Lammefjordsgaarden Reviews 16

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende betaling for Vare Jens køber!

Vi har leveret juletræer til Jens i år men han kører sin helt egen betalings måde og sætter selv prisen hvis han ikk synes man skal have alle pengene for det som er leveret gang på gang har vi kontaktet ham men uden held, ærgerligt et menneske som Jens vælger at tilgå og drive forretning på sådan en ussel måde. Og håber da ikke andre kunder bliver snydt af ham…

20 december 2025

Boykot julemarked

Vi var bodholdere på deres første julemarked i år. Det blir så os sidste gang. Faktisk er jeg så vred, at jeg aldrig handler der mere, os selvom jeg har været fast tilhænger af deres spot tilbud om foråret og sommeren.
Der var så mange ting, som der var galt, at jeg ikk helt ved hvor jeg ska begynde, og om jeg får det hele med.
Da vi kom for at sætte vores ting op, ble vi anvist vores plads, bevares… men det var så os den eneste kontakt de havde med os. Der var hverken godmorgen eller farvel.
Ikke engang da min mand og jeg, begyndte at pakke sammen før tid, kom der nogen og spurgte om der var noget galt, de var fuldstændig ligeglade med os alle. Langt de fleste pakkede sammen før tid… ingen reaktion overhovedet!!!
Der render jo løse katte rundt på gården. Søndag morgen havde en af kattene skidt på en bodholders nissehue, altså som var til salg. Den søde dame gik op til Jens og fremlagde problemet. Jens’ svar: så må du jo smide den i skraldespanden. Efterfølgende fik samme dame ødelagt 4 tæpper af kattene. Under al kritik.
Jens havde valgt at sætte alle sine juleting til minus 50% mens vi os var der med vores juleting. Et par stykker af disse juleting larmede så vi til sidst ikk ku holde ud at høre på det. Jeg gik over og slukkede for larmen, hvilket resulterede i, at jeg ble overfuset af en ældre herre, i andre kunders nærvær. Bl.a. gav han udtryk for, at vi ikk burde ha lov at være der.
Øøøhhh, jeg havde givet 1200kr for at deltage i endnu et af Jens’ setup for at trække kunder til.
Alt det her, har jeg skrevet til lammefjordsgården i en mail, og hva skete der ved det?? … igen ingenting.
Hold dig langt væk fra, at købe dig en stand på hans julemarked, der kommer alligevel ingen kunder, for der bliver ikke reklameret for at der er julemarked.

5 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på derude hvis i køber Vandmelon på…

Pas på derude hvis i køber Vandmelon på lammefjordens blomster så er det spil af penge var der ude igår og købe en så da vi skær i den så er den meget råden og ulækker inde i. Så i dag var vi ude og bytte til en ny men så var den meget melet og var meget dårlig så pas på der ude

25 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har handlet så meget der,men sidste…

Vi har handlet så meget der,men sidste år købte jeg flere kasser jordbær, hvoraf halvdelen blev smidt ud pås der var lange grå hår på mange af dem, skrev til dem,intet svar.
Sådan er det hver gang man ikke roser dem,skriver man på fb i deres opslag,slettes det omgående.
I dag car vi der så igen efter en kasse til 125 kr,vi ser så mugne bær på toppen og fjerner d er m,kigger då bakkerne efter,men den gamle dame kommer hen og beder os lade være med at røre bærende,vi fortæller hvorfor,får då at ide at så skal vi ta den kasse vi har tørt ved. Vi nåede at smide 5 store behårede bær ud inden vi kørte.
Nu har jeg sorteret resten og der er en del mugne i næsten alle bakkerne,det er ikke iorden.handler ikke der igen,oveni er de blevet ret dyre,men kvaliteten er ikke fulgt med.

8 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og kvalitet !

Havde hentet bestilt værtindebuket, finder ved udpakning at der desværre er 2 blomster i buketten, som er skadede(brune pletter). Skriver til Lammefjordens Blomster, og næste morgen kl. 9 bliver jeg ringet op af medarbejder, som straks undskylder, spørger om adresse, så de kan sende en chauffør med en erstatningsbuket. Samme eftermiddag kl. 14.30 ( Lillejuleaften ) kommer en sød chauffør med den flotteste buket.

23 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med dette gartneri

Jeg er vild med dette gartneri. Har bare købt så mange blomster der ude og er vildt tilfreds. Også der frugt og grønt er godt og friskt.
De kommer med nogen rigtige gode weekend tilbud

25 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er nogle år siden men synes at den…

Det er nogle år siden men synes at den er relevant hvis andre bestiller.

Bestilte en stor flot buket blomster og en æske chokolade i forbindelse med hendes runde fødselsdag.
Spurgte hende om chokoladen smagte godt og hun var helt uforstående over for dette for der var ingen.
Ringede og fik svar at de ikke kunne nå ud med det men det kunne de dagen efter.
Jeg takkede nej og bad om min penge retur.
Har aldrig set en krone fra dem.

