Jeg har købt en massagepistol som ikke…
Jeg har købt en massagepistol som ikke virkede.
Har ringet adskillige gange uden at få kontakt.
Der bliver ikke ringet tilbage og min mail bliver ikke besvaret.
Geschreven door het bedrijf
Christian IX´s Gade 2, 1. TV, 1111, København K, Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg har købt en massagepistol som ikke virkede.
Har ringet adskillige gange uden at få kontakt.
Der bliver ikke ringet tilbage og min mail bliver ikke besvaret.
Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg har købt 2 massagepistoler. 1 var defekt og pengene refunderet efter mails frem og tilbage.
Jeg begriber ikke alle de negative anmeldelser, for jeg har igennem et års tid købt 10 af deres produkter, og nogle af dem flere af til gavebrug. Jeg har været udsat for, at tilbudsvarer, som jeg havde købt, blev sat yderligere ned. Jeg kontaktede dem over e-mail og nævnte det. Jeg fik en flink besked tilbage om, at de overførte pengene til mig, så det svarede til den nye tilbudspris. Derfor kan jeg ikke få det til at stemme overens, når andre fortæller om dårlig kundeservice.
De bedste varer, som jeg har købt hos dem er:
- Massagepistol.
Jeg købte den for et års tid siden på tilbud for lidt over 1000 kr. Jeg hverken havde eller har andre, så kan ikke sammenligne den med en anden, men jeg synes, det var og er meget billigt. Især varme- og kuldefunktionen er fantastisk.
Nu koster den kun sølle 299 kr. Totalt gavebod!!
- Massagebælte til hele kroppen.
Jeg købte den ved en fejl, for det skulle have været trykmassagebæltet til nakke og skuldre, men det har jeg ikke fortrudt, for den har været til meget stor gavn, og det gælder ikke kun til nakke og skuldre. Den kan praktisk taget bruges til – stort set – hele kroppen. Hvis man passer på, så tilmed til hovedbundsmassage.
Både denne og massagepistolen har sparet mig tid og penge, fordi de har erstattet at gå til fysioterapi.
Jeg købte den for et års tid siden på tilbud for 749 kr. Mega billigt! Nu er den på tilbud til 199 kr.
- Trykmassagebælte til nakke og skuldre.
Da jeg syntes godt om ovenstående, så købte jeg alligevel senere denne. Desværre rammer den ikke de punkter, jeg har brug for, så derfor bruger jeg den sjældent. Men jeg kan stadigvæk godt anbefale den.
- Vandtæt bluetooth højttaler.
Taget i betragtningen af størrelsen, så er lyden ganske udmærket. Og så ser den pæn ud og er funktionel, fordi der er en play-knap på den, som gør, at man kan kontrollere spotify og DR radio på telefonen, hvis apps allerede er slået til. Ud over det giver den signal, hvis en opringning forekommer.
Den originale pris vil jeg synes var lidt i overkanten, men det nuværende tilbud gør den til et røverkøb.
- Dugfrit spejl
Jeg havde – heller ikke – købt den, hvis den ikke var tilbud. Men nu har jeg, og det fortryder jeg bestemt heller ikke og det er ikke mindst pga. lampen, der sidder rundt om den, som kan indstilles i forskellig styrke. For at holde den dugfri trykker man på en anden knap, der opvarmer spejlet. Ganske smart!
- Badevægt
Den hører desværre ikke under kategorien, som en bedre vare, for appen fungerer ikke. I hvert fald ikke på Android-telefoner. For at starte appen, skal en brugerprofil oprettes, hvor der er en rubrik, hvor land skal tilføjes, men når man indtaster det, registrerer den det ikke, og det er desværre grund nok til, at man ikke kan oprette en profil. Havde jeg købt vægten til fuld pris, var den prompte sendt retur. Men til kun 100 kr. går det an, for den kan trods alt måle vægten på gammeldags vis. Jeg synes derfor stadigvæk, at Sharper Image alt i alt har fortjent fem flotte stjerner.
Jeg har købt en massagepistol hvor varmefunktionen ikke virker. Har ringet adskillige gange uden at få kontakt. Der bliver ikke ringet tilbage og min mail bliver ikke besvaret. Utrolig dårlig kundeservice.
Der står på hjemmesiden at de sender samme dag, ved køb inden kl 14. Jeg købte tidligt om morgenen, men tre dage senere, har de ikke afsendt.
Telefonnummeret går til en maskine der klikker rundt og til sidst lægger på. Efter opkaldet kommer en sms fra et andet firma, som spørger til min samtale.
Det er en fødselsdagsgave der skal bruges i morgen.
Bestilte en massagepistol d.23/10. Fik den ret hurtigt og alt så tiptop ud. Lækkert design og virkede som godt kram.
Den vil ikke lade op. Den starter med at lade og stopper efter et par minutter. Prøvede flere gange uden held. Ringede til dem. Skulle sende en video hvor jeg viste problemet. Min telefon kunne ikke sende video til hjemmeside så jeg forklarede problemet. Hver gang jeg fik svar blev jeg bedt om at sende en video.
Til sidst skrev jeg at jeg gerne ville lave en reklamation på varen så jeg kunne sende den retur og I selv kunne se hvad fejlen var. Så fik jeg svar at " for at kunne hjælpe bedst muligt....skulle jeg sende en video hvor fejlen blev vist..
Nu har jeg fået nok. Hvorfor er det så svært at acceptere at jeg gerne vil sende produktet retur og have mine penge retur. Der er da ikke så svært.
Virkelig dårlig kundeservice
Hurtig afsendelse.
Et godt produkt som giver effektiv og dejlig fodmassage. Flere indstillinger

