Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Toon meer
Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Toon meer
Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een pl... Toon meer
Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Toon meer
Amsterdam, 1018 VN, Amsterdam, Verenigd Koninkrijk
- hallo@simbamatras.nl
- simbamatras.nl
Ik probeeer al 6 weken het matras te …
Ik probeeer al 6 weken het matras te retourneren. Mijn man sliep lekker maar ik niet. De eerste mail werd nog beantwoord, maar hierna niets meer. Geprobeerd telefonisch contact te krijgen maar na 24 min in de wacht maar opgegeven. Het matras staat in m’n gang nu, ben radeloos. Wat kan ik doen, ik wil m’n geld terug!
Geen contact
De Simba matras werd snel geleverd.
Mijn man sliep er prima op maar ik niet.
Hierdoor begin december besloten om de matras retour te sturen.
Echter lukt het niet om met dit bedrijf fatsoenlijk contact te krijgen.
13-12 een mail gestuurd die een week later werd beantwoord.
Met hierin enkele vragen betreft het retour.
Hierop gereageerd maar vervolgens radiostilte.
Op Facebook meerdere malen aangegeven contact te wensen met als resultaat dat ik geblokkeerd werd.
Gisteren contact gehad telefonisch waarin afgesproken werd dat ik meteen een mail zou ontvangen om de retourafspraak te bevestigen.
Maar helaas niets ontvangen.
Vandaag wederom gebeld maar nu geeft het bandje aan dat ze pas 15 januari telefonisch bereikbaar zijn.
Ons vertrouwen is toch echt weg in dit bedrijf!
Op dit moment wacht ik al 17 dagen op …
Op dit moment wacht ik al 17 dagen op een kussen en heb de prijs met 20% zien dalen. Na 12 dagen gemaild naar Simba. Geen reactie. Meerdere berichten op Facebookpagina gezet ook geen reactie. Ik weet niet meer waar ik Simba kan bereiken om te horen te krijgen wanneer mijn kussen geleverd wordt. Communicatie is heeeeeeel erg slecht.
Communicatie zeer slecht... traag
Communicatie zeer slecht. Matras besteld, wacht er nu al 3 weken op. Inmiddels wel al een bedrag afgeschreven, het tweede bedrag ook al bijna... Er moet ook een andere matras terug, maar helaas geen enkele feedback. Nog even en ik cancel alles en bestel een matras bij een ander bedrijf!
Retour-proces werkt niet
Matras is op zich goed. Voor ons echter te zacht. Helaas doen wij er nu al een maand over om de matras op te laten halen en ons geld terug te krijgen. Geen reactie van Simba......De retournering gaat dus op zijn zachts gezegt slecht

Antwoord van simbamatras.nl
Matras ligt niet fijn. Slechte service.
Wij vinden het matras niet fijn liggen. De toplaag is prima. Maar je voelt de volgende laag erdoor. En die is hard. Voor ons niet prettig.
Nu willen we het matras op laten halen. Daar moet je een mail voor sturen. Vervolgens krijg je een mail waarin aangeraden wordt het matras nog wat langer te proberen. Op de reactie dat je dat toch echt niet wilt, wordt (nog) niet gereageerd.
Het matras staat nu gigantisch in de weg.
Het bezorgen ging ook niet vlekkeloos.
De service kan stukken beter.

Goed matras
Goed matras, ik kan het zeker aanraden. Levering was snel en prima service. Top!
Zaterdag besteld,4 dagen later krijg ik …
Zaterdag besteld,4 dagen later krijg ik te horen de Simba kussen met outlast uitverkocht is en op de site staat van niet,maar nu komt het,ik krijg als aanbod dat Simba kosteloos de order annuleert en dat wordt omgezet naar een Simba kussen zonder outlet want die is wel leverbaar..of ik krijg een korting voucher op me volgende bestelling ..en anders moet de kussen uit Frankrijk komen en daar moet ik even op wachten ! Ik wacht tot me kussen binnen is en bestel daar nooit meer..

