Beste Seatwave, Ik heb recent twee tickets voor Eminem in Nijmegen besteld en die zijn ook aangekomen in mijn mailbox. Echter heb ik een dag later nog een ticket gekocht waar ik tot aan vandaag... Toon meer
ik kon geen ticket kopen via Ticketmaster in Ierland dus opzoek gegaan naar andere beschikbare manieren.een vriend zei dat Seatwave een goede optie was.ik las zoveel slechte reviews maar wilde het ero... Toon meer
Heb een zeer prettige ervaring gehad op het concert van Linkin Park op 20-6-2017. Mijn eerste keer op Ziggo Dome. Ging een zonder verwachtingen met veel enthusiasm om mijn lievelings band live aan het... Toon meer
Ik had geen kaartjes voor het Foo Fighters-concert op 17 november kunnen bemachtigen... En toen moesten ze ook nog Pinkpop cancellen. En dat, terwijl ik aan hoge Foo Fighters-nood leed. Op heel wat... Toon meer
Regent Arcade House, 19-25 Argyll Street, W1F 7TS, London, Verenigd Koninkrijk
Ik wilde een kaartje kopen op ticketmaster. zonder dat ik het door heb koop ik een kaartje voor veel te duur op seatwave. Dit was dus veel te onduidelijk, ik wist niet eens dat het kaartje duurder was dan normaal. Als ik een tweedehands kaartje van ticketswap zou kopen had ik nog ongeveer 20 euro minder betaald.

Antwoord van Seatwave - NL
Altijd goed overzicht mbt aanbod en verkopen, tevens met betrekking tot status van transacties. En goede hulp online wanneer nodig!
Wel aardige site, beetje aan de prijs, maar voelt wel veilig om hier te kopen.
Info die ik mis op de website is hoe Seatwave borgt dat je daadwerkelijk tickets krijgt waarmee je zonder problemen de zaal binnen komt. Blijkt redelijk simpel: ze betalen de aanbieder pas enkele dagen na het evenement.
Dus seatwave: zet dat prominent op je site!
Het concert van je dromen bijna moeten missen. Gelukkig met Seatwave toch nog heerlijk kunnen genieten!
Was voor mij de eerste keer dat ik een ticket via Seatwave kocht. En dan is het altijd maar afwachten of je niet bedrogen uitkomt. Maar dat bleek absoluut niet het geval te zijn. Ik heb de tickets op een eenvoudige manier kunnen kopen en zowel de site als de wijze waarop je moet betalen maken een uitermate vertrouwde indruk. Ticketswap heeft er dus een geduchte concurrent bij!
Het lijkt zo simpel en dat is het ook. Had er bijna geen werk van. Super!
Uiteraard ben ik zeer content dat ik alsnog naar het concert toe kon van de Red Hot Chilli Peppers in de Ziggodome. Echter En uiteraard kies ik er zelf voor om met deze firma in zee te gaan. Maar de prijzen die men hanteert is buiten proportioneel. Wat daarnaast ook zeer opvallend is dat grote shows in Nederland zeer snel zijn uitverkocht en dat deze kaarten dezelfde dag nog op deze site staan met een kostprijs factor 2.

Antwoord van Seatwave - NL
19 mei heb ik 2 kaartjes gekocht (Adele in Ziggo Dome). Snelle Etickets waren dat. Nou he, snel waren ze niet en na enkele dagen heb ik contact opgenomen via de email en het werd mij keurig verteld dat zodra de verkoper de tickets geupload, krijg ik ze op mij account, kon nog een dag duren. Ondertussen had ik de vermelde plaatsen opgezocht (vak 208, rij 17) maar tot mijn grote verbazing was rij 13 de laatste rij in dat vakje. Daar had ik er ook een melding van gemaakt. Geen zorgen, zeiden ze, de tickets kloppen en ze zijn gegarandeerd. Maar goed, en weer wachten, wachten, wachten...
Enkele dagen later kreeg ik en bericht dat de verkopen wilde de tickets gratis upgraden van rij 17 naar rij 3, of ik daar mee akkoord was. Prima zei ik.
Ok. Eindelijk kon ik de kaartjes uitprinten, 4 dagen voor de evenement!!! Hoe snel is dat niet!!!
