Sediaxl

Na contact, via de mail, te hebben gehad meet Sediax werd het mij duidelijk dat mijn bestelling vanuit China moest komen. Sediax heeft uitgeelegd dat mijn bestelling wat langer duurde maar goed onderw... Toon meer

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. De klantcommunicatie was erg goed. Ik kreeg antwoord op mijn vragen en er werd naar een oplossing gezocht bij een vergissing. De bestelde producten waren naa... Toon meer

Een mooie wandspiegel besteld die helaas gebroken vanuit Duitsland bij mij aankwam. Retour gezonden naar Düsseldorf, maar PostNL had daar ruim anderhalve week voor nodig. Daarna vrij snel een nieuwe s... Toon meer

Lamp kwam na 10 dagen aan, zonder tussentijdse statusupdate. Het snoer bleek een halve meter korter dan aangegeven op de website. Hierover contact opgenomen. Ik kon mijn geld terug krijgen, maar koos... Toon meer

1. Meubelaccessoires

Welkom bij SediaXL, het online warenhuis in huis & tuin producten ✔ Alles voor huis en tuin: dierenbenodigdheden, bureaustoelen, lampen en meer. ✔ Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. ✔ Standaard gratis verzending, ongeacht het orderbedrag. ✔ Eenvoudig online bestellen met snelle levering! Waarom SediaXL? Breed Assortiment: Van comfortabele zitmeubelen tot praktische kantooraccessoires, alles onder één dak. Top Klantenservice: Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Snelle Levering: Uw aankopen snel en betrouwbaar bij u thuis bezorgd. Veilig Winkelen: Vertrouw op onze veilige betaalmethoden en bescherming van uw gegevens. Klanttevredenheid: Lees de lovende beoordelingen van onze tevreden klanten. Bij SediaXL streven we naar een aangename winkelervaring. Bezoek onze website en ontdek ons aanbod voor uw huis, tuin en (thuis)kantoor. SediaXL – waar kwaliteit en service samenkomen!

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

258 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle levering aan huis (grstis

Snelle levering aan huis (grstis, altijd fijn)

30 januari 2026

Beste Bakker,

Bedankt voor je review! Wij zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw feedback is voor ons erg waardevol, en het motiveert ons om continue de hoogste kwaliteit te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Team SediaXL

Ik lees veel negatieve er varingenmaar…

Ik lees veel negatieve er varingenmaar vamuit mij geenproblemen.

26 januari 2026

Beste Stavey,

Bestel hier alsjeblieft niet

Bestel hier alsjeblieft niet! Ik heb weken op mijn producten moeten wachten die uit China kwamen. Toen het aankwam was het beschadigd en bij het retour zenden gaven ze aan dat ze het pakket niet hadden ontvangen terwijl DHL aangaf het al 3 weken geleden te hebben afgeleverd. Ze zijn alleen via mail bereikbaar en schuiven alle verantwoordelijkheid naar de klant. Bestel dus liever bij een betrouwbare winkel en betaal iets meer.

En zoals in de reactie te zien is moet je er dus zelf achter aan terwijl zij het pakket kwijt zijn. Ik vraag me af of het kwijt is of dat ze op deze manier DHL laten opdraaien voor de kosten en mij de retour zending niet terug hoeven te betalen. Een eerlijk bedrijf stort gewoon het bedrag alsnog terug en neemt de kosten voor zijn rekening.

Let op het hele proces van bestellen en retourneren duurt nu al bijna 4 maanden en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Ondanks meerdere verzoeken en de 2 producten die ze allang in bezit hebben. Ze lijken snel te reageren per mail, maar uiteindelijk zeggen ze nergens iets aan te kunnen doen.

29 januari 2026

Beste Erika,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we nemen je feedback serieus.

