ShaveSafe Reviews 169

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg vir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt. Som transkønnet der ikke har fået fjernet “dameskægget” med lader endnu, har dette produkt været som sendt fra himlen. Jeg døjede rigtig meget med irritation efter at skulle barber... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt produktet, dog uden positiv virkning... Desværre har jeg også i forvejen (MEGET) sart hud.. Kontaktede firmaet og efter aftale har hun overført pengene for den første flaske man... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bedste produkter!

Har brugt jeres baberskum længe og har altid været rigtig glad for den, min hud udtørrer slet ikke som den gør ved andre baberskum! Det eneste - er at pumpen godt kan drille en del!

I dag modtog jeg en skraber fra jer! Og WOW har aldrig prøvet en så god skraber som jeres!

28 juli 2021

Kære Olivia,
Hvor er det bare fantastisk at hører at du er ligeså stor fan af skraberen som jeg selv er :)
Angående Pumpen, så er jeg godt klar over problemet. Men man kan ikke gøre noget ved det, med mindre man vil lave produktet under tryk, og miljømæssigt vil jeg gerne undgå dette. Det kan dog hjælpe hvis du husker at sætte låget på hver gang efter brug, samt lige trykker et pump ud minimum en gang om ugen.
Og driller den helt når der er masser tilbage i flasken, så skriver du blot, for så får du selvfølgelig en ny ;)

Et fantastisk produkt

Et fantastisk produkt.
Jeg har brugt shavesafe i mange år - det er vel ca. 10 år siden, jeg så Nana fortælle om produktet på tv og tænkte, det må jeg prøve. Jeg har sidenhen anbefalet det videre til mange.
Jeg har altid haft problemer med knopper efter intimbarbering - men med shavesafe er jeg sluppet for knopper🙏

20 mei 2021

Antwoord van ShaveSafe

Kære Susanne, tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fantastisk at høre at du deler dine erfaringer med produktet til andre - det betyder rigtig meget for mig!! :)

Ingen effekt

Barberskummen havde desværre ingen effekt på mig. :-( Derudover sidder den ikke spor fast på huden og glider nemt af ved en enkelt vanddråbe, så jeg kan ikke rigtigt bruge den som en "normal" barberskum.

1 maart 2021

Antwoord van ShaveSafe

Kære Freja, tak for din feedback.
Det er helt korrekt at skummet er tyndere og det er det, så der det ikke sætter sig fast med hår og bakterier i skrabere.
Vi er dog godt klar over at nogen netop gerne vil have at det sidder lidt bedre fast, hvorfor vi har lavet gelen. Jeg ved ikke om du har læst om vores tilfredshedsgaranti, men den tæller jo altså også ovenstående problem, så hvis du ønsker det, så sender jeg dig gerne en gratis gel i stedet :)
I forhold til virkning, kunne det godt tyde på at det også kommer af ovenstående problem. For hvis skummet ikke er på huden når du barberer, vil det ikke have nogen effekt.
Jeg kan desuden anbefale at du bruger produkterne både når du barberer, men også de dage hvor du ikke barberer, da du dermed holder bakterierne nede. Du danner dem i huden, så derfor er det rigtig godt at fjerne dem dagligt, hvis man har mange problemer.

Hvis du vil benytte dig af garantien, så blot send mig en mail med fulde navn, adresse og tlf nr, så sender jeg et produkt afsted til dig.
Rigtig god dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produktet virkede desværre ikke på mig

Produktet virkede desværre ikke på mig, sådan er det bare hvilket jeg fint accepterede, men jeg synes det var lidt ærgerligt at det krævede en kamp med sælger, før jeg fik mine penge igen. Synes det var en irriterende at man som køber skulle bruge lang tid på at diskutere frem og tilbage på mail med sælger, inden man kunne få pengene retur, når der på hjemmesiden står der er fuld tilfredshed eller pengene retur.

