Sengeoutlet Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har købt to elevationssenge hos Sengeoutlet. Madrasser af fin kvalitet, men motoren på den ene seng er gået i stykker. Jeg har forsøgt at kontakte sengeoutlet på telefon, mail og messenger(faceb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde problemer med en motor på en 3 år gammel seng købt hos Sengeoutlet i Viborg. Jeg blev bedt om at sende et foto og en kort video af problemet og straks svarede sengeoutlet tilbage at de havd... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt en Kontinentalsenge med top madras , hvor der står at den er fast , men den er der ikke og kvaliteten er meget dårligt i forhold til vores anden seng fra anden sted , jeg anbefaler ikke o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig hjælpsomme og tålmodige, på trods af vores utallige spørgsmål og usikkerhed omkring hvilken seng vi skulle købe. Vi endte med at købe en flot 220x220 seng, som sengeoutlet endda vil opbev... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beddenwinkel

Geschreven door het bedrijf

KVALITETSSENGE TIL OUTLETPRISER Shop din seng hjemme fra sofaen og få den leveret hurtigt. Vi sælger kvalitetssenge til outletpriser, både online og i vores butik i Viborg.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Købte en seng

Købte en seng, som jeg selv bestemte afhentningsdato på.
Da jeg ankom til butikken i Viborg, fik jeg en rigtig god service, samt en fantastisk seng😍

9 november 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik en fin service i butikken da jeg…

Min moster havde købt en seng ved sengeoutlet i Ringe, og er meget glad for sin seng. Så da jeg skulle have ny seng, gik turen så til sengeoutlet i Ringe. Fik en virkelig god service i butikken, da jeg prøvede seng, og købte seng af den mandlige salgsassistent. Bestilte så levering med indbæring til 1000 kr., hvilket er fint nok, og som jeg gerne betaler for, da vi ikke selv har mulighed for at bære sengen op. Får besked af transportfirma på sms, om at den leveres den 2/11 mellem kl. 8-15. Tager fri den dag, og så dukker ikke nogen op indenfor det aftalte tidspunkt. Ikke så meget som et opkald fra transportfirmaet med besked om, at de f.eks er forsinket, er der sket en ulykke, kan de først levere dagen efter?, ingen forklaring. Prøver at kontakte transport firma telefonisk, telefonen bliver ikke taget, man bliver bare afbrudt. Forsøger 4-5 gange. Kontakter sengeoutlet.dk, da de jo bruger dette transport firma. De forsøger også at kontakte firma, uden held. Aftaler med sengeoutlet at jeg skal ringe til dem igen lige før lukketid, hvis seng endnu ikke er leveret, og de vil forsøger igen at få fat i transport firma. Jeg ringer igen til sengeoutlet, at seng endnu ikke er leveret, de forsøger at ringe til transportfirma igen, og sengeoutlet får denne gang fat i transportfirmaet, ringer tilbage til mig at transportfirmaet desværre er blevet forsinket, men at jeg burde modtage sengen i løbet af aftenen. Transport firma ringer efter endnu en halv time, og de kan så levere sengen en time senere, altså kl. 18:30. For det har man ventet i over 7 timer hjemme uden så meget som et opkald om at de desværre er forsinket. Sengeoutlet følger op på dette næste dag ved transportfirmaet, som fladt ligger sig ned. Sengeoutlet yder en fantastisk kundeservice i den henseende, og jeg er meget taknemlig for deres service.
Kan varmt anbefale sengeoutlet.dk i Ringe, og en stor tak til den venlige og hjælpsomme salgsassistent i butikken.

2 november 2022

Super service

Vi har købt seng hos sengeoutlet i Ringe. Varmt anbefales!!!!! De fortjener 10 stjerner!!!

19 augustus 2022

Sengeoutlet fyn

Har handlet hos Sengeoutlet fyn. Fik en super betjening og vejledning, deres produkter er gode og billige og skulle du få brug for det giver de en fantastisk support.

Jeg kan bestemt anbefale :)

27 augustus 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.