Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi på Sjöströms el har haft Skårebo som leverantör för laddboxar mm några år nu. Vi är väldigt nöjda med leveranser, support och prissättning. Vi kan starkt rekommendera detta företag. 5 av 5 från... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allting funkar toppen,från leverans till faktura,inga problem att returnera det jag själv felbeställde. Idag fick jag en offert på liknande laddbox(ej easee home)men slutsumman slutade på 16500ca.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Liten och nätt. Elektrikern var inte helt påläst men jag programmerade själv då jag visste uppgifterna. Nu går den dock bara på två faser. Sen förstår jag inte hur man ska få simkortet att fungera.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Laadstation voor elektrische voertuigen
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Auto-accessoirewinkel

Geschreven door het bedrijf

På SKÅREBO är vi specialiserade på elbilsladd och stolt Easee-partner i Sverige, Finland och Danmark. Som nischgrossist inom elbilsladd kan du som kund känna dig trygg med att vi alltid erbjuder bästa möjliga helhetslösning för dig och dina kunder. Vi har tagit fram flera smarta helhetslösningar för elbilsladd och tillbehör för att maximera upplevelsen av Easee-laddboxen. Vi värdesätter kvalitativa produkter till kostnadseffektiva priser, som idag levereras till hela Norden. Tillsammans med dig som Skårebo-partner eller återförsäljare bygger vi ett starkt nätverk av kunskap och trygghet för varje slutkonsument. Är du installatör eller elgrossist och vill handla proffsprodukter av bästa kvalitet med en kundservice i världsklass? Då är du helt rätt hos SKÅREBO.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Under all kritik

Fruktansvärt dåliga att få hjälp när det är problem. Har köpt en laddbox som inte har fungerat som den ska sen den installerades för fyra veckor sen. Ingen har tagit ansvar och de har varit dåliga på kontakt. Ska ni handla från detta företag så försäkra er om att grejerna fungerar annars så har ni troligtvis slängt pengarna i sjön. Under all kritik

12 december 2025
Logo Skårebo

Antwoord van Skårebo

Hej Åsa,

Beklagar att du har en dålig upplevelse, men vi ställer oss lite frågande till din återkoppling då vi på Skårebo inte installerar några laddboxar och ej heller säljer till privatkunder.

Vi är ett grossistföretag och jag misstänker att du köpt en laddbox med installation via någon återförsäljare?

Du får mer än gärna höra av dig till kontakt@skarebo.se med lite mer information, så kanske vi kan hjälpa återförsäljaren med ditt ärende.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Extremt dåliga på garantiärenden…

Extremt dåliga på att hantera garantiärenden, fick besked att dom skulle skicka ut ny enhet när jag pratade med dom, sen hade dom skickat mail och frågade om uppgifter jag redan skickat flera gånger, skickade igen och hela tiden drog dom ut på tiden, tog över 2 månader att få det löst...

2 oktober 2025

Toppen!

Mycket i lager, snabb leverans och bra support!

16 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God saklig diskussion och fungerande leverans

Jag kunde ha en god saklig diskussion med en duktig teknisk säljare.
Det fungerade sedan väl med leverans i tid och jag fick uppgifter om vilket lokalt företag som skulle användas för installationen.
Två saker var inte lika bra:
* Leveransen till fel adress (gick att hantera tack vare att DB Shenker gav leveransbesked).
* Svårt att överblicka slutpriset då vi gjorde en del tillägg som behövdes som jag inte fick någon kostnadsuppskattning på.
Lite fånigt att ange ett enskilt datum nedan, det var en process som fungerade bra från maj till augusti.

8 augustus 2025

Mycket tråkigt bemötande!

Från anmält ärende, till att jag efter flertalet gånger sökt dem, tog det tre veckor för dem att höra av sig för att boka in en felsökning på laddbox. När jag fick fakturan för felsökning (felet låg på skadad matningskabel, ej utfört av dem), så påtalade jag att de kunde ta det som goodwill för den dåliga hantering av ärendet(+ kostnad för 3 veckors laddning på laddstation). Då fick jag som svar att det är bara till att betala fakturan eller så skickas det till Kronofogden för inkassering. Otroligt fin kundservice :(

28 juli 2025
Logo Skårebo

Antwoord van Skårebo

Det är tråkigt att läsa om ditt missnöje, då vi avböjt din förfrågan att stå för servicekostnaderna i samband med ett service ärende/felsökning hos dig, som inte är relaterade till ett produktgarantifel.

Alla servicearbeten utförs av lokala elektriker och i de fall ett servicearbete inte utgörs av ett garantiärende, så behöver ett sådant servicearbete debiteras då elektrikern behöver få betalt för nerlagd arbetstid. Därför är vi också noggranna med att inför ett servicearbete informera om att ett servicearbete kan komma att debiteras om felet inte utgörs av laddboxen eller är relaterat till dina laddprodukter.

Det är alltid frustrerande när elfel uppstår i en fastighet som kräver underhåll eller service, och det har vi full förståelse för och hoppas att du trots detta är nöjd med din laddbox och att den åtminstone fungerar felfritt för dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hade kontakt med en säljare angående…

Hade kontakt med en säljare angående att köpa en laddbox med installation.
Han skulle återkomma men hör inte av sig. Jag ringer några gånger men utan att säljaren svarar. Jag skriver att jag önskar kontakt men det ändrar inget. Ingen kontakt.

Helt plötsligt hör sig en elektriker av sig några veckor senare och har fått varorna och är redo för att montera upp dem.

Här går det snabbt och proffesionellt. Elektrikern kommer utsatt tid och monterar allt. Mjukvaran till boxarna behöver extern support vilket jag får mycket hjälp med. Den strular lite men supporten löser de flesta problemen.

Idag fungerar den själva fysiska laddboxen utmärkt men jag kommer fortfarande inte åt boxen via app för att kunna använda den till full funktionalitet.

15 april 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra, lång väntetid

Det mesta fungerade bra. Det som inte var bra var den långa väntetiden. Vi beställde i december och laddboxen var på plats först i mitten på mars.

10 maart 2025

Skårebo följer INTE ARN

Skårebo har av ARN blivit ombedda att betala mitt krav på 2800:-för felinstallation av laddbox med lastbalansering. Skårebo är INTE ett företag som följer ARN så vänd er till andra aktörer som installerar laddboxar om ni vill känna er trygga. Anlita ett istället ett seriöst bolag som gör rätt för sig om fel uppstår.

24 februari 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.