Zeer behulpzame mdw, David, bood mij uit eigen initiatief een oplossing ivm wachttijd op mijn nieuwe bankstel. Daar wel niet mijn smaak ;) maar wel super mee gedacht. Aandacht, vriendelijkheid en fi... Toon meer
Super geholpen en heel vriendelijk. Kregen een boek wat super handig is waardoor je de meesten prijzen kan zien! En de medewerkers hebben ons top geholpen met een goede deal super blij mee!
Net geholpen door David geweldige jongeman top service goede prijsje voor mijn bank veel geduld met mij gehad David dankje wel voor je service en geduld. Kat deed de financiën heel lief personeel... Toon meer
Seats&Sofas gebruikt de term “misverstand” in hun reactie maar daar is zeker geen sprake van. Als reactie op mijn eerdere review kreeg ik bericht dat ik mij zou kunnen melden bij de manager van Seat... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Hoge Rijndijk 307, 2382 AP, Zouterwoude, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zeer goede service door toni, helpen je met alle mogelijkheden om de juiste bank op maat te bestellen, en zeer goede betalingafspraken. Echt een aanrader om daar te bestellen

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Aardig en behulpzaam personeel, mooie korting gekregen

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Super geholpen komen zeker terug.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Fantastisch geholpen. Mooie kwaliteit. Fijne verkoper.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
David heeft ons geweldig geholpen. Alles was mogelijk. Heel veel dank.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Tony heeft ons super goed geholpen en dacht met ons mee

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Wij zijn super goed geholpen door David en Nora. Super leuke medewerkers. En echt een super service. En een prachtige winkel

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Er werd niet een standaard verkoop praatje gedaan. We zijn goed geholpen, de verkoper was vriendelijk en meedenkend.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Fantastisch! Een drankje aangeboden gekregen en snelle hulp!

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Ik heb een pracht bank gekocht en ben echt tevreden. De medewerkers waren erg prettig en behulpzaam. David en Indy heel erg bedankt!!!

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Geweldig geholpen door een zeer vriendelijke Toni! Bedankt!

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
De verkoper David was een goede hulp. Vriendelijk en top in zijn service. Verder heeft hij mijn moeder met alles begeleid en geholpen met de doorslag keuze te maken in het beslissen. Al om al goede service en persoonlijke aanbeveling van mij in zoeterwoude

Sinds moment 1 geholpen, we hadden echt een goede ervarieng met David

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Tony is de beste verkoper in tijden super vriendelijk gezellig en met geduld en tijd voor mij.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Goede ervaring gehad met Tony. Aardige man en geeft goed advies.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
David en Indy hebben ons heel goed geholpen.
Met heel veel geduld en advies hebben we een goede keuze kunnen maken.
Heel erg bedankt met het meedenken en uiteindelijk het maken van een keuze.