Antwoord van simbamatras.nl
Fijn matras. Logistieke proces kan beter
Matras slaapt erg goed. Zijn we tevreden over.
Ophalen vd oude matras ging niet helemaal soepel maar wordt opgelost

Onbereikbaar!
Onbereikbaar!
Wij zouden graag een matras willen bestellen maar er wordt niet gereageerd op emails met vragen. Telefonisch is het ook een drama; een stem zegt dat ze er alles aan gaan doen om je helemaal tevreden te krijgen met daarna de opmerking dat je doorverbonden wordt. Helaas wordt daarna keer op keer de verbinding verbroken!
Ik zie de bui al hangen dat het ook zo zal gaan als het matras onverhoopt toch niet bevalt. Terugsturen kan je dan waarschijnlijk wel vergeten.
Erg jammer!
We hebben de Simba matrassen nu 3 …
We hebben de Simba matrassen nu 3 maanden en wilden graag de kussens bestellen.
Er staat dat je ze 100 dagen mag proberen maar in het regelement staat dat je ze na gebruik niet retour mag sturen. Hoe kun je ze dan uittesten?
Ik lig er nu een paar weken op in …
Ik lig er nu een paar weken op in combinatie met het kussen maar ben niet laaiend enthousiast. Wordt wakker met rugpijn en kussen blijft te hoog voor mijn nek. Ik voel die ondersteuning niet. Hiervoor Tempur. Was toch beter.
Fijn stevig matras en vormt zich goed …
Fijn stevig matras en vormt zich goed naar je lichaam. Veel minder last van mijn rug!!

Dikke prima
Heerlijk matras. Heb geen last van mijn rug en schouders meer als ik een keer langer dan 8 uren in mijn bed lig. Kan er alleen nog niet een goed kussen bij vinden maar dat komt nog wel. De eerste dagen heb je inderdaad een chemische lucht wat van het matras af komt maar ik heb dat niet als hinderlijk ervaren. Na 100 dagen proef slapen blijft hij dus bij mij!

Prima matras voor prijs
Prima matras voor prijs. Ietjes harder dan ik dacht maar we slapen lekker.

Antwoord van simbamatras.nl
Matras voldeed niet en je moet …
Matras voldeed niet en je moet volhouden om je gelijk te krijgen.
Naar aanleiding van de antwoorden die ik kreeg vraag ik me serieus af of de oude matrassen gedoneerd worden.

Als rugpatiënt heel blij
Als rugpatiënt heel blij met dit matras!
Het is niet het goedkoopste matras, maar je ligt dan ook als een koningin op dit matras.
Comfortabel, niet te hard en niet te zacht, ruim voldoende ruggesteun. Na allerlei matrassen geprobeerd te hebben, van geheugenschuim tot orthopedisch matras en volledig gestabiliseerde watermatras, bevalt een multi lagen Simba matras het allerbeste.

Antwoord van simbamatras.nl
Valt toch een beetje tegen.
Op zich een prima matras. Alleen jammer dat door de bies het ligoppervlak smaller wordt en daardoor ook een gleuf ontstaat tussen twee matrassen. Het matras had wat ons betreft hoekiger mogen zijn (zoals bij de M-Line). Ook rol je snel naar de zijkant van het matras. Het lijkt alsof het matras wat bol loopt.
**********
Naar aanleiding van bovenstaande beoordeling hebben wij twee nieuwe matrassen gekregen van Simba. Prima service!!
UPDATE NA EEN PAAR MAANDEN SLAPEN OP HET MATRAS:
Er ontstaat na een aantal maanden een “ligkuil”. We hebben de matrassen gedraaid en mijn man en ik hebben de matrassen met elkaar gewisseld om te kijken of de “ligkuil” verdwijnt. Dit is helaas niet het geval. Geen Simba meer voor ons.