Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget personlig behandling ved køb af nye briller. Bliver mødt med et smil hver gang til trods for jeg har været forbi nogle gange for mindre rettelser. Jeg giver gerne min anbefaling til Skjoldop... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I Skjold Optik fik jeg en varm velkomst, personlig betjening, et bredt udvalg af brillestel og solbriller som konstant bliver fornyet. Byen bedste service med en ærlig og kompetent vurdering og anbef... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Skjold Optik føler du dig vel modtaget, de har god tid til at betjene dig, er ærlige omkring hvorvidt en given briller passer til dig og har et stort udvalg af lækre briller. Deres koncept med Bri... Toon meer

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Personlig behandling

Jeg giver gerne min anbefaling til Skjoldoptik

14 februari 2026

Absolute verdensklasse service

Absolute verdensklasse service, jeg kunne ikke være mere tilfreds med mine nye briller, der opstod en lille udfordring undervejs men de er absolut service minded og super positive, så vi fandt en rigtig god løsning.

Deres andre anmeldelser taler for sig selv, jeg kunne virkelig ikke forestille mig en bedre service!

17 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skjold Optik i Odder yder en meget…

Skjold Optik i Odder yder en meget professionel og gedigen kundeservice.
De har desuden et meget stort udvalg af briller og solbriller; fra de hippeste mærke modebrillestel - til de mere konservative eller sporty brillestel.
Fornylig blev jeg serviceret af
butikkens meget kompetente og
dygtige Mette.
Det endte med, at jeg bestilte ikke mindre end to par fine og unikke briller, der passer perfekt til mit
hverdags- og festbehov.
Jeg anbefaler derfor på det varmeste
Skjold Optik, hvis du står og skal
finde nye briller eller solbriller.

24 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid fremragende og personlig…

Altid fremragende og personlig betjening. Det har jeg selv oplevet MANGE gange!
Min far har demens, hvilket jo kan gøre besøg hos en optiker svær, men hos Skjold bliver far mødt på en virkelig forstående måde - med stor respekt og også varm humor. Det har lettet flere situationer utrolig meget. TAK!

10 oktober 2024

Jeg kan varmt anbefale Skjoldoptik

Jeg kan varmt anbefale Skjoldoptik. Jeg køre gerne fra Hedensted til Odder for at få deres hjælp til nye briller. Jeg er især glad for “brillegarderoben” som giver mig muligheden for at have flere briller at vælge i mellem. De er professionelle og har et godt udvalg at vælge imellem. Altid den bedste service og meget tolmodige. Især da jeg skulle lære at bruge kontaktlinser.

19 december 2024

Kæmpe anbefaling!

Vi køber briller til hele familien hos Skjold Optik. Både solbriller og almindelige briller. Og vi kører gerne fra København, hvor vi bor, til Odder for at finde de helt rigtige. Servicen er i top og udvalget er fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra!🤩

19 december 2024

Smukke briller

Skjold optik har de smukkeste briller og de helt rigtige mærker👌🏻jeg har lige købt 2 par Dior briller, og jeg elsker dem❤️tak til Sofie og hendes meget dygtige personale for super Service.

4 november 2024

De flotteste briller

Som altid fik jeg så venlig betjening og god service da jeg lige skulle tjekke de nyeste briller ud, der er altid så mange flotte og smarte briller hos jer, jeg har heldigvis brillegarderoben så jeg kan nemt have flere par briller og stadig til en god pris

6 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været kunde hos Skjold Optik i…

Har været kunde hos Skjold Optik i mange år og kunne ikke finde på at skifte. Personalet er utrolig søde, rare imødekommende, man bliver altid mødt af et smil. Det faglige niveau er på et utrolig højt plan og kundeservicen er eminent.

17 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af solbriller!

Jeg har besøgt butikken men bliver især også inspireret igennem Instagram! Men har man mulighed for at tage et smut forbi butikken, så gør det! Søde og mest hjælpesomme piger der er i butikken - udvalget af solbriller er enormt og man har mulighed for at PRØVE alle de modeller man vil - hvilket jeg synes er mega nice, da briller bare kan være svært at købe online. 😎 80% af alle mine solbriller gennem tiden er fra Skjold Optik - de er dygtige, spotter lynhurtigt trends og er skide søde! Kæmpe anbefaling !

20 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.