We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer een bestelling beschadigd aankomt en er onduidelijkheid ontstaat rondom een retourzending. We willen dit graag voor je uitzoeken en oplossen. Zou je ons nog één keer willen mailen met je ordernummer en het DHL-bewijs van aflevering? Dan kunnen we dit direct intern onderzoeken en samen tot een passende oplossing komen.

We schuiven verantwoordelijkheid nooit bewust naar klanten — ons doel is juist om problemen zo snel en eerlijk mogelijk op te lossen. Het spijt ons dat dit in jouw geval anders is overgekomen.

We hopen de kans te krijgen om dit recht te zetten.

Erg tevreden met bestelling

Ik was al een tijdje op zoek naar een stoel. Het voelde namelijk alsof er iets ontbrak in huis. Toen ik deze zag wist ik gelijk: dit is hem. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en comfortabel. Een aankoop waar ik elke dag blij van wordt!

Dank voor de goede service en snelle levering.

Het viel me op dat er nog geen gordijnen in het assortiment beschikbaar zijn. Misschien een goede investering.

27 december 2025

Beste Roos,

Top bedrijf

Had verkeerd product ontvangen maar is daarna wel heel mooi opgelost, ben er achteraf super tevreden over, zeker een aanrader!

28 januari 2026

Beste Ays,

Fijn dat er even telefonisch contact is geweest vandaag, wij hopen dat u blij bent met de oplossing. 😀

Bijna goed 😀

Bijna goed 😀
Levering duurde veel langer als "beloofd"
Artikel heeft verkeerde kleur (kan ik mee leven)

Kwaliteit van het artikel is goed! Geen klachten over!
Servicedesk is snel en goed, ondanks beetje slechte ervaring zou ik er zeker weer kopen!

18 december 2025

Beste Pierre,

Team SediaXL

Afgelopen tijd lang op zoek geweest…

Afgelopen tijd lang op zoek geweest naar een passende bench voor in de woonkamer. Ik kwam via marktplaats een advertentie tegen en de bestelling gedaan. Het pakket kwam in 2 dozen binnen 5 dagen. De bench is stevig en past mooi net de houten afwerking.

25 januari 2026

Beste Juliana,

Team SediaXL

Communicatie van lik mijn vestje

Volgens de website zou de levering normaal binnen 7 werkdagen plaatsvinden. Echter na 15 werkdagen nog steeds niets, zelfs geen track&trace code. Op een mail word er elke keer gezegd, de order is verwerkt en we wachten op de verzenddetails, maar ondertussen tikken de weken steeds door. En als ik wil annuleren omdat ik er geen vertrouwen in heb krijg ik het antwoord dat ik het maar retour moet sturen.. terwijl het nog niet eens verstuurd is.. echt grote teleurstelling!

Echt te gek voor woorden, dit is een dropshipper die echt nog een boel moet leren

UPDATE 26.01.26:15.00

Reactie is weer standaard, net doen of ze het allemaal erg vinden maar oplossen ho maar. Steeds maar weer dezelfde trend reacties.
Ben al weken bezig om dit proberen op te lossen maar jullie doen niks dus doe nu niet hier of jullie open staan voor oplossingen want de geven jullie niet, jullie geven alleen maar niet bestaande TT codes door.

UPDATE 26.01.26:17.00

Jullie hadden zeker kunnen reageren, maar reageren hier sneller als op de 20 mails die inmiddels verstuurd zijn zonder concrete oplossing, dus ga nu niet hier de goedheiligman uithangen en doen of het hier dan wel opgelost gaat worden. Handel mails/klachten op de juiste manier af en onderteken eens met een nette naam. Zou jullie sieren, denk dat jullie niet zitten te wachten om jullie 06 hier te plaatsen.

UPDATE 27.01.26:

Totaal geen reactie nog mogen ontvangen, mensen blijf weg van deze dropshipper als je geen problemen wilt met afleveren. Al die AI gegenereerde antwoorden doet ook niet veel goeds en vertrouwen is dan ver te zoeken.

