Rigtig god service fra personalet. De har et stort udvalg, og er gode til at guide. Bestemt et sted jeg vil komme igen, når jeg skal have planter og blomster
Vi fik en fantastisk god betjening til min datter og svigersøns bryllup. Super smuk brudebuket lige efter svigersøns ønske samt to flotte brystbuketter. I sidste øjeblik påtog Skads blomster center og... Toon meer
Som altid købt blomster hos jer. Super service, gode priser og en modtager der altid bliver overrasket glad for blomsterne
Meget flot butik med mange flotte…
Meget flot butik med mange flotte blomster og buske, stort udvalg til gode priser.
Rigtig god service fra personalet
Bestemt et sted jeg vil komme igen, når jeg skal have planter og blomster
Som altid købt blomster hos jer
Vi har lige været i Skads Blomster for…
Vi har lige været i Skads Blomster for at handle ind til ny forhave. Kan på det varmeste anbefale at tage derud. Vi fik den bedste betjening og vejledning man kan ønske sig 😃
Absolut god service
Absolut god service. Gode priser & generelt et dejligt sted at handle fine sager til haven.
Gode tilbud og service
Spændende butik med stort udvalg til både ude og inde. Vi fik fyldt både bil og trailer med gode tilbud. Bestemt et besøg værd.
Super god service og vejledning i at få…
Super god service og vejledning i at få valgt de rigtige krukker og planter til terrassen ved sommerhuset. Altid masser af planter til gode priser, bestemt et besøg værd.
Skadsblomster har et fantastisk udvalg…
Skadsblomster har et fantastisk udvalg til gode priser og bedst af alt god service og vejledning 👍 det er virkelig en oplevelse at gå rundt i den flotte butik og se alle de smukke blomster, vaser og blive inspireret både til indretning inde og ude 😍
Skads blomster er super dygtige og…
Skads blomster er super dygtige og servicemindede👏
Gode varer og skøn service!
Hos Skads blomster har de et kæmpe udvalg af alt hvad man skal bruge hele året igennem, om det er blomster, planter, dekorationer, nytårskrudt eller julepynt. De er utrolige hjælpsomme og imødekommende. Vi fik den bedste service og smukkeste brudebuket i tørrede blomster, som stadig står smukt i vores stue. Uanset hvad du mangler, så har Skads Blomster det, og de står klar til at hjælpe!
Altid rare
Altid rare, smilende og positive medarbejder, god stemning. Er ikke bleg for at hjælpe når man spørger. Vi aktivitetsmedarbejder fra Fovrfeld ældrecenter siger mange tak for dem i er. Kommer gerne tilbage, både arbejdes relateret og som privat personer. Tusind tusind tak.
Fantastisk service og hjælpsomhed
Fantastisk service og hjælpsomhed. Et kæmpe stort udvalg af smukke velplejede blomster. Jeg glæder mig allerede til at finde forårsblomster 🤩
Altid god service
Altid god service, smilene og behjælpelig personale og så har de bare så mange flotte ting 😃
Jeg har lige været ude ved Skads…
Jeg har lige været ude ved Skads Blomster, hvor jeg har fået den helt fantastisk service. Havde en skøn snak med chefen , hvor jeg blev mødt med smil og forståelse. 🫶🌸✌️ tak for den bedste og skønne center❤️❤️
Altid god service og smil
Altid god service og smil, samt hjælp med valg af blomster og planter 😊
Kommer her ofte, og kan varmt anbefale dem.
Samtidig vil jeg også sige et kæmpe stort TAK for donationen til vores forældre projekt herude på vores lokale skole🥰
Tak for hjælpen
Tak for igen, igen at hjælpe mig med at finde den rigtige blomst til min mor.
Venlig betjening
Kassedamen hjalp mig med at finde den rette sammensætning til sammenplantning, smilende og venlig
Fantastisk betjening
Har fået fantastisk god hjælp til at finde de helt rigtige planter til mit bed i haven. Dejligt sted at handle. Altid sød og imødekommende personale og rigtig stort udvalg af planter.
Lad være med at handle i centeret
I midt tidligere indlæg glemt jeg at nævne ,at mine venner der kom og ville købe mig træet hvar ( det har jeg fundet på medier siden at det var Kim ejeren af Skads blomstercenter) var særdeles ubehøvlet og for dem, og ikke nok med at han mente at det var fødevarer vi snakkede om til bød han mig kr 500,00 for træet som havde kostet kr 1000,00 hvor han havde givet kr 500,00 i rabat
I dag oplevede jeg noget alle kunne…
I dag oplevede jeg noget alle kunne lære noget af. Jeg havde for nogle måneder siden en ubehagelig oplevelse i skadsblomster. Jeg blev herefter kontaktet af ejer der var meget ked af episoden og ville rigtig gerne snakke med mig. Vi fik en rigtig god snak og en løsning blev fundet og jeg gik derfra med fornyet lyst til at komme igen.
Super service fik jeg i dag og jeg glæder mig nu igen til at besøge skadsblomster. Det var en meget stor respekt jeg fik for ejeren i dag. 1000 tak for god service og behandling.
Lees meer over geverifieerde reviews.