ShirtbyHand - Netherlands Reviews

Overschiestraat 65, 1062 XD Amsterdam, Noord-Holland, NL

De bestelling die ik had gedaan kwam binnen, echter het doosje was open en leeg...... Ik heb hierover contact opgenomen met ShirtByHand Hier werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en ze heeft... Toon meer

Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Toon meer

Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Toon meer

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig bestelproces en goede service. Zo werd ik na de bestelling gebeld omdat men veronderstelde dat ik iets niet goed had besteld. De order week namelijk af... Toon meer

1. #12 van de 76 beste bedrijven in Herenmode
  2. #3 van de 3 beste bedrijven in Herenkleermaker
  3. #1 van de 1 beste bedrijven in Kleermaker
  4. #1 van de 2 beste bedrijven in Smokingwinkel

Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6

ShirtbyHand - Making shirts personal

100% Perfect Fit Guarantee

Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.

Of course we hope you love your shirt after arrival. If you don't, contact us over chat or mail. Just let us know what alterations you would like to make and we will take care of the rest.

• Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

• 0208816620

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

314 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het shirt was snel besteld omdat al…

Het shirt was snel besteld omdat al mijn maten in het systeem staan. Daardoor zit het ook perfect.

17 juni 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de positieve feedback! We wensen je veel draagplezier. Groet, team ShirtbyHand

Super mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit
Wat ik mis zijn. Nieuwe kleuren
Ik heb jnmiddels wel 30 x wat gekocht maar wil ook wel eens wat anders .
Ook zou ik graag wat acties zien bijv 6=4 of 3=2. Maar verder zijn wij zeer tevreden

6 juni 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Peter, Dank voor de review! Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe stoffen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! We wensen je veel draagplezier. Groeten, Team ShirtbyHand

Mooie producten en attente service

Goed dat men een ander soort bestelling zagen bij mijn laatste bestelling, en dit verifieerden via email. Heel prettig contact.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hartelijk dank voor de reactie! We hopen dat de pasvorm goed zit! Veel draagplezier gewenst. Groeten, Team ShirtbyHand

Twee shirts snel geleverd en goede…

Twee shirts snel geleverd en goede pasvorm en kwaliteit. Goed bereikbaar en altijd klant- en oplossingsgericht als er vragen zijn.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Goedemiddag, bedankt voor het plaatsen van deze leuke review! Uiteraard staat service voorrop bij ons! Heel veel draag plezier toegewenst!

Goeie kwaliteit shirt altijd goeie…

Goeie kwaliteit shirt altijd goeie pasvorm en goeie klantenservice reageren snel

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Patrick, dank voor je leuke review! Veel plezier met jouw bestelling!

logistiek

ik ontving het shirt met korte mouwen precies op tijd voor mijn vakantie. helaas door een post screw-up was het overhemd met lange mouwen er 2 tot 3x langer over.

6 juni 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hoi, dank voor de review! Goed om te horen dat het shirt op tijd was geleverd. We wensen je veel draagplezier! Groeten, Team ShirtbyHand

Maken waar wat ze beloven

Maken waar wat ze beloven, duidelijke communicatie, prachtig verpakt en de stoffen zijn een stuk verbeterd. Absoluut aan te raden!

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hartelijk dank voor deze mooie review. Ontzettend fijn om te horen dat het je zo positief ervaart. We wensen je heel veel draag plezier! Vriendelijke groet, Team ShirtbyHand

Al jarenlang bestel ik hier mijn…

Al jarenlang bestel ik hier mijn overhemden. De kwaliteit is geweldig en de klantenservice is nog beter.
Leuk dat je ook telkens een kijkje neemt in de “shirt makerij” in Vietnam. Het voelt als familie 🥰

16 mei 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Hedwig, bedankt voor het achterlaten van deze super leuke review! Een beter compliment kunnen we niet krijgen! Heel erg bedankt hiervoor en veel plezier met het dragen van je shirts! Groetjes Team ShirtbyHand

Kwalitatief goed

Kwalitatief goed, duidelijk proces.

16 mei 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Bas, bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat het duidelijk is en dat je de kwaliteit goed vindt. Team ShirtbyHand wenst je veel draagplezier!

Snel

Snel, degelijk en volgens afspraak 👍

3 mei 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Dank en veel draagplezier!

Al jaren klant en bevalt uitstekend

Al jaren klant en bevalt uitstekend

10 april 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Danny, bedankt voor het achterlaten van deze review! Wat super dat wij al jaren mooie shirts voor jou mogen maken! Wij wensen je heel veel draagplezier!

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, vlotte levering

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Beernt, fijn dat alles naar wens is! Wij wensen je heel veel draagplezier!

Goede en snelle service

Goede en snelle service.
Uitstekende kwaliteit shirts
Het contact met het serviceteam is top!

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Martin, bedankt voor deze leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de shirts en dat je goed geholpen bent! ShirtbyHand wenst je heel veel draagplezier!

Eindelijk een goed passen shirt

Goed geïnformeerd, maten opnemen was een prettige ervaring, de stalenkaart (die we konden houden) is erg behulpzaam bij kiezen. Het finetunen online gaat eenvoudig.
Het resultaat was boven verwachting.

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Gerrit, bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je shirt! Wij wensen je veel draagplezier.

vaste klant, en met een reden!

Ik bestel al jaren shirts en deze voldoen aan mijn wensen. Soms weer nieuwe kwaliteiten en patroontjes, ze gaan met de mode mee! Daarnaast snelle levering en niet te veel gedoe met bestellen. Kwaliteit / prijs is goed

25 maart 2024

Antwoord van ShirtbyHand - Netherlands

Hi Christian, bedankt voor het achterlaten van deze super leuke review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen je heel veel draagplezier!