Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg vir... Toon meer
Fantastisk produkt. Som transkønnet der ikke har fået fjernet “dameskægget” med lader endnu, har dette produkt været som sendt fra himlen. Jeg døjede rigtig meget med irritation efter at skulle barber... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har brugt produktet, dog uden positiv virkning... Desværre har jeg også i forvejen (MEGET) sart hud.. Kontaktede firmaet og efter aftale har hun overført pengene for den første flaske man... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.
Nybrovej 75, 2820, Gentofte, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Shavesafe er det eneste produkt til barbering, jeg har brugt, der holder hvad de lover. Simpel as that! Det virker og produktet holder længe. Alle pengene værd.

Antwoord van ShaveSafe
Gode produkter og ikke mindst en rigtig god kundeservice. Kan kun anbefales.

Den bedste kundeservice
Hos Shavesafe er der super gode produkter, en ekstremt kort leveringstid og så det allerbedste: den allerbedste kundeservice. Jeg anbefaler i allerhøjeste grad shavesafe.

Antwoord van ShaveSafe
Jeg har brugt produktet, dog uden positiv virkning...
Desværre har jeg også i forvejen (MEGET) sart hud..
Kontaktede firmaet og efter aftale har hun overført pengene for den første flaske man har købt (hvilket der står i betingelserne)
Jeg håber at vende tilbage når der engang kommer nye produkter..

Antwoord van ShaveSafe
Dansk, troværdig must-have - benyttet i årevis, tak for dine produkter Nana;o)

Antwoord van ShaveSafe
Fortryder så meget jeg overhovedet prøvede dette produkt...
Det gjorde kun indgroede hår og røde knopper værre...
Øv!!!
(Ændret fra 1 til 3 stjerner efter en sød og rar service fra Nana.
Jeg har lært to ting af denne oplevelse.
1. PRØV ALTID PRODUKTER PÅ ET LILLE OMRÅDE FØRST!
2. Shavesafe har en god kundeservice

Antwoord van ShaveSafe
Kan ikke sige det mere tydeligt- et mirakel produkt!!! Har prøvet stort set alle produkter på markedet, uden at få løst mit problem. Har døjet meget med knopper, indgroet hår og ireterret hud ved bikini linjen. I år har jeg kunne gå i bikini uden at skulle bekymre mig og være pinlig. Dette produkt har bokstavelig talt gjort en forskel i mit liv. Køb, køb, køb, det er alle pengene vær!!!

Fantastisk service !
Havde bestilt det via apoteket, men da jeg kom for at hente det var det ikke kommet. Jeg stod og skulle ud og rejse dagen efter. Jeg ringer derfor til shave safe og få timer efter står jeg med produktet i hånden.
Det virker som lovet, og jeg kan klart anbefale shave safe både på produktet og servicen.

Antwoord van ShaveSafe
Efter intimbarbering, har jeg i mange år været plaget af knopper, kløe, ømhed og stikken (når hårene begynder at gro ud) Jeg har prøvet mange tips og produkter, uden virkning, men dette produkt er da helt fantastisk. Det virker med det samme og jeg er sluppet af med næsten alle gener. Jeg har stadig lidt røde knopper, men den meget irriterende kløe og stikken er væk.
Produktet er lidt dyrt, men det er alle pengene værd. Jeg er super tilfreds.
Jeg har brugt shavesafe i bikiniområdet da dette var mit problemområde. Efter mange år hvor jeg syntes det var PINLIGT at komme i bikinien pga. røde knopper er det endelig slut. Med shavesafe kan jeg vokse eller barberer bikinilinjen uden at skulle bekymre mig om røde knopper. Ydermere er konsistensen rigtig fin og den dufter ikke parfumeret som mange andre, og så er den drøj i brug. Alt i alt er shavesafe bare fantastisk og jeg tror aldrig at jeg kommer til at skifte igen. Forsendelsen er hurtig.
Prisen er lidt dyere men den er altså alle pengene værd!
Jeg har gennem de sidste 15 år lidt meget af skægpest og har prøvet alle mulige og umulige produkter. Intet har kunnet få min hud til ikke at blive irriteret.
Så fandt jeg Shavesafe og efter ganske kort tid kunne jeg se forskel på min hud. Jeg får nu ingen indgroede hår og ingen knopper ved barbering, også selvom jeg gør barberer mig hver dag.
Kan kun anbefale Shavesafe til alle der skal barbere sig!
Jeg har nu brugt Safe Shave et par måneder og wauw! Sikke et produkt. Jeg har både brugt det til normal barbering samt intim barbering og har aldrig oplevet et produkt som afhjælper enhver form for hud irritaion så godt. Jeg giver dettte produkt 5 ud af 5 stjerner, glem alt om barberskum køb dette produkt, det kommer du ikke til at fortryde.
Jeg barberer mig skaldet 2 gange om ugen og har ikke haft nogen former for skægpest siden jeg begyndte på shavesafe. I starten skulle jeg vende mig til en noget mindre skummende konsistens, men når det er på plads er produktet SUPER godt.
Jeg har mindre skægpest og bruger den fast. Eneste savn er den cremede følelse af barberskum, som nogen gange gør skrabet lidt råt.
Jeg ledte i lang tid efter et nyt barberings produkt, som kunne afhjælpe mig mod skægpest, barberingsknopper og betændelses tilstande ved indgroede hår i ansigtet. Med Shavesafe fandt jeg produktet og har nu i lang tid haft glæde af , at der ikke mere dannes bakterier og betændelse i ansigtet efter barbering. Shafesave lever fuldt ud op til produktbeskrivelsen og det har været en stor personlig glæde for mig at undgå de mange gener den tidligere barbering med både skum og gel gav mig.
Så hvis du som mand har problemer med din hud efter barbering kan jeg varm anbefale, at du skifter til Shavesafe. Produktet er alle pengene værd.
Jeg har brugt Shavesafe siden jeg lærte produktet at kende for et lille år siden og jeg stopper ikke igen. Produktet giver blød og glat hud uden at man skal leve med de gener andre barberprodukter giver. 5 stjerner herfra!
Med en hud der behøver skånsomme produkter, havde jeg prøvet ret mange forskellige produkter til barbering. Så jeg var lidt skeptisk om det ville virke. Men det gjorde det! Det er det første produkt jeg har prøvet der virker, det overraskende var at det ikke klør bagefter, jeg behøver ikke creme ind bagefter eller noget, produktet kan stå alene og jeg anbefaler det derfor til alle jeg kender. Topstjerner herfra!
Helt igennem fantastisk produkt og ingen problemer med levering. Pakken ankom hurtigt efter bestilling.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.