Visjes besteld werden op verkeerd adres…
Visjes besteld werden op verkeerd adres geleverd.bestelling werd dan de week daarna geleverd kempvis was minderwaardig (zielig visje) 12€ inplaats van 19 €
Vis voeder niet het geen ik besteld had enz.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vis voeder niet het geen ik besteld had enz.
die had veel vissen niet binnen online staan op zijn site ik vindt het erg dat je daarom zo ver rijdt terwil je gebeld hebt die kon ook zeggen kom een andere keer want ik heb niet veel binnen nu
Mooie en gezonde vissen ontvangen.
Heel tevreden over mijn bestelling. Vlotte en correcte communicatie.
Siervissen Online Shop geld ontvangen maar na 3x uitstel levering.. nog steeds niets,
Als er vandaag niet wordt geleverd of mijn geld volledig wordt terug gestort , leg ik na het lezen van de reviews, klacht neer bij de politie ,voor oplichting
5 mei garnaaltjes besteld , bij afrekenen kreeg ik al melding dat de site niet bestaan , te laat dus had al betaald . daarna een mail gestuurd wanneer de garnaaltjes geleverd gingen worden , geen reactie , gebeld waren niet op voorraad zouden nu woensdag 14 mei geleverd worden dag voraf zou ik mail ontvangen weer niets gezien dus ook geen levering , OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voor 250€ vissen gekocht , 1 maand later nog niks ontvangen en 0 reacties op mails.
Zeker hier niet bestellen !
Heb overlaatst vissen hier gekocht en werden met ziektes afgeleverd. Heb nu middel moeten gaan halen voor white spot disease half men vissen dood !
Let op met dit bedrijf
Ze adverteren met prachtige foto's en beschrijving, maar wat je krijgt zijn dode, zieke en veel te kleine vissen.
Na telefonisch contact schuiven ze hun verantwoordelijkheid af op hun leveranciers.
Schande koop hier nooit meer, puur bedrog.
Snel geleverd, na werk uren van de dagelijkse mens. En beste leverancier ooit. En gezonde visjes. Aanrader!
Al enkele malen koi's gekocht en thuis laten leveren. Steeds ben ik goed bediend geweest. Ik krijg een bevestigingsmail in de late namiddag de dag voor ze komen leveren. De dag erop komen ze mooi tot op de oprit de vissen afzetten. De mensen die ze afleveren zijn heel beleefd en bieden zelfs aan om te helpen dragen. Morgen komen ze voor de 5e maal, de vissen zijn steeds mooi gezond en altijd alles netjes in orde. Ze groeien mooi uit en behouden hun prachtige kleuren. Ook nog geen problemen gehad met de communicatie, als ik een mailtje stuur wordt deze nog dezelfde dag beantwoord.
Ik had veel negatieve reacties gelezen. Maar wilde het toch een kans geven.
Dom, dom, dom.
Deze mensen een mailtje gestuurd om informatie op te doen over het verzenden. Nadat ze aangaven ook naar Nederland te rijden (ik woon dicht bij de Belgische grens) heb ik de vissen, zoals afgesproken, per mail besteld. Na een paar dagen nog geen reactie toch gebeld met de vraag of mijn bestelling was binnen gekomen. Ja! Die was binnen gekomen en de vissen zouden dezelfde week nog geleverd worden. Na een paar dagen toch maar even een mailtje gestuurd met data’s die voor mij goed uitkwamen zodat ik thuis kon zijn bij levering. Wederom geen reactie dus de mensen een appje gestuurd met de vraag of mijn mail wel was aangekomen. Weer 2 dagen later geen reactie, maar de appjes werden wel gelezen. Na nog wat appjes van mij, met de uitleg dat ik het begreep als ze druk zouden zijn maar alleen een datum wilde, en er wederom na daaaagen geen reactie kwam, heb ik besloten deze mensen te bellen. Maar je raad het al, werd niet opgenomen. Een week lang heb ik bijna iedere dag, soms zelfs meerdere keren, gebeld en voicemails ingesproken en nog altijd geen reactie. We zijn nu een dikke 1,5/2 maanden verder. Nog steeds heb ik geen reactie op mijn mailtjes, appjes, belletjes en voicemails. Erg jammer voor hun, het was een grote bestelling. Ik hoop oprecht dat niemand hier ooit iets besteld, zeker als ik de reviews lees over in welke staat de vissen geleverd worden, en gezien mijn eigen ervaring.
Vissen besteld. Gewoon aan de voordeur gedropt ( zeggen ze) maar geen vissen te zien.( nog geen half uur later was ik thuis dan dat ze zeggen ze geleverd te hebben).blijkt dat ze de doos naast de pmd gezet hebben. Vissen dus opgehaald door de vuilniskar.