UPDATE 28.01.26:
Ze zijn ons niet tegengekomen :) :) hoe kan je 20+ mails over het hoofd zien, jullie zijn echt grapjassen, zal ik de hele mailwisselingen hier plaatsen met datum en tijden? Schaam jullie of is het schaam je, want een een team is er niet, Idee om eens in de spam map te kijken?

UPDATE 28.01.26:16.30

Vandaag wederom 3 mails verstuurd maar op geen enkele antwoord, idee om hier jullie telefoonnummer even te vermelden? En wat doen die verschillende fake beoordelingen hier?
Klopt telefoonnummer +31640721269?

26 januari 2026

Antwoord van Sediaxl

Update: Wij helpen graag verder, zoals vermeld hebben we via Trustpilot uw contactgegevens opgevraagd maar nog geen reactie mogen ontvangen, u heeft hier een e-mail over ontvangen van Trustpilot. Zodra wij uw contactgegevens hebben ontvangen nemen wij graag contact op. Er lijkt misschien technisch iets fout te gaan?

Update: tot op heden hebben wij nog geen contactinformatie ontvangen. Wij vernemen deze graag zodat wij u kunnen helpen. Vandaag zijn wij door de klantenmails heen en we zijn jullie niet tegengekomen.

Update: In onze reactie geven wij aan dat wij graag contact opnemen om tot een oplossing te komen, maar dat wij op basis van uw gebruikersnaam uw bestelling niet kunnen achterhalen. Wij zien niet goed hoe wij in deze situatie anders hadden kunnen reageren. Daarnaast doen wij een concrete suggestie voor een oplossing, wat aansluit bij wat u in uw review aangeeft te willen. Voor nu wachten wij uw contactgegevens (of een e‑mail aan onze klantenservice) af.

--//--

Beste X Odi,

Ohnee! Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen — onze excuses voor het ongemak.

Wij komen graag met u in contact om dit op te lossen. Helaas kunnen wij op basis van uw gebruikersnaam uw bestelling niet terugvinden. Het kan voorkomen dat een zending nog onderweg is en daarom nog niet geannuleerd kon worden. In dat geval hoort u uiteraard wel een trackingcode te ontvangen via onze klantenservice.

Zodra wij via Trustpilot uw contactgegevens ontvangen, nemen wij direct (telefonisch) contact met u op om samen tot een passende oplossing te komen. Op basis van uw bericht verwachten wij dat de bestelling geannuleerd kan worden, waarna het orderbedrag wordt teruggestort. Zodra het pakket alsnog wordt geleverd, kunt u het weigeren bij ontvangst of aan ons retourneren.

Verder is het goed te vermelden dat wij zeker geen dropshippers zijn! Er zijn wel een aantal lampen die wat langer duren om te leveren omdat deze eerst geproduceerd worden met de hand, dat is hier dus waarschijnlijk ook het geval.

Wij helpen u hier graag verder.

Koop hier niets

De bestelde lamp komt uit China. Op de website van sediaxl geven zij aan dat deze lamp direct leverbaar was, terwijl de uiteindelijke levertijd 5 weken werd. Tijdens het contact via de mail hierover ontving ik steeds door AI gegenereerde antwoorden waarin zij aangaven ook geen enkel idee te hebben waar de lamp op dat moment was en wanneer die zou aankomen. Uiteindelijk stond de lamp ineens na 5 weken (!) voor de deur.

21 januari 2026

Beste Alette,

Hartelijk dank voor uw review.

Het klopt inderdaad dat sommige van onze lampen een langere levertijd hebben, omdat deze met de hand worden geproduceerd. Ze worden eerst geweven en vervolgens gespoten. Deze informatie staat vermeld op de productpagina en wordt ook toegelicht in de e-mail die u ontvangt zodra uw bestelling onderweg is.

Fijn om te horen dat de lamp inmiddels is ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!