Vil hellere betale det dobbelte et andet sted og være sikker på at varerne kommer ud.

27 mei 2023

De taler med 2 tunger

Jeg anmelder aldrig noget. Men når jeg har ekstraordinært dårlige oplevelser, bliver jeg nødt til at dele det. Vi har handlet hos lammefjordgården i flere år og været glade for det. Indtil at vi købte hæk for over 30.000 kr. hos dem i foråret. Vi spurgte dem til råds og fyldte alle deres anvisninger meget udførligt.

Vi aftalte blandt andet, hvordan de skulle plantes og vandes. Ejeren gjorde også rigtig meget ud af at fortælle os, hvis der er nogen planter der dør, er der selvfølgelig garanti, så de kan byttes.
Eller det vil sige han sagde der var garanti, lige indtil der var nogle planter der var døde. Derfra var det bare påstand mod påstand mente han. Det har han aldrig sagt, og han mente der ikke blev vandet nok. De begyndte endda på at man på at fortælle man ikke skulle plante hække i foråret, selvom de havde anbefalet det i starten.
Jeg er meget skuffet over så dårlig behandling vi har fået, og min egen blindetillid til sandfærdigen i deres ord, dengang vi købte.
Jeg vil anbefale alle der laver større køb, at de sikre sig på en kontraktuelmåde.

15 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HAR HAFT MEGET DÅRLIG OPLEVELSE.!!!!

HAR HAFT MEGET DÅRLIG OPLEVELSE.!!!!! Jeg købte 10 stk ferskner for 30 kr. og 4 stk avocado for 20.kr. Det hele var råden opdagede jeg da jeg kom hjem. Ringede for at orientere dem, da jeg synes ikke det er fair. Jeg fik at vide, at det kunne de ikke hjælpe mig med. KØBER ALDRIG DERES RÅDEN TING SOM KOSTER 3-DOBBELT.!!!!

22 juli 2023

Dobbelt PRIS.

Vi gav 300 kr. for en rose, som dagen efter kostede 149.
Ofte virker det som om blomsterne er drevet for hurtigt frem, og har dårlig holdbarhed.

Vi kommer der aldrig mere.

19 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft 2 dårlige oplevelser.

Har haft 2 dårlige oplevelser.
Første gang modtog jeg en gavekurv med bud, blomstens grønne blade er mere brune end grønne desværre, hvilket jeg ringer og orientere jer om. Her får jeg intet undskyld, får bare afvide at jeg selv må komme ud og hente en ny blomst. Dette gør jeg og igen får jeg intet undskyld og kan konstatere at resten af samme blomst stort set har brune blade.

Anden episode er da jeg skal ringe s. 2/5 og bestille en bårebuket til min venindes begravelse her har jeg flere specifikke ønsker både at der skal være solsikker i buketten og at der skal stå noget bestemt i kort og på båndet. I lover at i vil ringe dagen efter, hvis i ikke kan skaffe solsikker, jeg hører intet så går ud fra at i har skaffet solsikker, mandag inden begravelsen skal finde sted om tirsdagen, ringer jeg og høre om i vil sende et billed af buketten når i har lavet den, dette siger i ja til, men jeg modtager aldrig et billed. Kan så konstatere til begravelsen at min bårebuket overhoved ingen solsikker har og at den mest af alt ligner en helt almindelig buket. Det er heller ikke et hjerte på båndet som jeg havde bedt om. Dette bliver jeg selvfølgelig rigtig ked af, da afdøde havde et stort ønske om at få solsikker. Jeg ringer så senere på dagen d. 9/5-23 for at brokke mig og her får jeg bare afvide at det er de kede af og at hende der har lavet den ikke er der idag men at de vil tage en snak med hende. Og så kan jeg få 300 kr. Tilbage af de i alt 450 kr. Jeg har betalt. Har dog endnu ikke modtaget nogle penge. Når jeg modtager mine penge vil jeg dog bruge dem et andet sted på en smuk buket med solsikker.

9 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så på facebook de reklamerede med 3…

Så på facebook de reklamerede med 3 frugttræer for 300 kr som et FAST tilbud i en video
Så kører fra kalundborg kun for at finde ud af tilbudet kun var den dag de lagde tilbuddet op
Da vi viser dem videoen hvor lærlingen siger FAST tilbud er der ikke noget at gøre
Sjovt nok fjerner de videoen allerede imens vi er der
God kundeservice havde nok været og spørge hvor mange vi skulle have når nu de havde lavet en fejl og vi havde kørt langt vi skulle have haft 3-6 stykker og så fjerne videoen bagefter
Det havde været god kundeservice men det kender man åbenbart ikke der

21 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.