Meget kompetent rådgivning til den bedste seng jeg nogensinde har haft. Oven i det en super service med levering/opsætning samme dag. Kan kun anbefales.
Lees wat reviewers zeggen
Vi var i tvivl om hvilken seng vi skulle købe, og hvorfor, og endte med at få rigtig god rådgivning af deres personale. Vi endte med at købe en dansk produceret elevationsseng, da vi syntes at v... Toon meer
Meget positiv oplevelse hos Senge Universet i Fredericia. Vi fik en lidt spontan ide om, at købe seng - og senere samme dag stod sengen klar derhjemme. Super god rådgivning, overskuelig og flot butik... Toon meer
Jeg må næsten sige at mangle ord! Jeg er aldeles forbløffet over den service jeg har modtaget af sengeuniverset Utrolig dygtige og kompetente sælgere udover det sædvanlige var en ting, men a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Senge-Universet udvikler vi og opdaterer os løbende på nyeste viden inden for senge og søvn, så vi kan tilbyde dig den bedste og mest kompetente vejledning. Vi står klar med ekspertise i særklasse på alle tider af døgnet, så du finder den helt perfekte seng som passer til din krop. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig, med at finde din nye seng.
Contactgegevens
Fuglsang Allé 24, 7000, Fredericia, Denemarken
- info@senge-unverset.dk
- senge-universet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God service, professionel vejledning, hurtig levering, kvalitet i top.
Super god/ kvalificeret information…
Super god/ kvalificeret information inden vi købte vores seng..
Vi fik købt seng / madrasser som vi er utrolig glad for.
Vi kan helt klar anbefale senge universet.
Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning. Vi var på udkig efter ny seng og en meget professionel rådgivning. Ærlighed og troværdighed hele vejen igennem. Vi har nu haft sengen i 3-4 måneder og er fuldt ud tilfredse. De allerbedste anbefalinger herfra.
Sød og ærlig sælger - Fredericia
Sælger i Fredericia var rigtig sød og ærlig omkring sengene, så jeg fik ikke bare den dyreste med hjem. Sengen er rigtig god. Levering blev få dage længere end lige forventet, men det hele gik fint. Havde efterfølgende det generelle problem med en glidende topmadras og jeg kom ind i butikken og de hjalp mig og gav mig et underlag med hjem jeg kunne prøve at ligge mellem topmadras og madras, det hjalp lidt på det.
Vi stod og skulle bruge en ny seng
Vi stod og skulle bruge en ny seng. Den købte vi inde i Senge-Universet i grindsted. Nu har vi haft sengen i et godt stykke tid og vi sover bare så godt. Vi har fået en rigtig god service og når vi kommer ind i butikken blir vi genkendt og den mega gode service forsætter. De ved hvad de snakker om.
Kan helt klart anbefale butikkerne.
Har fået den bedste service og vejl
Har fået den bedste service og vejl.
Og levering direkte til døren.
Super gode priser.
Kundeservice langt over hvad man kan forvente
Kundeservice langt over hvad man kan forvente. Derfor er senge universet en anbefaling hvis man vil have den perfekte seng
Super oplevelse
Super oplevelse og vejledning hos Lars ved Senge-Universet, som hurtigt fandt den rette elevationsseng til os og ovenikøbet kom næste dag og satte den op. Vi har nu sovet i sengen i nogle måneder, og det er længe siden vi har sovet så godt.
Service og vejledning helt i top
Vi havde ledt efter vores nye senge i meget lang tid. Vi havde prøvet rigtig mange senge og hørt på rigtig mange ekspedienter som var både smarte i en fart og til tider knap så vidende om det de solgte eller det vi spurgte om. Da vi endeligt fandt butikken i Egtved mødte vi Jan. Han var rigtig dygtig til både at lytte til os og til at afkode vores behov. Vi skulle nemlig have noget lidt andet end det vi havde troet. Vi prøvede flere senge i butikken, men reel tvivl om udfaldet var der aldrig. Vi fandt de helt rigtige senge, og det blev dem Jan ret hurtigt i starten af vores besøg stilfærdigt pegede på.
