Lees wat reviewers zeggen
Utrolig hjælpsomme og tålmodige, på trods af vores utallige spørgsmål og usikkerhed omkring hvilken seng vi skulle købe. Vi endte med at købe en flot 220x220 seng, som sengeoutlet endda vil opbev... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
KVALITETSSENGE TIL OUTLETPRISER Shop din seng hjemme fra sofaen og få den leveret hurtigt. Vi sælger kvalitetssenge til outletpriser, både online og i vores butik i Viborg.
Contactgegevens
Ærøvej 26, 8800, Viborg, Denemarken
- mail@sengeoutlet.dk
- sengeoutlet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Umulige at komme i kontakt med
Jeg har købt to elevationssenge hos Sengeoutlet. Madrasser af fin kvalitet, men motoren på den ene seng er gået i stykker. Jeg har forsøgt at kontakte sengeoutlet på telefon, mail og messenger(facebook) uden held.
Min datter har i december købt en seng…
Min datter har i december købt en seng og i den forbindelse blev der oprettet 2 lån, nu 3 mdr efter har i stadig ikke annulleret det ene lån som aftalt.
I ved fejlen er der da i selv henvender jer, men gør intet.
Jeg har selv prøvet at henvende mig, men efter i fik dokumentation via messenger, har vi intet hørt.
Vil aldrig anbefale jer til nogen og nu sidder min datter med 2 låneaftaler på noget hun ikke har købt.
Rigtig god service
Rigtig god service!
Vores seng knækkede lamellerne, de sendte samme dage nogle nye uden beregning!
Vi har været fuldt tilfreds med vores seng og servicen! 😍
Jeg har købt en Kontinentalsenge med…
Jeg har købt en Kontinentalsenge med top madras , hvor der står at den er fast , men den er der ikke og kvaliteten er meget dårligt i forhold til vores anden seng fra anden sted , jeg anbefaler ikke outletseng , hvor de sælger ukendt mærke samt kvalitet . ops. fragt firma vil ikke kontakte dig , for at vælge en tid, de sender bar en besked om natten at de vil komme når de kan , selvom tiden passer ikke dig ,du er nødt til komme ellers sengen bliver lægt på vejen og selfølgelig beskeden du få fra dem kan ikke besvares .
Jeg havde problemer med en motor på en…
Jeg havde problemer med en motor på en 3 år gammel seng købt hos Sengeoutlet i Viborg. Jeg blev bedt om at sende et foto og en kort video af problemet og straks svarede sengeoutlet tilbage at de havde bedt producenten om en ny motor .
Denne fik jeg hurtigt udleveret uden hverken spørgsmål eller problemer. Superfin service fra Sengeoutlet i Viborg.
Service og kvalitet i top.
Super god service, og altid med et smil på læben. Kvaliteten er i top. Gerne et sted vi kommer langvejs fra for at handle.
Imødekommende og suveræn service! KLAR anbefaling herfra!
Jeg kan VARMT anbefale at handle hos Sengeoutlet i Viborg!
Vi har for nyligt købt en elevationsseng hos Sengeoutlet i Viborg og har haft en utroligt god oplevelse. Trods ændringer og spørgsmål undervejs, er vi udelukkende blevet mødt med tålmodighed og brugbar rådgivning.
Ligesom servicen har været helt i top - både den dag vi købte sengen og efterfølgende ved spørgsmål og ændringer.
Vi var ovenikøbet så heldige, at de var så søde at opbevare sengen, til vi er flyttet!
Vi fik sengen og tilbehør til en god pris. Og helt generelt lader det til, at man får utroligt meget (kvalitet) for pengene.
Så vi glæder os enormt meget til at få sengen hjem og sender de absolut varmeste anbefalinger herfra!
Meget for pengene og god service.
Meget for pengene og god service.
Vi har desværre fået købt en senge fra…
Vi har desværre fået købt en seng fra sengeoutletten. Det er den dårligste seng vi nogensinde har haft (inklusiv luftmadrasser) Madrasserne skulle være faste men virker mere som ekstra soft. Begge madrasser føles som om at der har lagt en elefant i dem inden køb, Til gengæld er den stenhård i midten af sengen. Hverken min mand eller jeg vejer for meget, og alligevel ligger vi i hver vores hul i sengen. Jeg havde ved køb kontakt til butikken (Viborg) hvor jeg beskrev problemet og jeg sendte billeder, men svaret var at det virkede til at den var som den skulle være og at madrassen som er købt som “fast” jo også kan være et individuelt begreb. Alt i alt, rigtig dårlig oplevelse, rigtig dårlig seng. Vi er nu ved at være rigtig trætte af at sove i vores gæsteseng, som er et sengestel med en madras på 12 cm.(IKEA) som vi sover bedre i. Så nu er det ved at være tid til at bide i det sure æble og købe ny seng, igen. Og det bliver helt bestemt ikke fra sengeoutletten.

