Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget personlig behandling ved køb af nye briller. Bliver mødt med et smil hver gang til trods for jeg har været forbi nogle gange for mindre rettelser. Jeg giver gerne min anbefaling til Skjoldop... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har besøgt butikken men bliver især også inspireret igennem Instagram! Men har man mulighed for at tage et smut forbi butikken, så gør det! Søde og mest hjælpesomme piger der er i butikken - udval... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Skjold Optik føler du dig vel modtaget, de har god tid til at betjene dig, er ærlige omkring hvorvidt en given briller passer til dig og har et stort udvalg af lækre briller. Deres koncept med Bri... Toon meer

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Byens bedste optiker …

I Skjold Optik fik jeg en varm velkomst, personlig betjening, et bredt udvalg af brillestel og solbriller som konstant bliver fornyet. Byen bedste service med en ærlig og kompetent vurdering og anbefaling af hvilke briller der passer til netop mig. Og så lige en god kop kaffe. Med brille garderoben kan jeg have flere briller i forskellig stil afhængig af tøj og humør.
Varm anbefaling fra mig.

23 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, som nytilflyttere til Odder søgte vi naturligvis en lokal optiker, da vi skulle have nye briller , ( kone og jeg ),
Valget faldt på Skjold optik, hvor vi fra begyndelsen fik en fantastisk modtagelse, og igennem processen fra valg af stel , synsprøve, bestilling, følte vi hele tiden en god forståelse for de forskellige input vi havde. Det har været en super oplevelse, tak for det..
At vi fik brillerne til en god pris er naturligvis også
Fint,
Kan kun anbefales 👍👍

6 november 2024

Super oplevelse og rådgivning

Fra jeg trådte ind i butikken i Odder, er jeg blevet mødt med venlighed, professionalisme og super rådgivning.
Skulle have nye briller og har fået fantastisk rådgivning og er endt med et fantastiske briller.
De passer perfekt og lever fuldt op til mine forventninger.

28 november 2023

Bedste optiker!

Skjold optik får mine varmeste anbefalinger, de står altid klar med et smil og en hjælpende hånd. Om det er når brillerne skal rettes eller man søger ny inspiration til briller, så er det ved Skjold optik du finder den bedste service!!

19 mei 2023

God service og kvalitet

Man bliver altid mødt med et smil, af det søde personale som står klar til at hjælpe, og yde en ekstra god service. Det er altid en fornøjelse at, komme ind forbi butikken. Kvaliteten er i top, og de har et stort udvalg på briller og solbriller. Skjold optik får min varmeste og bedste anbefaling!

18 mei 2023

Bedste optiker i Odder

Jeg har været kunde hos Skjold Optik ved Sofie og hendes mega skønne og dybt profesionelle optikere siden 2015.
Jeg har “Brillegarderoben” og er altid blevet vejledt og hjulpet med at finde stel som jeg har været super glad for.
Har også de fedeste solbriller.
Vil aldrig gå et andet sted hen👏🏼

5 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og stort udvalg

Jeg er utroligt tilfreds med min oplevelse hos Skjold Optik, og jeg vil gerne dele min begejstring her. Personalet hos Skjold Optik er simpelthen fantastisk - de er altid venlige, hjælpsomme og imødekommende. Deres ekspertise og professionalisme er tydelig, og de er altid villige til at besvare spørgsmål og give rådgivning.

Udover det fremragende personale har Skjold Optik også et imponerende udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller. Uanset om du er på udkig efter et stilfuldt par briller til hverdag eller et par briller til sport, vil du finde det hos Skjold Optik. Jeg var især imponeret over deres solbrilleudvalg, som er enormt. For nylig købte jeg faktisk to par solbriller herfra, da udvalget og kvaliteten simpelthen var uovertruffen.👓🕶️

Et særligt træk ved Skjold Optik, som jeg synes er genialt, er deres Brillegaderobe. Konceptet er enkelt: du kan prøve flere forskellige briller på én gang, og det gør det så nemt at finde det perfekte par, der passer til din stil og ansigtsform. Det er virkelig en unik og praktisk måde at shoppe briller på.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Skjold Optik til alle, der søger en fremragende oplevelse. Fra det venlige personale til det store udvalg og det innovative koncept med Brillegaderoben - Skjold Optik har virkelig tænkt på alt. Gå ikke glip af muligheden for at besøge dem, hvis du har brug for briller, kontaktlinser eller solbriller.
Du vil ikke blive skuffet!😍👌🏼

9 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed service og ultrafede briller hos skjold optik

Sikke en dejlig dag hos skjold optik. Først fik jeg en tid samme dag jeg kontakter forretningen, jeg bor på Sjælland og er af og til i Jylland. Flere havde anbefalet mig at tage til skjold i Odder for at få superb service og megafede stel at vælge mellem. Og det skal jeg love for jeg fik.
Synsprøve der afslørede en markant forskel på den ønskede styrke og den jeg havde i min nuværende brille. En test der afslørede et læsefelt der ikke var placeret optimalt og iøvrigt en brille der i en meget ung alder var kaput på flere parametre. Vel At mærke en under 2 år gammel brille til mere end 12000 kr!
Efter en meget tålmodig optiker havde placeret forretningens allerflotteste briller på min næsetip og informeret om fordelene ved styrke i solbriller valgte jeg de vildeste briller og oprettede en brillegarderobe så jeg nu fik hele 3 fede briller med mig for et pars pris.
Jeg skal helt sikkert snart have et par mere😀.

14 september 2022

Kan klart anbefales!

Hold da op en god service man fik sig og hold da op et alt for fedt udvalg:)
Har anbefalet denne butik til mange siden jeg har været der første gang.

26 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min…

Jeg er meget tilfreds med min købsoplevelse hos Skjold Optik. Bestilte et par solbriller online - super hurtig levering og skarp pris ift. andre forhandlere!

28 juli 2022

Tak for Jer

Tak for Jer, jeres fantastiske Team og store, smukke udvalg af solbriller (og meget andet). Jer anbefaler jeg til alle på min vej.

15 februari 2022

Exceptionelt god service

Sjældent har jeg følt mig så godt behandlet, som hos Skjold Optik i Odder, da jeg pludselig under et besøg for et par uger siden opdagede, at min 97-årlige mormor befandt sig i et akut behov for at få nye briller. Jeg bor, ligesom resten af min mormors familie, flere timers kørsel væk og kunne derfor ikke bare bestille tid i ugen efter. Men helt ekstraordinært valgte butikkens indehaver at blive og understøtte personalet på sin fridag for at skabe plads til min mormors synsprøve. Og i butikken mødte vi en helt uovertruffet venlig, grundig og kompetent behandling af den medarbejder, som betjente os.
Det betød alverden for min mormor, at et for hende helt uoverskueligt projekt (blandt flere, når man, som hun selv siger, er kommet i reparationsalderen og samtidig ikke selv længere selv kan transportere sig til og fra optiker, hørecentral, tandlæge og så videre) blev klaret på en formiddag. Og hun gik fra butikken let om hjertet, munter over de på én gang smarte og funktionelle stel, som hun kyndigt var blevet vejledt til at vælge, og overbevist om, at de nye briller, der oven i købet blev leveret til hjemadressen, ville give hende et forbedret syn.
Tak til Skjold Optik for denne virkeligt gode købsoplevelse og exceptionelle service. De færdige brillers kvalitet har samme høje niveau som jeres betjening.

27 maart 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.