Levering og montering var en drøm at aftale, han tilbød som en selvfølge at levere en aften efter arbejdstid også her instruerede han grundigt, nøjagtigt og præcist.
Vi har haft vores senge i en måned nu og vi elsker dem. Jan og hans butik har vores største respekt og vi giver ham vores bedste anbefaling.
En rigtig skøn oplevelse
En rigtig skøn oplevelse! Personalet var servicemindet, indfangede vores behov hurtigt og gav fin og konstruktiv vejledning. Oveni er vi rigtig tilfredse med sengen som vi købte. Senge-Universet både leverede den og satte den op (elevationsseng)
Mange anbefalinger fra os
Super god services og bedste hjælp til…
Super god services og bedste hjælp til vejledning af senge valg og helt vildt imødekommende stort tak
Bedste kvalitet og service
For første gang har vi investeret i en kvalitets seng og det er ikke sidste gang. Kvaliteten og servicen er bare noget helt andet hos senge universet, og det kan klart anbefales. Super flinkt personale og så god service. Sengen bliver leveret/samlet og affaldet tager de med
Kæmpe anbefaling her fra
Vi kommer igen næste gang 😃
Har nu sovet i vores nye seng fra senge universet i 3 uger, og vi er sååå tilfredse👍
Vi har fået den bedste betjening af Jan, som ovenikøbet leverede og monterede for os.
Vi er meget tilfredse og kommer gerne igen 😉
Tusind tak for en helt fantastisk service
Fremragende vejledning
Fremragende vejledning, samt virkelig god service, og meget hurtig levering.
Meget venligt og imødekommende personale.
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at handle med Jan. Vi fik en fantastisk service. Sengene blev leveret samlet og Jan var så flink at bytte vores ene madras da den efter et par dage viste sig at være for hård til vores behov. Alt ialt kan vi varmt anbefale at handle hos sengeuniverset.
God service. Hurtig levering og god seng
Vil klart anbefale at Sengeuniverset til andre😉
Ærlighed - hele vejen igennem!
Ærlighed - hele vejen igennem!
Vi ad et par omgange været forbi sengeuniverset. Første gang for at se på en ny seng. Her blev vi på bedste vis rådgivet i stort og småt. Vi købte ikke noget ved første besøg.
Ved andet besøg var det for at handle seng. Det viser sig så at de har præcis det spisestuestole stående vi har ledt efter i lang tid. De har lige den siddekomfort vi har efterlyst, men ikke kunne finde andre steder.
Så foruden en ny seng fik vi bestilt et spisebord og tilhørende stole.
Alt blev leveret til aftalt tid. Og de små kommunikationsudfordringer vi oplevede blev på professionel vis håndteret.
Tøver bestemt ikke med at anbefale dem til venner og familie.
Vi lagde senge universet Fredericia et…
Vi lagde senge universet Fredericia et besøg. Vi blev mødt af en fantastisk behagelig sælger, som bestemt vidste hvad han snakkede om. Vi fik den rådgivning vi var ude efter.
Vi har idag fået vores nye senge leveret, båret ind og samlet. Alt affald blev ligeledes taget med tilbage.
De varmeste anbefalinger til senge universet herfra.
Det er ikke sidste gang vi handler hos jer.
Jeg må næsten sige at mangle ord
Utrolig dygtige og kompetente sælgere udover det sædvanlige var en ting, men at få en personlig hjemmelevering af ejerne selv det må jeg sige at have gjort indtryk.
Og så er min seng helt fantastisk lækker!
Top klasse
Og helt nede på jorden firma men øje for høj kvalitet
De har mine allerhjerteligste anbefalinger herfra❤️
Virkelig behagelig og nede på jorden…
Virkelig behagelig og nede på jorden service - og vores nye seng er tip top!