Vores arbejdsplads vil gerne give den varmeste anbefaling til Skads Blomster. Vi ansøgte om en donation af blomster til vores bosted med ønsket om at gøre hverdagen lidt lysere og skabe glæde for... Toon meer
Kæmpe anbefaling! Kim gav os den bedste hjælp ⭐⭐⭐⭐⭐ Skads Blomster har et fantastisk udvalg, og servicen er i top. Vi fik hjælp af Kim til at vælge planter og krukker til haven hos Reden Esbjerg. Ha... Toon meer
Fantastisk service og kæmpe udvalg! Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Skads Blomster. De yder altid en super god og venlig service, og man føler sig virkelig velkommen. Derudover har de et f... Toon meer
En virkelig lækker butik med et dejligt stort udvalg. Firmaet er derudover generøse, når det kommer til støtte i lokalområdet, hvor de bl.a. har støttet børnehaven. 5 stjerne herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Fantastisk service og hjælpsomhed
Fantastisk service og hjælpsomhed. Et kæmpe stort udvalg af smukke velplejede blomster. Jeg glæder mig allerede til at finde forårsblomster 🤩
Altid god service
Altid god service, smilene og behjælpelig personale og så har de bare så mange flotte ting 😃
Jeg har lige været ude ved Skads…
Jeg har lige været ude ved Skads Blomster, hvor jeg har fået den helt fantastisk service. Havde en skøn snak med chefen , hvor jeg blev mødt med smil og forståelse. 🫶🌸✌️ tak for den bedste og skønne center❤️❤️
Altid god service og smil
Altid god service og smil, samt hjælp med valg af blomster og planter 😊
Kommer her ofte, og kan varmt anbefale dem.
Samtidig vil jeg også sige et kæmpe stort TAK for donationen til vores forældre projekt herude på vores lokale skole🥰
Tak for hjælpen
Tak for igen, igen at hjælpe mig med at finde den rigtige blomst til min mor.
Venlig betjening
Kassedamen hjalp mig med at finde den rette sammensætning til sammenplantning, smilende og venlig
Fantastisk betjening
Har fået fantastisk god hjælp til at finde de helt rigtige planter til mit bed i haven. Dejligt sted at handle. Altid sød og imødekommende personale og rigtig stort udvalg af planter.
Lad være med at handle i centeret
I midt tidligere indlæg glemt jeg at nævne ,at mine venner der kom og ville købe mig træet hvar ( det har jeg fundet på medier siden at det var Kim ejeren af Skads blomstercenter) var særdeles ubehøvlet og for dem, og ikke nok med at han mente at det var fødevarer vi snakkede om til bød han mig kr 500,00 for træet som havde kostet kr 1000,00 hvor han havde givet kr 500,00 i rabat
I dag oplevede jeg noget alle kunne…
I dag oplevede jeg noget alle kunne lære noget af. Jeg havde for nogle måneder siden en ubehagelig oplevelse i skadsblomster. Jeg blev herefter kontaktet af ejer der var meget ked af episoden og ville rigtig gerne snakke med mig. Vi fik en rigtig god snak og en løsning blev fundet og jeg gik derfra med fornyet lyst til at komme igen.
Super service fik jeg i dag og jeg glæder mig nu igen til at besøge skadsblomster. Det var en meget stor respekt jeg fik for ejeren i dag. 1000 tak for god service og behandling.
Vi fik en fantastisk god betjening til…
Vi fik en fantastisk god betjening til min datter og svigersøns bryllup. Super smuk brudebuket lige efter svigersøns ønske samt to flotte brystbuketter. I sidste øjeblik påtog Skads blomster center også at lave pynt til brudebilen som så rigtig smuk ud. Vi kan kun anbefale at bruge Skads blomster center til alle formål.
Gode råd + en fin pakkeløsning
Vi fik god vejledning til valg af blomster og planter i et større bed i haven, og Kim og hans folk gennemførte anlægsopgaven til UG.
Smukkeste brudebuket ✨
Jeg har netop fået en brudebuket fra Skads Blomster. Jeg ønskede mig en grøn buket, uden blomster…. Og det fik jeg !! Den søde blomsterbinder fangede fuldstændigt mit ønske og udførte til perfektion !! Jeg bad endvidere om en lille buket til min 1-årige datter, som de også nailede !!
Ville ønske, jeg kunne lægge et billede ind, så hele verden kunne se min ultrasmukke buket 💚✨
De har været så søde og imødekommende hos Skads Blomster, og jeg vil til enhver tid komme igen… igen og igen 😄
Var inde og finde mine blomster jeg…
Var inde og finde mine blomster jeg skulle bruge. super gode folk og meget hjælpsomme.
Dejlig oplevelse
Fantastiske priser der er ikke noget der mangler når man er på udkig efter pæne og holdbare blomster/planter til haven. Fantastisk kunde service og sødt personale der er der når man har brug for hjælp til udvalg af planter. Fantastisk oplevelse!
Jeg havde bestilt blomster til min…
Jeg havde bestilt blomster til min svigerfar begravelse og bånd. Blev spurgt om hvad jeg skulle bruge dem til og svarede kistepynt. Fik at vide,at der ikke var nok blomster til det og jeg nok ikke kunne finde ud af det og båndet ikke kostede 100 kr som oplyst men 150 kr, men det var den nye medarbejders skyld. Så jeg måtte jo få det til den pris.Jeg betalte, men ser jeg hende igen,nægter jeg betjening af hende den hjerteløse dame
God behandling og rimelige priser
Vi har været i Skads blomstercenter flere gange, hvor vi har fået en rigtig god betjening. De har et fantastisk og velassorteret udvalg af planter, brugskunst og krukker m.m. til rimelige priser.
Vi er meget tilfredse.
Dejligt sted at komme
Har besøgt Skads-blomster 2 gange inden for det sidste halve år - og begge gange har medarbejderne været venlig smilende og hjælpsomme med de spørgsmål jeg har haft eller varer jeg ikke har kunne nå i butikken
Gode oplevelser der gør at jeg gerne besøger denne butik igen.
Køb af pampas
Køb af pampas
Jeg købte sidste år 3 pampasgræs i Skads
De ville ikke rigtigt gro så jeg tog billeder og kørte ud til Skads og forelagde billederne de kiggede pænt på dem men
Jeg hentede en ny pampas og spurgte om de ville give mig lidt rabat men nej de ville gerne spøge gartneren men de havde ingen gro garanti jeg betalte den fulde pris og meddelte at jeg ikke længere vil handle der det er jo ikke det billigste sted og andte butikker har gro garanti
Ingen forretningsmoral
Reklamer over en ampel pris kr. 200,-, der efter 14 dage er færdig. Sender en mail og får nærmest at vide af ejer, at sådanne har de ikke solgt. Skads blomster er selvfølgelig passè.
Oplevede en følelse af der ikke var tid…
Oplevede en følelse af der ikke var tid til at hjælpe mig. Ikke særlig venlig betjening!