Antwoord van Sengeoutlet
Defekt seng/ny seng
Jeg har lige fået en seng hjem, som havde ødelagt bund og gavl, jeg skriver til sengeoutlet, og allerede dagen efter får jeg afvide, at jeg vil få en helt ny seng leveret. Jeg beder så om en ny farve, da den alligevel skulle laves helt fra ny, og efter lidt skriven frem og tilbage, vælger sengeoutlet at tage den på egne skuldre og jeg får derfor lov til at få den hjem i den farve jeg istedet ønsker, mega god service, jeg er SÅ glad 😊👌
Super sted at handle senge og tilbehør
Hej.
Søde mennesker i butikken i Viborg.
God kundeservice.
Havde en reklamation hvor alt gik nemt og hurtigt.
Virkelig god service og hurtig respons
Virkelig god service og hurtig respons! Deres produkter er knivskarpe som de fortæller, og dybt tilfredsstillende. Generelt en fantastisk købeoplevelse!
Kæmpe god service
Kørte forgæves fra Århus til Viborg for kun at konstatere at den gavl jeg have købt ikke kunne være i bilen. Det var derpå helt med firmaet at annullere handlen.
Firmaet kontakter mig efter 2 dage og vil høre om de skulle levere den omkostningsfrit fordi de alligevel skulle forbi Århus.
Kæmpe service !
Billige senge
Billige senge
Super god service og de går langt for at have tilfredse kunder. De kom endda for at bytte en madras rundt.
Utrolig hjælpsomme og tålmodige
Vi endte med at købe en flot 220x220 seng, som sengeoutlet endda vil opbevare for os indtil vi skal bruge den.
Dejlig service! Jeg kan varmt anbefale at handle der!
Fantastisk service!
Vi har lige købt en seng hos sengeoutlet.dk og vi har indtil nu fået super god rådgivning og service! Jesper har været yderst tålmodig og svaret på alle spørgsmål. Vi glæder os til at få sengen 👏
Service er deres mellemnavn
Vi har købt vores seng hos dem, og service er deres mellemnavn. Især en stor tak til Mark som vi har haft kontakt med ang. reklamation på dem vi købte, og fik uden diskussion ny seng. Selv afhentning af den gamle, og levering af den nye er gået så godt. Alt er udført til aftalt tid. Ingenting at komme efter hos dem i Viborg, vi er SÅ tilfredse! Men som sagt er Mark den vi har haft kontakten med, og han gør det virkelig godt for kunderne. Vi kan kun anbefale at købe seng hos dem :-)
Har simpelthen fået den mest sublime…
Har simpelthen fået den mest sublime behandling og hjælp da jeg kommer ind og køber topmadras. Ikke nok med at prisen er super. Madrassen er simpelthen himmelsk. Og du kan høre at sælger ved hvad han taler om når man spørger om råd ang komfort med mere.
Men da jeg ikke kan få topmadrassen i bilen- er sælgeren så flink at hjælpe og bringer den hjem til Mig senere på dagen.
Det er simpelthen sublim kundeservice- som man virkelig skal lede længe efter. Hvis jeg kunne give 6 stjerner gjorde jeg det👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Handlede ved forretningen i Ringe
Handlede ved forretningen i Ringe - eminent service, vejledning og flexibilitet til at finde den perfekte sammensætning for os.
Ingen gennemsigtighed!
Kontaktede afdelingen i Viborg idag, for at høre ang. deres mærker og modeller på senge.
De vil simpelthen ikke oplyse noget.
Så du ved ikke hvilket mærke eller model du køber.
De kan derfor skrive en førpris som man ingen chance har for at vide om er sandt.
INGEN gennemsigtighed!
Svarer lidt til at tage til en bilforhandler og blive sat i en bil, få en pris, men ikke få mærke eller model at vide.
Come on - fortæl nu hvad I sælger. Frem for det det “shady buiness”