Bedrijf heeft geantwoord
Bæredygtige træredskaber til køkkenet. Med Scanwoods produkter er Skeen & Piskeriset gået “back to basic” og har primært valgt træ som fundamentet for deres produkter. Træ som materiale er både bæredygtigt, stilrent og ikke mindst af høj kvalitet med en holdbarhed på mange år. På webshoppen findes der alt fra skærebrætter og knivblokke til grydeskeer, kageruller, salatsæt og meget andet i træsorterne: Valnøddetræ, kirsebærtræ, egetræ, ahorntræ og bøgetræ. Skeen & Piskeriset er en dansk familiedreven webshop med fokus på gode priser, så alle kan være med til at få opdateret køkkenet uden brug af plastik. Eksempler på vores udvalg: Skærebræt i træ Tapasbræt i træ Knivblok i træ Knivmagnet i træ Grydeskeer i træ, såsom oliventræ, valnøddetræ og bøg deluxe Grydeskesæt i træ Salatsæt i træ Servietringe i træ Toastholder i træ Mortersæt i træ Julepynt i træ Påskepynt i træ Skrivebordsting i træ
Sandbankevej 56, 5550, Langeskov, Denemarken
Varen kom kort tid efter bestillingen og levede op til forventningerne

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Køkkenredskaber i oliventræ, gode varer til fornuftige priser.
Hurtig levering, 3 hverdage fra bestilling til ankomst i pakkeshop.
Øvrige ting som emballage, kommunikation etc. som det skal være.
Vil helt sikkert vende tilbage, skulle behov opstå.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Jeg var lidt betænkelig første gang jeg købte varer hos firmaet fordi jeg ikke kendte til varerne og firmaet. Jeg har nu købt varer der flere gange og må sige at jeg er meeeget tilfreds med både levering og varerne. De sender varerne lynhurtigt og det er lækre varer i træ der både er smukke og holdbare. 100 procent anbefaling herfra😁

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Super kundeservice!! Og, ikke mindst, dejlige skeer af høj kvalitet. Stor anbefaling - og tak for god behandling!

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Virkelig lækre køkkenredskaber i oliventræ.

Skeen & Piskeriset <3
Omstændigheder gjorde, at vi ville udskifte vores gamle melamin køkkenredskaber. Der var en der gik i stykker midt i en grydefuld hvidkål. Det ville vi ikke risikere skulle ske igen.
Nettet er jo et godt sted at lede efter køkkenredskaber af træ, og vi faldt over Skeen & Piskeriset.
Tjekker altid Trustpilot, og her var kun ros fra deres kunder.
Købte en del køkkenredskaber, og var spændt på at se dem.
Efter ganske få dage, kunne vi henter dem i pakke boksen.
Og de var alle virkelig smukke.
Opdagede at der var gået en flig af en grydeske.
Har det mon en betydning?
Skriver en mail til Skeen & Piskeriset med vores bekymring, og vedhæfter et billede af grydeskeen.
Få hurtigt svar tilbage, at vi selvfølgelig ikke skal modtage en grydeske, hvor der er gået en flig af. De sender fluks en ny.
De skriver også, at vi sagtens kan bruge den, der er gået en flig af, det har ingen betydning.
1000 tak for exceptionel service!
I øvrigt er alle redskaber i brug, efter en kærlig behandling med rapsolie.
Og de er fantastiske!
Og smukke!
Og vi er ikke længre bange for, at der ligger en skarp flig af en melamin grydeske i en hvidkålsgryderet.
Købte:
Hjørneske - bøg deluxe 2 stk
Palet deluxe - oliven 1 stk
Palet m/fingergreb - oliven 1 stk
Røregaffel - oliven 1 stk
Serveringsske - bøg 1 stk
Serveringsske - robinie 2 stk
Suppeske - oliven (26 cm) 1 stk
Alle er super smukke og anvendelige.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Virkelig lækre skeer! Jeg har ledt efter hjørnegrydeskeer, som er det foretrukne redskab her i huset. Jeg fandt dem i Skeen & Piskeriset! - I en virkelig lækker kvalitet. Og sikken service. Det kan helt sikkert anbefales. De har mange lækre sager.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
De fineste produkter i træ! Må særligt fremhæve den smukke og enkle skrivebordsserie designet af Knud Holscher, som man kunne finde på hjemmesiden. Den ELSKER jeg! Tusind tak for en rar shopping oplevelse fra start til slut :)

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Rigtigt fine varer og god service.
Kan kun anbefale at handle her 😊

Antwoord van Skeen & Piskeriset
En spændende butik med super opmærksom service. Jeg har fået præcis de kvalitetskrydderier - og mere til - jeg søgte. NB: og til fornuftige priser. Blev også "lokket" til at købe et par køkkenredskaber da de bare er så flotte.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Servicen er i top. Kan varmt anbefale!
Den nye kartoffelskræller er virkelig god. Grydeske med hul kan også klart anbefales.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Har handlet der flere gange.
Gode vare, stort og lækkert sortiment.
Altid hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Den skønneste butik med de lækreste ting. Om du skal pifte dit kedelige måltid op, holde tapas party, forkæle med lækre gaver eller finde en lille ting til værtinden, så er der rig mulighed for det hos Skeen&Piskeriset - og oveni kan du få det pakket ind som den fineste gave. Varm anbefaling herfra.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Man får altid en super god service og produkterne er bare i orden:)

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Mange fine produkter og god service :-)
Varerne kom hurtigt, og var som ventet - god kvalitet!

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Jeg bestilte for 3 dage siden en kagerulle og et saltkar, var let skeptisk overfor kvaliteten da varerne var utroligt billige. Men kan ikke sige andet end at de er i virkelig god kvalitet og rigtig flotte. Er meget glad for mit køb fra skeen og piskeriset, hele oplevelsen var tip top og der var endda en sød personlig hilsen med pakken. Her handler jeg meget gerne igen.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Super gode produkter, som lever fuldt ud op til forventningerne.
Servicen er samtidigt helt i top. Kan klart anbefales.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Jeg købte for nyligt lidt forskellige køkkenredskaber, herunder en suppeske i oliventræ og et tapasbræt, og jeg må sige at produkterne lever fuldt ud op til mine forventninger - virkelig lækker kvalitet! Derudover er det en rigtig fin hjemmeside, hvor der er kræset for detaljerne. Skeen & Piskeriset går desuden op i bæredygtighed, hvilket er et kæmpe plus. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Bestilling af varerne og de ankommer dagen efter.
Super service og produkterne er af en fint kvalitet.
Ikke sidste gang der bliver handlet hos dem.

Antwoord van Skeen & Piskeriset
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.