ShirtbyHand - Netherlands Reviews

Overschiestraat 65, 1062 XD Amsterdam, Noord-Holland, NL

De bestelling die ik had gedaan kwam binnen, echter het doosje was open en leeg...... Ik heb hierover contact opgenomen met ShirtByHand Hier werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en ze heeft... Toon meer

Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Toon meer

Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Toon meer

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig bestelproces en goede service. Zo werd ik na de bestelling gebeld omdat men veronderstelde dat ik iets niet goed had besteld. De order week namelijk af... Toon meer

1. #12 van de 76 beste bedrijven in Herenmode
  2. #3 van de 3 beste bedrijven in Herenkleermaker
  3. #1 van de 1 beste bedrijven in Kleermaker
  4. #1 van de 2 beste bedrijven in Smokingwinkel

Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6

ShirtbyHand - Making shirts personal

100% Perfect Fit Guarantee

Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.

Of course we hope you love your shirt after arrival. If you don't, contact us over chat or mail. Just let us know what alterations you would like to make and we will take care of the rest.

• Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

• 0208816620

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

314 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi maatwerk van goede kwaliteit

Shirts zijn altijd goed op maat en van de gekozen kwaliteit.
De variatie in stoffen is ruim.
Een update van designs is welkom.

1 augustus 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Marc, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super leuk om te horen dat alles naar wens is. Heel veel draagplezier gewenst!

Zoals altijd weer dik in orde

Ik bestel al jaren bij ShirtbyHand en ook dit keer was alles dik in orde. Het was volgens mij de eerste keer dat de bestelling vertraging opliep en dat werd tijdig gecommuniceerd. De bestelling kwam keurig ingepakt thuis en het product voldeed aan de verwachtingen.

25 juli 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi, bedankt voor deze positieve feedback. Ontzettend fijn om te horen dat het shirt naar wens is! We wensen je veel draagplezier. Groet, Team ShirtbyHand

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Eerste shirt was veel te groot, vervolgens krijg ik een shirt dat beter past maar nog niet goed aansluit. Na een aantal keer het shirt terug gestuurd te hebben is het nog niet naar wens, het geeft geen maatwerk gevoel. Alle aanpassingen werden gedaan op basis van foto's. Nadat ik nog niet tevreden was is er (eindelijk) een nieuwe afspraak gemaakt om mijn maten opnieuw op te meten, maar er kwam zonder bericht gewoon niemand opdagen.

12 augustus 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Beste Cyrill, bedankt voor het plaatsen van de review. Wij vinden het ontzettend vervelend dat wij deze indruk bij je hadden achtergelaten, nogmaals excuus voor het ongemak. Wij hebben vandaag mail contact gehad over het probleem en wij hopen alsnog samen tot een goede oplossing te komen.
Met vriendelijke groet, ShirtbyHand

Goede service,snelle…

Goede service,snelle levering,kwalitatief goede materialen.

11 juli 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Guido, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen je heel veel draagplezier.

Ik ben super tevreden over Shirts By Hand

Ik ben super tevreden over het resultaat van mijn persoonlijk ontworpen blouses. Maar ik ben vooral gecharmeerd van de professionaliteit van alle medewerkers die ik gesproken heb een die mij hebben geholpen met het aanmeten en adviseren.

Op naar de volgende bestellingen!

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Menno, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Wat een super compliment! Team ShirtbyHand wenst je heel veel draagplezier!

Shirt met uitstekende pasvorm

Na het correct opmeten van mijn maten verscheen 3 weken later het shirt. Het paste perfect en wat ik belangrijk vind: het boord was uitstekend voor het gebruik van stropdas ( prima aansluitend) maar ook met 1 of 2 knoopjes open. Draagt u een horloge? Dan wordt de mouw aan de draagkant 1cm langer. Kortom zeer tevreden.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Simon, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super om te horen dat alles goed is verlopen en dat je blij bent met je shirt! Wij wensen je heel veel draagplezier!

Persoonlijke benadering en maten

Prima en persoonlijk begeleid om de perfecte maat te krijgen. Duidelijke instructies over hoe het beste gewassen kan worden en wat de vorm behoudt. Ruime keuze.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Ivo, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Wat super om te horen dat je prettig bent geholpen! We wensen je veel plezier met het dragen van je shirts!

Under promise over deliver

Zoals altijd een perfect passend shirt dat zoals meestal eerder dan de beloofde drie weken werd geleverd. Ik bestel al mij shirts hier.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Luuk, bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super leuk om te horen. Wij wensen je heel veel draagplezier!

Altijd goede service

Altijd goede service, keurig verpakt, snel geleverd en inmeetservice.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi, Hartelijk dank voor de positieve review. Heel fijn om te horen dat het bevalt! Groet, team ShirtbyHand

Opmeten op locatie

Opmeten op locatie. Topservice perfecte pasvorm

27 juni 2024

Hi dank voor de positieve review! Veel draagplezier. Groet, team ShirtbyHand

Goed.

Het opmeten ging zeer vlug en professioneel. Tevens was de gegeven uitleg erg duidelijk en het was prettig om de stofjes te kunnen voelen.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de positieve review. We vinden het erg fijn om te horen dat de meetafspraak zo goed is ervaren! Groet, Team ShirtbyHand

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Van het thuis opmeten tot het dragen van de mooie heerlijk zittende overhemd.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Goedemorgen! Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Heel veel plezier met jouw bestelilng!

Alles volgens de belofte

Alles volgens de belofte
Shirts zijn top en verpakking ziet er zeer verzorgd uit
Prijs/kwaliteit zeer hoog

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de mooie review. Heel fijn om te horen dat de ervaring positief is. Groet, team ShirtbyHand