MyParcel België Reviews 38

4,5

Heel veel problemen gehad met het verzenden van pakketten via PostNL. Ik kan Lesley van MyParcel niet hard genoeg bedanken voor de wekenlange bijstand en opvolging! Wat een plezier om met zo iemand in... Toon meer

Oprecht enorm goede klantenservice. Ik ben net begonnen als student-zelfstandige en alles is heel overweldigend, maar de mensen van MyParcel hebben mij er stap voor stap doorgeholpen en bijgestaan. Su... Toon meer

Een pakket/brief op 20 september aan postpunt overhandigd is nog steeds niet bezorgd! Een heel belangrijk document. Normaal op postpunt afgeven is uiterlijk 2 dagen later bezorgd, nu heel belangri... Toon meer

1. E-commerceplatform

All-in-one shipment service. Toegankelijk voor iedere online ondernemer. Verzenden met PostNL, bpost of DPD. Webshops helpen groeien is ons doel. Wij gaan beyond delivery!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Faady Chahid

Aan het begin van ons gesprek leek het voor mij geen optie om klant te worden vanwege de afmetingen van mijn product. Faady Chahid heeft echter alles op alles gezet om mee te denken en ervoor te zorgen dat mijn product toch binnen hun werkwijze zou passen — hij adviseerde zelfs om het product in twee delen te verzenden.

Hij heeft ruim een half uur de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Tijdens dat gesprek heb ik inzichten opgedaan waar ik anders minstens een jaar over zou doen.

Echt een topprestatie, Faady Chahid!

17 juli 2025

Professioneel, proactief én warm!

In een wereld vol ruis, brengt MyParcel voor mij helderheid. MyParcel brengt niet alleen prijzen & service, maar ook context. Jaren geleden had ik geen idee hoe ik een webshop moest runnen, en het was prachtig om te zien hoe ze hielpen met dingen die zij eigenlijk zelf niet moesten doen. Jaren later, werd ik vandaag gebeld door Faady die een aantal suggesties deed rond onze verzendingen. Op een heel warme manier ook. Zo krijg je het geval dat MyParcel niet zomaar een tool, maar vooral een partner is.

17 juli 2025

Een pakket/brief op 20 september aan…

Een heel belangrijk document.
Normaal op postpunt afgeven is uiterlijk 2 dagen later bezorgd, nu heel belangrijk word dit niet gedaan.
Late reactie van Myparcel die vandaag pas contact opnemen!

20 september 2024

Vlot en gemakkelijk!

Super goede service en gemakkelijke integratie voor mijn site. Jack was altijd beschikbaar en hielp snel waar nodig. Ik ben zeer tevreden van My Parcel!

7 augustus 2024

Wederom een top ervaring

Weer heel goed verder geholpen door Yannick Daems van Support.
Voor mijn shop gebruik ik nu de handige verzendregels.
Ook de nieuwe retour opties voor Nederland zijn een goede toevoeging, daarbovenop heel scherpe prijzen voor PostNL en DPD indien ik verzekerd wil verzenden.

29 juli 2024

TOP service!

Send my parcel doet echt heel veel voor jou als klant. Ze helpen mee als er iets niet helemaal lukt, zijn altijd vriendelijk, geven tips en tricks. Die negatieve ervaringen, daar heb ik nog nooit last van gehad! 100x beter dan Bpost die gewoon je csv terugstuurt met een handleiding en zegt dat je opnieuw moet beginnen (met 100 adresssen voor internationale zendingen!) Nee, dan Yannick, die helpt en zoekt de fouten in de csv, en neemt het van me over zover als kan. Om dan de volgende dag even te checken of het mij gelukt is! TOP!

24 november 2023

Da's pas een klantendienst.

Niet alleen een professionele en geduldige aanpak, maar ook nog es een grappig telefoongesprek. Wat wil een mens nog meer als ie met de handen in het haar zit? Shout out to Yannick die alle tijd nam om het probleem ( spoorloos verdwenen link tussen webshop en MyParcel) uit te vlooien én op te lossen. Zeer contente klant hier :-).

22 november 2023

WOW, wat een service

WOW, wat een service. Ik ben recent klant geworden bij hen en dit door de customer service die ze aanbieden. Nog voor dat ik klant werd heb ik hen enkele keren opgebeld omdat ik nog wat extra informatie had gewenst om de vergelijking te maken tussen MyParcel en andere. Bij MyParcel namen ze uitgebreid hun tijd om alles uit te leggen, hier ben je duidelijk geen nummertje van de zovelen.

Na het aanmaken van het account werd er door MyParcel nog eens contact opgenomen met mij om het hele platform te overlopen en te zorgen dat we vlotjes kunnen beginnen met ons verzendproces.

!!!Zeker een aanrader!!!

20 november 2023

Klantenservice staat altijd voor jou…

Klantenservice staat altijd voor jou klaar. Onlangs een zending moeten doen naar de VS, maar ik wist niet echt hoe het zat met de douaneformulieren en dergelijke. Na wat gebeld te hebben, bleek dat deze gewoon in het platform inbegrepen zitten. Enige wat je moet doen is wat velden invullen hiervoor en basta, uitprinten.

Ook voor mijn zendingen tot nu toe binnen België en Nederland loopt alles vlotjes. Natuurlijk kan er af en toe wel iets zijn, maar de klantenservice is ook zoals ze me zeiden echt een aanspreekpunt!

Zeker een aanrader ten opzichte van de andere verzendplatformen. Verzend je niet, heb je simpelweg ook geen kosten!

Een en al toppers!

7 november 2023

Slecht bedrijf

Ik maakte in 2021 voor het laatst tweemaal gebruik van myparcel BE. Door een verhuizing raakte de twee kleine facturen uit het oog verloren en vergat ik €16,- te betalen. In plaats van een mail met een waarschuwing, of een bericht over de achterstallige betaling kreeg ik een aanmaning van €177,64. Ik ontving deze aanmaning OP de uiterste betaal datum. Dus, geschrokken als ik was, heb ik deze snel voldaan. Ik heb nooit meer antwoord mogen ontvangen op mijn protest dat ik nooit waarschuwingen of herinneringen kreeg per mail. Het ging ten slotte om 16 euro, dus niet echt een kwade bedoeling van mijn kant.
Vandaag (WEER op de uiterste betaaldatum) ontvang ik opnieuw een aanmaning voor dezelfde bedragen! Terwijl ik dit al heb voldaan! Per telefoon kan MyParcel me niet helpen, of ik even kan mailen. Nu mag ik een onterechte en na vandaag verlopen aanmaning aanvechten met een bedrijf dat telefonisch niet kan helpen. Echt, ga nooit met deze mensen in zee. Zeer onvriendelijk in hun bedrijfsvoering.

31 januari 2023
Reviews in alle talen tonen. (38 reviews)