Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine produkter men de reklamere ofte med at de har forskellige rabatkoder osv, men når jeg taster rabatkoderne ind, virker de aldrig. Jeg har været i kontakt med Sephora dk for at prøve at løse det, m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg modtog et produkt med makeup i låget og som tydeligt var blevet brugt før. Jeg skriver derfor en besked hvor jeg forklare problemet og forventede faktisk et nyt produkt men da jeg i tilfældet s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte varer på jeres hjemmeside, det var meget nemt. The ritual of yozakura, hair & body mist brune parfume og Rich foaming showet gel. Virkelige lækre produkter. De dufter så dejligt. Duft yos... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice. Min søster bor i Hillerød og fik en creme i gave.Den var plomberet og skulle byttes til samme vare-blot en anden farve(foundation).Henv mig først i Sephora for hende i Lyngby... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Asal var den bedste

Jeg var inde i Sephora på Strøget og fik den bedste oplevelse nogensinde!!
Jeg blev hjulpet af den sødeste pige der hedder Asal og har vitterlig gjort op for alle dårlige oplevelser jeg nogensinde har haft med Sephora! Hun var mega god til at hjælpe og guide, havde ikke planer om at købe noget men kom hjem med flere produkter jeg ELSKER!

Hvis man skal derind vil jeg 110 recommend hende<3

9 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De levede ikke op til vores forventninger,og SEPHORA mærk er kun et navn og De har bare gjort navnet større uden grund i Danmark.
Aldrig anbefalet...

15 mei 2025

Dårlig shadematch!!

Jeg var nede i butikken for at købe en Tarte shape tape concealer. Jeg går hen til hende der arbejder der for at få hjælp til min shade. Hun får fundet en shade og jeg stoler på hende og køber den, da jeg så kommer hjem og prøver den er den 10X mere mørk end mig, og jeg sagde endda det skulle være en concealer der lysner??

25 april 2025

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service.
Er det ikke meningen at man kan få hjælp til hvilken farve man skal vælge hvis man er interesseret i et produkt? Jeg fik ingen hjælp til hvilken concealer der passede mig. I har været bedre i at kunne hjælpe jeres kunder i jeres butik på strøget. Men hold da kæft (undskyld mit sprog) en yderst dårlig service man får. Jeg skal nærmest bede om at få testet en farve på mig og der bliver slet ikke på noget tidspunkt anbefalet hvilken farve der passer til mig af det produkt jeg ønsker. Øv. 0 stjerner herfra.

15 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilbud gælder ikke jeres fysiske butikker?

Jeg besøgte jeres butik på strøget for at købe en parfume, som I har reklameret med på jeres hjemmeside til en nedsat pris. Da jeg kom ind i butikken blev jeg overrasket over, at prisen ikke stemte overens med den tilbudspris, der var angivet online. Jeg blev informeret om, at I ikke pris-matcher, men jeg kan ikke finde nogen information på jeres hjemmeside, der tydeligt angiver, at dette tilbud udelukkende gælder for onlinekøb?
Ifølge dansk markedsføringslov må tilbud ikke være vildledende. Når en virksomhed annoncerer en pris, skal det tydeligt fremgå, hvis der er begrænsninger for, hvor tilbuddet gælder. Det er beklageligt, at man er tvunget til at handle online i stedet for at besøge jeres fysiske butikker, simpelthen fordi de tilbud, I reklamerer med, tilsyneladende ikke gælder der. Jeres manglende overholdelse af markedsføringsloven og åbenlyse ligegyldighed over for kundeoplevelsen i Danmark er dybt kritisabelt. Tidligere anmeldelser på Trustpilot bekræfter et gennemgående mønster af utilfredshed. Måske I skulle kigge på en anden markedsføringsstrategi?