20 euro verzendkosten betaald voor 2 vissen, maar niet waard. Als je zoveel betaald voor verzendkosten moet de service er ook zijn! Niet op deze website bestellen!!!! Is echte dierenmishandeling!
Helaas kan ik Siervissen online niet aanbevelen.
Had 60 Kardinaal tetra besteld, waren er maar 55.
De levering was laat en de temperatuur van de zakken heel laag.
Meerder visjes waren zwaar ondervoed (ingevallen buik)
Bij levering waren er al 6 dood en later nog eens 4 en 1 vecht nog, maar gaat het zeer waarschijnlijk ook niet halen.
Veel dierenleed, ondanks eigen vervoer van Siervissen.
Klacht gedaan, eerst wilde ze 15 vissen bij de volgende bestelling toevoegen..... maar na nogmaals aandringen hebben ze het verlies financieel gecompenseerd.
Op tijd verwittigd dat levering later zou zijn. De avond voor de levering mail gehad. In de voormiddag de dag erna mail bestelling aangekregen. Zeer vriendelijk.
Kleine vissen worden ook groot.
Super avast tevreden klant Smans Rita
op 10 juli een aantal vijvervisjes besteld met de vraag vóór levering te verwittigen (omdat ik zoals de meeste mensen niet altijd thuis ben).
relatief veel leveringskosten betaald, maar op de website wordt beloofd dat de dag erop geleverd wordt, en ik was 's anderendaags thuis....
maar de dag erop hoor ik niks (beetje normaal op 11juli...) maar ook de dag dáárop niks....
nadat ik tweemaal had proberen bellen en bericht had ingesproken dat ik niet altijd thuis ben, die ávond van die tweede dag (12/07) mail gekregen dat ze de vissen 's anderendaags in de loop van de dag zouden leveren.
pas de volgende ochtend de mail gezien, ik was niet thuis en ik kon er zeker niet voor de late namiddag zijn.
na weer verschillende pogingen de man aan telefoon gekregen, en gezegd dat ik niet thuis was. had hij ondertussen die diertjes toch wel niet in de blakende zon voor mijn deur gedropt!!!!!!
heb hem toen gezegd dat het echt niet kon dat die beestjes in die hitte stonden te blakeren en ik hem toch gevraagd had te verwittigen....waarop hij zei dat ze nu eenmaal aan hun leveringsronde bezig waren....
(nou, dat zal dan ook een heel aardige duit opleveren als iederéén zoveel transportkosten betaalt en je alle bestellingen mooi allemaal samen op één dag levert....!!! waar ik verder principieel alleen maar mee akkoord kan gaan, maar wees dan ook wat eerlijk met het doorrekenen aan je klanten).
hem dan ook gevraagd wat hij zou doen als de doos met vissen gestolen werd.... waarop hij laconiek antwoordde "tja, dan zal ik nieuwe moeten leveren zeker"....
uiteindelijk dan toch buren kunnen bereiken die wél thuis waren (de meesten op reis of op het werk) en hen gevraagd de doos met vissen binnen te halen....
dáárnaast waren de vissen kleiner dan de grootte waarvoor ik betaald had.
maar eerlijkheidshalve wel aan toevoegen dat de vissen verder kerngezond zijn, en lustig dartelend rondzwemmen in mn kleine vijvertje....
heb de man een mail gestuurd en uitgelegd waarom ik zo misnoegd ben, en hem een kans gegeven uitleg te geven of zich te excuseren, maar niks!
DUS : ware het niet dat de vissen kerngezond zijn gaf ik NUL sterren als beoordeling voor de slechte communicatie en manier van handelen. ECHT GÉÉN OK ATTITUDE!
4 verschillende maanvissen besteld waaronder een black marble en een een Red Devil van beide is de kleur bijna niet te zien ondanks dat ik 24 euro voor een vis betaal tevens zouden ze 6 tot 8 cm zijn maar de mijne zijn meer in de richting 5 tot 8 .
Veel geld betaald inclusief 35 euro bezorgkosten maar vind het zeer tegen vallen
Alex Blankenzee
Lelystad
heb een bestelling gedaan van een flink aantal vissen.
s'mogens om è zet de chauffeur de bestelling af en belt aan(2x) Als er niemand opendoet zet hij de doos met vissen op de drempel doet mij een sms en vertrekt.
Natuurlijk als ik een paar uur later ga kijken is alles foetsie.
Hij kon de bestelling achter het huis gezet hebben
Hij kon het bij de buren gelaten hebben enz
Deze firma doet er alles aan opdat jij in fout zou zijn en hun verantwoordelijkheid wegvalt
Als je je geld beu bent bestel je bij deze firma!
Benny Schurmans
St-Truiden