Snelle levering, goede producten
Goede producten met snelle levering. De hoesjes hebben het geluid van de koffer sterk laten verminderen. Levering was binnen 2 dagen. Zeer goede ervaring.
Welkom bij Silent Suitcase, dé webshop voor accessoires die het geluid van je kofferwieltjes dempen. Met onze handige Silent Shields en Silent Strips maak je jouw koffer stiller. Het geeft niet alleen meer rust, maar verminderd ook het schuldgevoel ten opzichte van anderen. Een stillere koffer is dé upgrade voor een betere reis.
De siliconen hoesjes maken de koffer oprecht stiller, heb een wat oudere Delsey. Het pakketje was binnen 2 dagen binnen, snelle levering.
Sinds ik gebruik maak van de siliconen strips om mijn kofferwieltjes, is het geluid heel erg afgenomen.
Zo heb ik geen schuldgevoel meer over het geluid, als ik in een druk gebied loop met mijn koffer.
Het geluid van koffers op straat was altijd een behoorlijke irritatie van me. Sinds ik de strips gebruik, is het geluid een heel stuk afgenomen. Blij mee
De siliconen hoesjes beschermen mijn koffers zeer goed. Ik reis veel voor mijn familie en werk en de wielen gaan vaak snel kapot. Maar sinds ik deze hoesjes gebruik, heb ik daar gelukkig geen last meer van. En als ze toch slijten wat enorm lang duurt dan bestel ik gewoon een nieuwe set.
Had zelf een wat oudere koffer waarvan de wieltjes erg luid waren. Goede oplossing voor de herrie.
Mijn dochter was superblij toen ze een setje van deze hoesjes kreeg als extraatje voor haar verjaardag. Naast de mooie roze toevoeging rolt haar koffer nu ook soepel en een stuk stiller. Dit is perfect voor onze vakanties. En het staat harstikke leuk.
Voor meerdere koffers besteld, erg snel bezorgd! Koffers zijn heel erg stil en blijven soepel rollen. Aanrader!
Mijn oude Samsonite koffer begon irritante geluiden te maken omdat de wieltjes erg versleten zijn. Deze hoesjes hebben dit probleem gelukkig opgelost, ik merk er nu weinig meer van. Weer een hoop geld bespaard (:
Erg handig artikel, scheelt ontzettend veel in geluid. Makkelijk aan te brengen om de wieltjes. Keus uit leuke kleurtjes
Goede levering en met zorg verpakt.