15 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sephora fralægger alt ansvar for stjålne varer

Nu hvor jeg kigger på Sephoras tidligere anmeldelser, er det super ærgerligt ikke at blive positivt overrasket over andres lignende oplevelser. Der er jo noget helt galt her. Jeg foretager et online køb på 3 produkter, og da jeg modtager pakken er det kun 1 ud af de 3 varer der er kommet frem. Vægten siger 1,1 kg ifølge Sephora og 1,2 kg ifølge Bring, men det er svært at sige om noget af det stemmer når en af de manglende produkter vejer 20g. Desværre er det det eneste deres “kundeservice” går op i når man kontakter dem for at få sagen undersøgt. Da vægten passer, er der nemlig ikke noget de kan gøre, men får i stedet af vide at jeg er velkommen til at foretage en politianmeldelse. Jeg er målløs over at modtage den behandling, har aldrig oplevet noget lignende før. Jeg henviser til købeloven som siger at det er deres ansvar. Det bliver der ikke svaret på, blot at sagen er afgjort. Jeg får det samme af vide af 3 forskellige medarbejdere (Thelma, Emil og Josefine - I burde forresten finde jer en anden beskæftigelse. I er en skændsel for faget). Ikke en eneste prøver at hjælpe mig. Det er åbenlyst at der er nogen der har stjålet. Spørgsmålet er bare om det er Bring eller Sephora. Mit råd til andre, hold jer langt væk fra dem, de holder sig ikke til loven, hvilket burde være en forudsætning for at kunne drive forretning.

8 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skriver for at udtrykke min store…

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med en situation, der har kostet mig mine optjente point. Jeg har for nylig opdaget, at 1047 af mine point er blevet brugt til at foretage et køb i en af jeres butikker – uden min viden eller godkendelse. Dette er særligt bekymrende, da jeg aldrig har haft et fysisk Sephora White-kort, hvilket betyder, at mine point ikke burde kunne være blevet brugt på denne måde. Jeg kan derfor hverken have tabt kortet eller fået det stjålet, hvilket rejser alvorlige spørgsmål om, hvordan dette har kunnet ske.
Jeg forventer en grundig undersøgelse af, hvordan dette kunne ske, og en forklaring på, hvordan I sikrer, at kunders point ikke kan misbruges. Derudover mener jeg, at der er behov for en strammere og mere gennemsigtig politik for at beskytte kunders konti. I bør sikre bedre kommunikation omkring, hvordan point anvendes, og forbedre sikkerhedsforanstaltningerne, så det ikke er muligt for uvedkommende at bruge en andens point. Kundeservice bør også være bedre rustet til at håndtere sådanne sager hurtigt og effektivt.
Jeg ser frem til en snarlig tilbagemelding og en løsning, hvor mine tabte point bliver gendannet. Det er afgørende for min tillid til Sephora, at denne sag håndteres korrekt.
Har også sendt jer en mail!!

2 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En god oplevelse

Da jeg handle ved sephora, var der styr på det jeg fandt. De varer jeg skulle købe gik til betaling. Det eneste der var, var bare at jeg blev lidt forvirret over der stod man kunne får 15% men så gik det væk igen og så kunne jeg ik finde det. Men alt i alt synes jeg det er en god butik og levering gik hurtig. Så 4 stjerner

26 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Næsten perfekt

Alt gik meget hurtigt! Det var mega dejligt, men grundet 4 stjerner er at, jeg betalte ekstra for hjemlevering, men den skulle hentes i en pakkeshop ellers var alting perfekt.

13 maart 2025

Online handel

Bestiller online nogle ting min datter ønsker sig. Bliver tilbudt at på 1. ordre er der 10 procent på hvis man tilmelder sig kundeklubben og købet er over 450 kr.
Der er bare den lille bitte hage at listen over produktnavne, hvor dette tilbud ikke gælder, er fuldstændig vanvittigt- det finder jeg bare først ud af efter at have kontaktet kundeservice. Der iøvrigt lister nogle andre vilkår f.eks beløbet skal være over 550 kr.
Jeg er godt klar over at 10 procent af 450 kr ikke er meget, men det er princippet i at jeg føler mig ført bag lyset.
Når det så er sagt - så er jeg spændt på hvor længe jeg skal vente på min ordre... Havde jeg bare handlet hos en konkurrent.

7 maart 2025

Fantastisk service!

Jeg havde en virkelig god oplevelse i sephora Frederiksberg i går, hvor jeg fik hjælp af søde Marika. Hun var super kompetent, smilende og tålmodig, og hjalp mig med at finde de helt rigtige produkter. 5 stjerner!

