Senge Universet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent rådgivning til den bedste seng jeg nogensinde har haft. Oven i det en super service med levering/opsætning samme dag. Kan kun anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var i tvivl om hvilken seng vi skulle købe, og hvorfor, og endte med at få rigtig god rådgivning af deres personale. Vi endte med at købe en dansk produceret elevationsseng, da vi syntes at v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget positiv oplevelse hos Senge Universet i Fredericia. Vi fik en lidt spontan ide om, at købe seng - og senere samme dag stod sengen klar derhjemme. Super god rådgivning, overskuelig og flot butik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg må næsten sige at mangle ord! Jeg er aldeles forbløffet over den service jeg har modtaget af sengeuniverset Utrolig dygtige og kompetente sælgere udover det sædvanlige var en ting, men a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beddenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Senge-Universet udvikler vi og opdaterer os løbende på nyeste viden inden for senge og søvn, så vi kan tilbyde dig den bedste og mest kompetente vejledning. Vi står klar med ekspertise i særklasse på alle tider af døgnet, så du finder den helt perfekte seng som passer til din krop. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig, med at finde din nye seng.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, gode priser og kvalitetsprodukter

Vi købte ny seng gennem Senge-Universet. Kæmpe ros skal lyde til Lars – det er tydeligt at han brænder for sit fag, har en stor viden om sine produkter og virkelig lægger vægt på god og oprigtig service, med kunden for øje.

Vi fik god vejledning og fandt i fællesskab ud af, hvad der passede bedst til vores behov. Sengen skulle leveres ugen efter – men allerede fire dage efter køb fik vi, lørdag formiddag, en sms om, at hvis vi var klar kunne den blive leveret før tid.
Vi er superglade for at vi valgte at handle der.

Senge-Universet får vores varmest anbefaling!

26 september 2023

En klar anbefaling herfra

Jeg har fået en virkelig god service og rådgivning af Jan i Fredericia.
Jeg havde flere ønsker til min nye seng og samtlige blev indfriet.
Sengen blev leveret, installeret og affald blev taget med retur.

5 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for den helt fantastiske service

Tak for den helt fantastiske service, god rådgivning af sengevalg og ikke mindst en lækker butik at komme i. Lyttede efter vores behov og ønsker og fandt den perfekt seng. Fik den endda leveret samme dag, en helt igennem fantastisk oplevelse og god service. De bedste anbefalinger herfra 💤

26 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega glade og tilfredse kunder

Fem stjerner fortjener senge-universet i den grad. Da vi stod og manglede en ny seng fik vi den bedste services, vi var slet ikke i tvivl om at medarbejderne brænder for det de laver og de ved hvad det snakker om, Vi er så glade for vores nye seng. Vi handler med glæde hos dem igen

Vi kan med stor glæde anbefalede senge-universet til ALLE

22 juli 2023

Nyt spisebord

Vi har lige købt nyt spisebord hos Senge-Universet i Egtved.
Virkelig god rådgivning af Jan i butikken.
Bordet blev leveret og samlet hos os derefter.
Super oplevelse hele vejen igennem.

18 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk service🤩🤩

Super godt service samt betjening i butikken i Egtved. Vi købte spisebord og spisebordsstole og varerne blev leveret lige hjem til os hvor de løftede det ind og samlede det for os🤩
Tak for en fantastisk service som altid 🤩👍🏼

18 juli 2023

Super god service

Super god service. Kompetence medarbejdere der brænder for det de arbejder med. "Vi finder altid en løsning" - synes deres motto at være, og det gør de !
Vi er rigtig glade for vores nye senge.
Hele oplevelsen er allem pengene værd. 😊

6 juni 2023

Fantastisk oplevelse hos sengeuniverset

Vi har lige købt og modtaget vores nye seng fra sengeuniverset, og intet mindre end 5 stjerner er på sin plads!
Besøget hos senge-universet var en fornøjelse fra vi gik ind af døren.
Butikken var flot og ren, og duftede af nye møbler.
Jan viste os det store udvalg af senge der passede til vores behov, og fortalte grundigt om produktet. (Også til efter lukketid)
Det blevet meget hurtigt tydeligt at han vidste hvad han snakkede om, og ikke mindst at produktet var af aller højeste kvalitet!
Da vi modtog sengen, slæbte Jan og hans kollega sengen op i vores lejlighed på 3. sal uden at tøve.
Sengen var nem at samle, og vi sover formiddabelt i den!
Jeg har kun gode ord at sige om sengeuniverset!

Butikken - 5/5 Stjerner
Service - 5/5 Stjerner
Produktet - 5/5 Stjerner

1 juni 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Lyttende og hjælpsom hele vejen.
Personlig levering dagen efter, hvor der også blev tilbudt hjælp til opsætning af sengen.
Vi kommer tilbage!

12 mei 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, meget kompetent vejledning og hjælp til at finde det helt rigtige produkt.
Sengen leveret, monteret og emballage fjernet.
Det er helt klart meget anbefalelsesværdig
SUPER SERVICE TAK LARS

19 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det spiller hos Senge-universet !

Det spiller hos Senge-universet !

Rigtig god betjening og vejledning i butikken. Havde udfordringer med at få sengen hentet, men så tilbød de at smide den af hos mig.
Sengen blev båret ind og Jan hjalp med at pakke den ud og sætte den på plads. Fremragende service fra start til slut.
De bedste anbefalinger herfra 👍

1 april 2023

Enestående fantastisk!

Enestående fantastisk!! Både service og vores nyindkøbte seng, må siges at være fuldt ud tilfredsstillende. De bedste anbefalinger herfra, på både kvaliteten, til klart konkurrencedygtige priser, og en SUPER service. 1000 tak for en rigtig god oplevelse !

24 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og god vejledning

Jeg kom ind i butikken i Fredericia og mødte Jan .
Jeg fik en god vejledning og en god behandling , det medførte jeg købte en dejlig seng .
Den blev leveret og sat op uden vi skulle røre en finger,jeg har anbefalet jer til min datter og barnebarn som nu også har købt nye senge .
Her med en meget varm anbefaling og et stort 5 tal fra os .😊😊😊

20 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vi skulle købe ny seng

Da vi skulle købe ny seng, var det vigtigt for os, at få en god og fyldig vejledning. Vi besøgte senge universet i Fredericia, hvor vi fik en super behandling. Vi fik en rigtig god forklaring på madrassen, og hvordan den skulle behandles.
Et ekstra plus var så, at sengen blev leveret og sat op.

8 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi søgte efter en god og ærlig vejledning

Vi søgte efter en god og ærlig vejledning, i forbindelse med køb af ny seng og den fik vi til fulde ved senge universet.
Der var gode og ærlige forklaringer, af de forskellige muligheder og vi var slet ikke i tvivl om hvilken seng vi skulle have.
Derudover var der utrolig god service ved levering. Sengen blev ikke kun leveret, men den blev også samlet og sat på plads.
Både Lars og Jan var meget venlige og service orienteret og vi kan klart anbefale Senge universet.

8 maart 2023