30 december 2020

Hej Simone,
Jeg er ked af at det har været din oplevelse. Jeg vil altid gerne betale mine kunder tilbage, men min oplevelse er at de som regel hellere vil slippe for deres knopper og indgroede hår. Derfor bruger jeg også tid på hver kunde der skriver, for at finde ud af om de har brugt produktet korrekt og om det er det rigtige produkt de har valgt.
Hvis du har oplevet dette som en irritation, beklager jeg meget. Intentionen har virkelig kun været at prøve at hjælpe dig af med dine barberingsgener.
Vi har fuld tilfredshed og man kan altid vælge at få sine penge tilbage.
Jeg håber du finder en anden løsning der kan hjælpe dig af med generne.
Rigtig godt nytår.

fantastisk produkt

4 december 2020

Antwoord van ShaveSafe

Kære Nikolaj, tusind tak for den flotte anmeldelse! Skønt at du er så glad for produktet :)

Skønne produkter

Jeg har været så glad for shave safe produkterne! De har virkeligt været gode for min hud 😁
Jeg synes dog det var lidt ærgerligt, at jeg i sin tid bestilte en startpakke, hvor jeg fik skraber med til, nu kan jeg så se, at de barberhoveder, der nu sælges på hjemmesiden ikke passer til det skaft jeg i sin tid fik, og jeg er derfor nødt til at købe et nyt skaft også, hvis jeg vil have det til at fungere.
Det er dog småting ift. Hvor meget produkterne har gjort for min hud 😍

21 juli 2020

Antwoord van ShaveSafe

Kære Kristine, tusind tak for de flotte ord ☺️ Jeg kan næsten regne ud at du ikke får vores nyhedsbrev, for der skrev vi nemlig at hvis man havde købt den gamle skraber, kunne man få lov til at få den nye for kun 20kr. Hvis man havde den gamle skraber på abonnement, så fik man den nye helt gratis ☺️ Og det gælder selvfølgelig stadig. Bare skriv en mail til mig på mail@shavesafe.dk så sender jeg dig den kode du skal bruge - og glæd dig, den nye er virkelig helt fantastisk 😃👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Giver mine bedste anbefalinger til…

Giver mine bedste anbefalinger til deres skum som for mig har fjernet skægpest fuldstændigt. Min kæreste bruger den også til at barbere sig og er også super tilfreds.
De har god service og hurtig levering

3 april 2020

Kære Merete,
tusind tak for dit review!! Fantastisk at både du og din kæreste bruger det - han har måske ligefrem 'stjålet' den fra dig? - Det har jeg oplevet er sket et par gange ;)

Verdensklasse produkt og kundeservice

Hold da op et produkt! Både skraber, gel og skum er fantastiske. Ingen røde knopper siden jeg har brugt Shavesafe. Og deres aftershave repair er bare prikken over i'et!
Og så har de bare en hurtig levering, for slet ikke at tale om deres kanongode kundeservice, som er i verdensklasse.
What's not to like!
Giver mine bedste anbefalinger til folk der døjer med skægpest og røde knopper.

31 maart 2020

Antwoord van ShaveSafe

Kære Erkan, tusind tak for dit flotte review! Det gør det hele værd at arbejde for! :)
Endnu engang mange tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan ikke leve uden dette produkt

Kan ikke leve uden dette produkt. Gør hvad det lover og altid god kundeservice.

4 maart 2020

Antwoord van ShaveSafe

Kære CA, tusind tak fordi du tog dig tid til at lave et review! Det varmer med de pæne ord!!!

100 procent tilfreds

Lever 100 procent op til hvad det lover. Mildt og drøj i brug. Super produkt.

25 februari 2020

Kære Kristina,
tusind tak for dit review!! Dejligt at du er glad for det :)

Super gode produkter

Super gode produkter som har hjulpet meget på røde knopper efter barbering. Er ikke 100% fri for de røde knopper, men Shavesafes produkter er MEGET bedre end de produkter jeg har prøvet indtilvidere :)
Super god service - spurgte ind til et produkt en sen aften, og fik svar få minutter senere.
Jeg handler gerne her igen :)