Team SediaXL

Vriendelijke klantenservice en juist…

Vriendelijke klantenservice en juist geholpen voor een koffiemachine. Levering in 5 dagen naar tevredenheid

24 januari 2026

Beste Van Os,

Team SediaXL

Sediaxl heeft het goed gedaan

24 januari 2026

Beste Truus,

Super slechte levering!!!

Volgens de website zou de levering normaal binnen 9 dagen plaatsvinden. Echter na 23 dagen nog steeds niets, zelfs geen track&trace code. Op een mail word er elke keer gezegd, de order is verwerkt en we wachten op de verzenddetails, maar ondertussen tikken de weken steeds door. En als ik wil annuleren omdat ik er geen vertrouwen in heb krijg ik het antwoord dat ik het maar retour moet sturen.. terwijl het nog niet eens verstuurd is.. echt grote teleurstelling!!!!

23 januari 2026

Beste Bella Fleur,

Bedankt voor uw review en wat vervelend. Wij hebben extra informatie opgevraagd via Trustpilot om uw contactgegevens te achterhalen. Wij zullen dan gelijk telefonisch contact met u opnemen om de situatie verder te bespreken.

Team SediaXL

Ter vervanging was ik op zoek naar een…

Ter vervanging was ik op zoek naar een soort gelijke badkamer spiegel kast. Niets gevonden bij de reguliere bouwmarkten maar wel bij Sedia. Kwam binnen een week binnen als bouwpakket, in elkaar zetten was goed te doen met de duidelijke handleiding, prima kastje en nog goedkoper dan de vorige.

17 januari 2026

Beste Ruud,

Contact beviel goed

Contact beviel goed. Stoelenset in het groen besteld

16 januari 2026

Beste Middenbeek Leases,

Team SediaXL

Acceptabel de prijzen op de site

Acceptabel de prijzen op de site. Ik had eerst mijn twijfels via marktplaats maar ik ben erg verast..

Beste Balleng,

Team SediaXL

4/5 prijs kwaliteit goed!

14 januari 2026

Beste Phil,

Team SediaXL

Lamp besteld,Bleek uit China te komen…

Lamp besteld,Bleek uit China te komen en extra invoerrechten moeten betalen. Wil dat helemaal niet, dit aangegeven. Krijg nauwelijks contact met klantenservice, reacties met één zin waar ik niets mee kan.
Terugbetaling van andere lamp na 3 weken nog niet ontvangen. Slechte service in zijn geheel!

Beste Tim,

Bedankt voor uw bericht.

Voor de invoerrechten kunt u ons gewoon een mail sturen met een betaalverzoek, dit kan soms gebeuren en lossen wij natuurlijk op.

Verder verwerken wij natuurlijk uw retour zodra deze is ontvangen.

Ervaring, Slechte service

Bestelling geplaatst. Ondanks dat de website aangaf dat er voorraad zou zijn, was dit niet het geval. Gevolg lang wachten zonder enige reactie. zelf contact opgenomen over de levertijd en men kon deze niet aangeven maar zou nog wel weken duren. Bestelling hierop geannuleerd en product elders gekocht. Na weken komt toch ineens het pakket aan. Nu bezig met proberen te retourneren Maar Sedia reageert op geen enkele mail.
Voor mij geen prettige en betrouwbare organisatie om iets aan te schaffen. Hopelijk pakken ze de retourzending nog op. Zendingsnummer 3067401.

