Dank u wel voor uw review. Fijn dat u top service heeft ervaren en een leuke bank heeft uitgezocht bij de Megastore in Zaandam.