Antwoord van Sharper Image
Jeg har ikke modtaget mine vare endnu. Så nej jeg har ingen gode ting og sige eller skrive om dem. De bliver ved med at sige min adr ikke er den rigtige. Som om jeg ikke kender min egen adr og at jeg vil sende gratis gaver rundt i landet ja right.. så jeg kan ikke anbefale dette sted på nogen måder 😡😡😡
Köpte en nackmassagebälte för 1099 kr som julklapp. Den gick sönder 12/1, blinkande display och ingen värme. Skickade tillbaka varan 15/1 och fick den reklamerad, ny skulle skickas. Idag 30/6, har inget hänt! Jag har skickat 10-12 mail, de svarar och beklagar, lovar återkomma när rekl,avd har återkopplat. BLUFFÖRETAG, KÖP INGET!!!
Jo vi har fået pakken og den har også været i brug så helt fint
Utrolig dårlig kundeservice.
Har nu skrevet til jer et par gange, uden nogen gider at svare mig.
Købte for lidt tid siden en nakke varmer, desværre var syningerne ikke lavet så godt, og der var et hul ind til indmaden, hvilke bevirkede at legakuglerne vælter ud af den. Sådan en nakkekrave er ikke brugbar, samtidig med der triller de små kugler rundt i vores stuer.
Great service, great products, we are very happy, keep going guys!!!

Antwoord van Sharper Image
Fantastiske produkter , og vildt hvor billigt det kan gøres med sådan en god kvalitet. Imponerende 🙌
Jeg ved at der ikke er noget evidens på sammenhæng imellem massage og ømhed, men pistolen er alligevel den første ting jeg tager frem efter en meget hård træning og hold da ferie hvor føles det godt.
Og maskinen til fod massage efter en lang løbetur er seriøst den bedste følelse!

Antwoord van Sharper Image
Ualmindelig dårlig service. Modtog defekt massagepistol. Skrev og ringede til dem, uden der skete noget. Efter adskillelige opkald modtog jeg retur-seddel. Der er nu gået over 8 dage, hvor de har fået varen retur, men jeg har intet hørt. Kam absolut ikke anbefales.

Fantastik kvalitetsprodukt.
Hurtig levering.
Fair pris.
Super kommunikation.

Antwoord van Sharper Image
Hurtig levering. Rigtig flotte produkter. Jeg havde også brug for service, hvilket var hurtigt og uden problemer.

Antwoord van Sharper Image
Super lækkert produkt. Nemt at finde på sitet og hurtig levering. Tak!

Antwoord van Sharper Image
Lees meer over geverifieerde reviews.