Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

bestilte over 2 omgange, og ordrene kom så kvikt som forventet. Sidste ordre manglede lidt småting, som dog kvikt blev eftersendt. Alt i alt en god oplevelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er de bedste kompressions strømper jeg har købt, mine ankler hæver ikke nær så meget, når jeg har dem på

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds. Meget hurtig levering og varen lever helt bestemt op til sit formål. Forsvarligt pakket og ingen ødelagte dele.

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Her på Senior24.dk finder du et udvalg af kvalitets produkter og hjælpemidler, som giver dig øget sikkerhed, mobilitet og tryghed, når du færdes udenfor og i dit eget hjem. Vi er autoriseret forhandler af alle produkter og er altid klar til at rådgive dig på telefon eller mail.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,6

bestilte over 2 omgange

27 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en Andersen Royal Shopper Senior24

Jeg bestilte en Andersen Royal Shopper, Ipek Maxi, men fik tilsendt en Andersen Royal Shopper, Lissa, skønt ordrebekræftigelse samt følgeseddel viser den korrekte bestilling. Senior24 er svær at kontakte for opklaring - forholdsvis lang ventetid på respons. En juridisk adresse i Roskilde og afsending fra Vordingborg, hvor de øjensynlig ikke kan finde ud af et pakke den korrekte ordre: Talblinde? Ordblinde? Kan ikke anbefale at handle der. Er spændt på om jeg får pengene retur...

30 juli 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Senior24.dk

Antwoord van Senior24.dk

Hej Ulla,

Vi beklager, at du har modtaget en anden model end den bestilte. Fejl kan desværre ske, når mennesker er involveret.

Vi kan imidlertid ikke se, at du har forsøgt at kontakte os, hverken telefonisk eller på mail. Derfor er det ærgerligt, at du vælger Trustpilot som første kontakt og samtidig fraråder andre at handle hos os, før vi har fået mulighed for at rette op på fejlen. Du kunne have ringet til os på hverdage kl. 8–17 eller skrevet til os, så havde vi kunnet hjælpe dig direkte.

På baggrund af din anmeldelse står det klart, at du ikke længere har tillid til os som forhandler. Vi mener derfor, at den bedste løsning for begge parter er at annullere handlen.

Vi kontakter dig direkte med information om, hvordan indkøbsvognen returneres. Når vi har modtaget den, refunderer vi naturligvis den fulde købspris. Herefter håber vi, at du finder en anden forhandler, som passer bedre til dine forventninger.

At vi har valgt at placere vores kontor i Roskilde og vores lager i Vordingborg har ingen betydning for håndteringen af din ordre.

Vi har fuld forståelse for, at en fejllevering er frustrerende, men personlige bemærkninger om vores medarbejdere som “talblinde” eller “ordblinde” er unødigt nedladende og bidrager ikke konstruktivt til at løse sagen. Den form for tone ønsker vi ikke at føre en dialog i.

Vi beklager fejlen og kontakter dig direkte, så returneringen og tilbagebetalingen kan blive håndteret korrekt.

Venlig hilsen

Morten, Senior24

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var hurtig tilbage melding og…

Det var hurtig tilbage melding og hurtig levering dog glemte jeg at bestille en sammenklappelig stik som jeg havde beslag til🤔men spørgsmål om jeg kan få den leveret uden beregning og så havde jeg også bestilt tasken skulle være rød og ikke sort og så troede jeg at det var en taske med klap da den en er meget bedre at komme ned i

Jeg har haft en blodprop i hjjernen og ville være glad for hvis i ville ringe til mig på forhånd tak

Med venlig hilsen Ingelil Goldschmidt, Kirkevænget 5, 4654 Faxe Ladeplads
51209508

3 juli 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.