Kære Sofie,
tusind tak for dit review! Hvis du ikke har prøvet det, så prøv at barber hver anden dag og så vask dig med produktet de dage du ikke barberer, så du bruger produktet hver dag. Da vi testede produktet, var det ofte en fordel at testpersonerne barberede sig oftere end de plejede, hvormed de fik bedre resultater :) Jeg kan også anbefale at prøve cremen, hvis du ikke har den - den vil opretholde den rene hud efter barberingen.
Du skriver eller ringer bare hvis du har nogen spørgsmål!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

0 røde knopper siden jeg brugte ShaveSafe :-)

Jeg har både brugt Shavesafe skum og gel, og begge virker præcis som de skal. Jeg har sensitiv hud og bruger ikke produkter med parfume m.m. Shavesafe giver mig den bedste intimbarbering jeg har oplevet. Selvom jeg har sensitiv hud, har det ikke været nødvendigt at bruge den version de har lavet til sensitiv hud, den almindelige er helt perfekt til min huds behov. Både gel og skum har givet det resultat, at jeg ikke har haft én eneste lille rød knop i intimområdet siden jeg begyndte at barbere mig i badet med ShaveSafe for 1,5 siden. Jeg anbefaler den både til veninder og til kvinder der f eks skriver anonymt på Jodel om problemer med barberknopper. Fantastisk produkt :-)

Antwoord van ShaveSafe

Kære Monica, hvor er det bare sødt af dig at dele produkternes virkning med andre der kunne have gavn af dem! Det allersværeste for mig er helt klart at få gjort opmærksom på at produkterne eksisterer, så tusind tak for det!!! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkelig godt produkt der holder

Et virkelig godt produkt der holder, hvad de lover! Vil du være fri for barberingsknopper kan jeg varmt anbefale Shafesafe.

Kære Kirstine,
fantastisk at du er ligeså glad for produkterne som jeg selv er ;) Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave et review.

Super lækker barberskum

Super lækker barberskum, som er effektiv og som virker efter hensigten. Man behøver kun at bruge en lille mængde skum, og den holder derfor længe. Desuden er skraberen rigtig god.

Antwoord van ShaveSafe

Kære Emi, tusind tak for dit review! Fedt at du er glad for produkterne og skraberen :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bruger Shave safe og er rigtig glad…

Jeg bruger Shave Safe og er rigtig glad for både skraber og skum. Det giver en tæt og glat barbering - uden knopper.
Og så får man altid en god behandling hos Shave Safe, når man henvender sig. Tak :-)

Kære Annette,
tusind tak for de rosende ord! Skønt at produkterne virker på dig :) Og fedt at du er tilfreds med kundeservicen - det betyder meget for mig :)

Det absolut bedste

Efter jeg er startet med at bruge shavesafe gel har jeg aldrig røde knopper eller kløe ifm barbering mere.
Huden føltes også mere glat.

Kære Maria,
Det er fantastisk at høre at du er blevet helt knopfri!! Det er vi altid helt utroligt glade for at høre :)

Gode produkter og service

Har brugt deres barberskum i mange år og er stadig lige tilfreds med den. Rigtig god når man har sart hud og ikke ønsker parfume.
Desuden er der aldrig problemer med leveringen eller servicen.

Kære Pia,
mange tak for de pæne ord - det betyder rigtig meget! :)

Jeg kan kun anbefale Shavesafe

Jeg kan kun anbefale Shavesafe! Jeg har prøvet deres gel og deres foam. Begge produkter er jeg fuldt ud tilfreds med. Det er de første produkter jeg har prøvet som ikke påvirker min hud negativt. Det gør virkelig barbering meget nemmere.
Service og levering er altid i orden. De lever op til det de siger!

Kære Sabine,
tusind tak for den flotte anmeldelse! Og fedt at du kan lide begge produkter :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har i flere år brugt barberskum…

Jeg har i flere år brugt barberskum unisex, og synes denne reducerer hudirritationer sammenlignet med andre skum produkter. Der er god service og produkterne sendes hurtigt afsted. Jeg har tidligere brugt abonnement, og overvejer dette igen.

Kære Charlotte,
tusind tak for dit review! :) Skønt at høre at du har været glad for abonnementet - og ja, der er jo ikke binding på, så du kan slå det til og fra lige når du lyster :)
Bedste hilsner Nana

Lees meer over geverifieerde reviews.