Op de dag van het concert, afgesproken met mijn vriend, daarheen, in de rij, en toen wij aan de beurt waren ging de rode piep van de scanner af. Er kwam iemand bij en na de extra-controle bleken de kaarten vals te zijn.
Ze werden ingenomen, we moesten nog even een formuleer invullen en dat was het... Leuk, gezellig avondje Adele!
Ik zou niemand aanbevelen om via dit bedrijf kaartjes te kopen!
Ze kunnen niks garanderen, en ze verkopen valse tickets door!
Schande!
Seatwave is opgezet om de handel en woekerwinsten in tweedehands tickets een halt toe te roepen. Wat me echter opvalt is dat nu de gevestigde orde (lees: Seatwave/Ticketmaster) veel geld verdient aan tweedehands tickets.
Ik heb geprobeerd kaartjes voor Bruce Springsteen te verkopen via Seatwave. Seatwave rekent daarvoor 10% servicekosten. Ik moet mijn kaartje dus voor 110% te koop aanbieden om geen verlies te lijden. Daarnaast moet de koper van mijn kaartje ook nog eens 10% servicekosten aan Seatwave betalen.
Een kaartje met een oorspronkelijke prijs van €100,- kost dan €121,-
(110% + 10% over die 110%). In dit rekenvoorbeeld heeft de verkopende
partij zijn kaartje tegen kostprijs aangeboden op Seatwave.
Bedenk daarbij dat Seatwave een dochteronderneming van Ticketmaster is en dat bij de aanschaf van het ticket ook al 10% servicekosten betaald is. De combinatie Ticketmaster/Seatwave verdient op deze manier wel erg veel aan (de bestrijding van de handel in) tweedehands tickets
Ik was net te laat om kaartjes te kopen bij ticketmaster en toen heb ik meteen kaartjes weten te bemachtigen bij Seatwave. En dat werkte perfect! Erg betrouwbaar!
Ik ben heel blij dat Seatwave eerlijk is en een service heeft die ik kan vertrouwen. Ik hoef niet bang te zijn om opgelicht te worden, het werkt snel, en handig!
Gelukkig via seatwave tickets kunnen krijgen voor Jessie J en echt de avond van mijn leven gehad! Alles snel en goed geregeld. De volgende keer zou ik zeker weer via seatwave mijn plaatsen boeken!!
Ik was op zoek naar tickets voor Imagine Dragons en die ik heb ik gekregen ook. De site was gemakkelijk in gebruik en heeft me de gewenste kaartjes -voor een betaalbare prijs- opgeleverd. Ik had nauwelijks betaald of er stond al een email voor me klaar met een link naar de downloadbare tickets. Gemakkelijk, snel en een fantastische avond. Zeker een aanrader!
Was helemaal goed, snel in huis en een vertrouwde bestelomgeving is bij tickets heel wat waard!
Service valt weinig over te zeggen, heb tot nu toe goede ervaringen met Seatwave! Had voor mijn Golden Earring tickets voor een bepaald vak in de Ziggo Dome gekozen, maar kreeg het vak ernaast, nadat ik ze uiteindelijk besteld had.
Stond bij beperkt zicht, dus bij Seatwave navraag gedaan. Die gaven aan dat het goede plekken waren en beperkt zicht in dat vak standaard aangegeven moet worden.
Er werd mij aangeboden de tickets te behouden omdat zij aangaven dat het goede plekken waren, of dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Prima service dus! En uiteindelijk ook prima plekken.
Bijna alle concerten waar ik heen wil zijn binnen een paar minuten uitverkocht en dan biedt Seatwave vaak de oplossing en zijn daar tickets beschikbaar.
Minpunt is alleen de prijs, vaak minimaal 2 of 3 keer zo duur. Ik vind het prima dat er op verdiend wordt, alleen dit vind ik overdreven veel.
Koop helaas ook alleen kaarten als ik er koste wat kost heen wil, anders is het gewoon onbetaalbaar.
Als daar wat mee gedaan wordt zou het perfect zijn!
De kaartjes waar ik naar op zoek was heb ik geheel probleemloos gevonden en gekocht!
meerdere malen kaarten gekocht heldere en eerlijke info en snelle levering van de kaarten , zeker aan te raden ga zo door!