Update 16/01. Deze slechte review heeft Sedia geprobeerd niet op internet te krijgen. Ze hebben een melding gegaan dat er iets in zou staan wat tegen de regels is?? Ik ben er benieuwd wat?
Ook kwam er ineens nu een reactie via e-mail dat de retourzending zeker mogelijk is.
Bestelling was al geannuleerd voor verzending en toch hebben ze het daarna gewoon verzonden. Ook nog steeds mijn betaling niet retour gehad. Maar verwacht dat ze dit aankomende week afwerken. Zodra het is afgewerkt zal ik het vermelden. Nu zit ik al bijna 3 weken op mijn geld te wachten(retourbetaling)

Update 17-02:
Sedia XL doet moeilijk over het retourneren van het betaalde bedrag ik heb nu eidelijk een retourlabel ontvangen maar moet het eerst retour sturen en daarna gaan ze pas het betaalde bedrag retouneren. vreemd als de bestelling al geannuleerd was voordat deze werd verzonden. wat maildiscussie over en weer gehad over de terugbetaling en aangegeven dat ze nu mijn geld op een onrechtmatige manier vasthouden en dat ik het aankomende week retour wil hebben. ze verwijzen dan naar hun algemene voorwaarden, maar deze zijn helemaal niet van kracht bij een ontbonden overeenkomst. Dit schriftelijk teruggekoppeld. erg benieuwd of ze dit nu gaan oppakken.
Voor mij is deze 1e bestelling echt een drama. een volgende gaat hier nooit meer komen!

Update 27-01
Mijn geld is sinds 24-01 retour en pakket is ook weer retour naar SediaXL.
Op verzoek van Sedia deze update toegevoegd aan de review en 1 ster erbij gegeven omdat op het laatst er toch waar meer positieve beweging kwam.
Case closed!

Beste JAAC,

Wat vervelend om dit te horen en het spijt ons dat u niet sneller bent geholpen.

Retourneren is natuurlijk mogelijk. Wij nemen graag contact op maar kunnen uw bestelling niet achterhalen uit uw gebruikersnaam. Kunt u ons nogmaals een mail sturen? Dan pakken wij dit verder met u op.

Team SediaXL

Meermaals heb ikeen goede ervaring…

Meermaals heb ikeen goede ervaring gehad met deze winner.

13 januari 2026

Beste Nanoek,

Geen aanrader..

Bijna 3 weken geleden een kast besteld. Op de website stond maximaal 7 dagen levertijd. Inmiddels zijn we daar al ver overheen. Wanneer ik contact opneem via de mail reageren ze snel, maar komt er een standaard reactie met dat ze geen controle hebben over de zending en dat ik geduld moet hebben. Er is geen vooruitzicht op wanneer we de levering ontvangen. Na de tweede mail bleven ze benoemen dat we geduld moeten hebben tot de vervoerder informatie verstrekt. Ik adviseer dus niet via deze website te kopen.

UPDATE:
Na het plaatsen van deze review kreeg ik al heel snel een mailtje over de bestelling (en deze review). Nu konden ze ineens wel zien waar het pakket was. Hij was eerder retour gekomen en ze hebben hem opnieuw verstuurd. De volgende dag kwam hij dan eindelijk binnen. Ik vind het nog steeds vreemd dat een slechte review er voor zorgt dat ze ineens wél meer informatie over de levering hebben wat eerder niet mogelijk was.

13 januari 2026

Antwoord van Sediaxl

Update: Zoals vermeld in het eerdere bericht en per mail was het pakket al onderweg met GLS toen uw review binnen was gekomen, wij hebben vervolgens de tracking met u gedeeld. Fijn dat het pakket intussen binnen is en wij wensen u veel plezier met de bestelling.

--//--

Beste Jill,

Wij hebben zojuist uw review gelezen. Graag geven wij hierbij wat extra toelichting.

Uw eerdere pakket is helaas zonder duidelijke reden retour gestuurd door de vervoerder. Om die reden hebben wij direct een nieuwe zending voor u aangemaakt toen wij de doos weer terug ontvingen, dit is gebeurd op 8-Jan. Deze is inmiddels onderweg. U kunt het pakket volgen met de volgende GLS-trackingcode: [deze is gedeeld met u per e-mail].

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling later aankomt dan verwacht. Tegelijkertijd hopen wij dat u begrijpt dat deze vertraging is ontstaan bij de vervoerder en buiten onze invloed lag.

team SediaXL