9 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Noget af en skuffet oplevelse fra…

Noget af en skuffet oplevelse fra Sephora Frederiksberg. Havde ventet på en concealer i snart 3 uger ( Huda beauty concealer granola) og tænkte på at i den forbindelse ville få købt de andre to KAYALI( marshmallow) Huda beauty puff duo som jeg også manglede. Online stod til at HB concealer og puff kunnes købes i butikken og KAYALI skulle bestilles online
Taler med en medarbejder der talte engelsk og havde malet et hjerte i ansigtet. Efterspørger så de 3 produkter og får besked på at de kan kun bestilles online og ikke kan købes i butikken( Det står så ikke oplyst inde på hjemmesiden!) siger så til medarbejderen men der står at jeg kan købe concealer og puff i butikken, men får besked på: kan kun købes online. Ekspedienten gad ikke engang gå hen og kigge om de andre to vare var der. Synes det er lidt dårlig service at man ikke gider bevæge sig væk fra disken og hjælpe en kunde, selv om der står to medarbejder i forvejen bag disken. Har aldrig oplevet dårlig service undtagen denne gang hos Sephora, har altid været glad for at komme der.

9 februari 2025

DÅRLIG SERVICE

Jeg var inde i jeres butik på strøget
I torsdags sammen med en veninde, da jeg overvejet og købe en lip mask fra Laneige. Har normalt ikke benyttet jeres butikker da det er cringe at handle samme sted som 12-14 årige
Men i var de eneste der havde den læbemaske jeg ledte efter. Da vi kommer ind i butikken og finder hylden hvor Laneige står ser vi at den jeg vil have (Candy Floss) ikke havde en tester forand sig, så min veninde spørg en af medarbejderne om hun ikke ville lave en tester og vi får et meget irriteret svar fra hende om at hun ikke må lave sådan noget på engelsk???
Først og fremmest snak dansk ja de fleste dansker kan engelsk men det der amerikaner koncept når det kommer til detailhandl fungere ikke så godt her.
For det andet hvorfor må en medarbejder som er ansat til at betjene kunder ikke åbne en vare og muligvis sælge den? Har i medarbejder til pynt eller hva sker der?
For det tredje hvorfor tilbyd i /hun ikke at gå hen til en kollega der godt måtte lave tester istedet?
Kort jeres service er skrald, og i har et dårligt ry blandt min generation for at være en butik for småbørn så jeg kommer ikke igen og bestiller min læbemaske over amazon.
Peace ✌️

6 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er meget skuffet over min oplevelse…

Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos Sephora. Jeg forsøgte at bytte en vare i butikken, men blev uretfærdigt mistænkt for at have åbnet den – selvom varen var helt ny og blot manglede en plastikpose omkring. Det føltes som om, de nægtede mig min ret til et bytte, blot på baggrund af en lille plastik pose der skulle være rundt om.

Da jeg kontaktede Sephoras kundeservice, var hjælpen minimal. De sagde blot, at sagen ville blive sendt videre til butikken, og som kompensation modtog jeg en rabatkode, som ikke kom i nærheden af at dække min utilfredshed. Det er simpelthen uacceptabelt, at man ikke kan bytte en vare med en gyldig kvittering, særligt når varen er i original stand.

Jeg håber, at Sephora tager denne feedback til efterretning og forbedrer deres kundeservice og butiksprocedurer. Indtil videre vil jeg ikke anbefale at handle hos Sephora, hvis man forventer en rimelig og imødekommende håndtering af bytte- og reklamationssager.

1 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice, men er ellers glad for at handle online.

Jeg er meget glad for at handle hos Sephora. Ordren kommer altid hurtigt og I har tit gode tilbud og rabatter. Jeg kan godt lidt jeres kundeklub - hvis den virkede. Jeg har nu to gavekort som er mine bonus rewards, et fysisk og et op en mail og ingen af dem virker online og i butikkerne siger de at de skal bruges online på trods af at det står i mailen at de kan bruges begge steder. Jeg har skrevet til kundeservice flere gange og får ikke noget svar. Hold nu op hvor er det dårlig service. Jeg synes det er et godt incitament til at handle hos jer at man kan optjene point, men det forsvinder ligesom når det ikke virker og I ikke vil hjælpe.

3 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.