Jeg må sige at jeg ikke kan genkende de dårlige anmeldelser, hurtig levering.. der stod på hjemmesiden levering d. 09/05 kl 11:13, og præcis kl 11:13 stod han herude. God service 👏🏼

De kan ikke finde ud af at overholde deres egne leveringstider, så hvis ikke du tilfældigvis lige er hjemme når de kommer, så sender de bare pakken retur igen. Det er ikke til at få kontakt med nogen... Toon meer

God leveringstid. Dog er der ikke meget i form af status på levering, jeg kan ikke se hvor langt min pakke er. Jeg bor i lejlighedskompleks, så jeg plejer at skrive som kommentar at hvis jeg ikke er h... Toon meer

Jeg var en af dem med problemer sidst, ingen svar på kundeservice, ingen pakke modtaget Dog modtog jeg mine penge igen for snusen. dog aldrig for fragten selvom dette også blev lovet mig derfor kun... Toon meer

2,4

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Svarer ikke på henvendelser

Svarer ikke på henvendelser. Jeg bestilte fragt gennem dem, de har registreret ordren, men har ikke hentet pakken endnu, selvom den har været klar til afhentning siden mandag. Jeg har forsøgt at kontakte dem, men uden held. Har bestilt ved dem før uden problemer, men denne gang er det godt nok skod.

2 oktober 2024

Til at starte med var det ganske fint

Til at starte med var det ganske fint. Indtil en ordre som jeg havde en måned tilbage tog en uge om at blive leveret. Jeg tænkte det fint det kan ske, og nu her har jeg en ny ordre som er fra d.09.09.24 og jeg har ikke modtaget min pakke den dag idag som er den 18.09.24. Sek-shipping lover selv 1-2 hverdag men har svigtet to omgang i streg. Udover det har jeg skrevet til deres kundeservice 2 gange omkring hvor min nuværende pakke er, der har jeg ikke fået noget igen… meget skuffende, og vil gerne vide hvornår jeg får min pakke!

18 september 2024

Brug ikke det firma!

Bestilte afhentning af en vare fra et firma, som de åbenbart ikke samarbejder med. De leverede ikke min vare, svarer ikke på min henvendelser og returnerer ikke pengene. VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE!!

16 augustus 2024

Hurtig fragt

Hurtig fragt! Tænkte lige jeg kunne skrive en hurtig anmeldese siden den ikke havde nogen. Alt var godt og enkelt og mine pakke kom i løbet af en dag😁

28 juli 2024