Senge Universet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent rådgivning til den bedste seng jeg nogensinde har haft. Oven i det en super service med levering/opsætning samme dag. Kan kun anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var i tvivl om hvilken seng vi skulle købe, og hvorfor, og endte med at få rigtig god rådgivning af deres personale. Vi endte med at købe en dansk produceret elevationsseng, da vi syntes at v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget positiv oplevelse hos Senge Universet i Fredericia. Vi fik en lidt spontan ide om, at købe seng - og senere samme dag stod sengen klar derhjemme. Super god rådgivning, overskuelig og flot butik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg må næsten sige at mangle ord! Jeg er aldeles forbløffet over den service jeg har modtaget af sengeuniverset Utrolig dygtige og kompetente sælgere udover det sædvanlige var en ting, men a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beddenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Senge-Universet udvikler vi og opdaterer os løbende på nyeste viden inden for senge og søvn, så vi kan tilbyde dig den bedste og mest kompetente vejledning. Vi står klar med ekspertise i særklasse på alle tider af døgnet, så du finder den helt perfekte seng som passer til din krop. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig, med at finde din nye seng.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk service uden lige

Fantastisk service uden lige! De to friske herre har styr på sagen og er god til at slå en handel.

Jeg kan kun varmt anbefale Senge Universet i Fredericia.

18 mei 2022

God service

God service - og kvalitetsprodukter til rimelige priser.
Vi kan kun anbefale Jan og de andre dygtige medarbejdere.
Levering til aftalt tid

19 maart 2022

Bedste service og vejledning

Har handlet i Egtved afdelingen et par gange, og tror ikke der findes “senge-steder” med bedre service og rådgivning.

Man kan bestille over nettet, og så blive kontaktet med opklarende spørgsmål som sikrer at man får den rette vare.

Varmeste anbefalinger herfra👍

18 maart 2022

Grindsted senge univers

Rigtig god butik med top professionel sælger i grindsted senge univers. Lars er en rigtig venlig mand og professionel hele vejen igennem. Jeg fik god service fra jeg kom og så på senge til jeg fik leveret min seng helt ind i soveværelset. Jeg kan kun varmt anbefale senge universet i grindsted hvis du mangler en ny seng de er super komfortable og priserne er mere end fair for hvad du får, plus man sover bare bedre I en god seng 😀 top karakter herfra hele vejen ❤

4 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Senge universet grindsted super venlig…

Senge universet grindsted super venlig og professionel service i butik og levering Lars sørger for dig som kunde hele vejen fra du kommer ind i butikken til din seng bliver leveret❤️rigtig gode priser og man sover fantastisk i sin seng har kun ros til overs for ham og hans butik 😁 hvis du mangler en ny seng så er grindsted senge univers et rigtig godt bud på din nye drømmeseng til en god pris 😎 kan kun varmt anbefale det😁

4 maart 2022

Rigtig god service

Rigtig god service, lige fra første gang vi trådte ind i butikken til sengen stod samlet hjemme hos os. Det var nemt og effektivt at få en ny seng! Og så sover man godt i den.

23 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet andet end super service!

Intet andet end super service!

Uanset hvilken butik du henvender dig i bliver du modtaget med topprofessionel kundeservice. Har handlet i Senge-universet flere gange og hver gang er jeg gået derfra med en god fornemmelse. Som kunde er du i fokus, der bliver taget udgangspunkt i dine ønsker og du får ikke følelsen af at der prøves på at proppe den dyreste løsning på dig.
Stemningen er altid afslappet og nede på jorden og der er tid til dig og en god sludder om godt og ondt.

I min optik er 5 stjerner ikke nok.

19 februari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har købt en super god seng

Vi har købt en super god seng, som ikke kostede det samme som en lille bil.
Sælger havde stor viden om de forskellige senge og vi blev vejledt til at finde den rigtige.
Sengen blev efterfølgende leveret og samlet på vores adresse, fed service

14 januari 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Vi er rigtig glade for vores nye seng. Kæmpe tak til Lars for en super god betjening 👍

5 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig har jeg sovet så godt!

Den bedste seng jeg nogensinde har ejet! Aldrig har jeg sovet så godt.
Mig og min kæreste fik super god hjælp til at vælge den helt perfekte seng til os.
Vi er utroligt glade for den.
Vi er blevet betjent af nogle yderst behagelige medarbejdere som går meget op i at deres kunder er tilfredse.
De leverede også personligt sengen til os, hvilket var en stor hjælp.
De varmeste anbefalinger af Senge Universet herfra.

5 januari 2022

Dit is Trustpilot