Skyumogandersen Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Skyum og Andersen Køreskole! Jeg havde Allan som kørelærer, og jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig et bedre forløb. Der var styr på det hele fra start til slut, og jeg fø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en super god oplevelse, da jeg tog mit kørekort hos Skyumogandersen køreskole i Næstved. Jeg var super glad for at få Andreas som kørelærer, som var super dygtig og fik mig godt igennem køre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale Skyum & Andersen Køreskole! Super gode og tålmodige kørelærere, god undervisning og en rigtig behagelig oplevelse hele vejen igennem. Jeg følte mig godt forberedt til køreprøven og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale kørelærerne Andreas og Jeanette fra Næstved 👌🏽 De er begge utrolig søde, venlige og tålmodige, og de formår virkelig at skabe en tryg og hyggelig stemning under køretimerne/... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

61 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestået køreprøve

Jeg har lige været oppe til min køreprøve, og sikke en god og rar oplevelse det var.
Sagkyndig var sød og rar og det hjalp meget på min nervøsitet, alt forgik meget professionelt men uden at man følte sig presset.
Og os en stor tak til min kørelærer Majbrit Iversen som har været en kæmpe fornøjelse at ha som kørelærer,
Hun her altid smilende og klar på en god snak og hyggelig køretime.
Og kan kun give hende de varmeste anbefalinger og kun sige positive ting om hende☺️🙏🏻
( og jeg bestod min køreprøve )

3 oktober 2025

Stor anbefaling

Generelt var processen super nem og velstruktureret, og så var Allan en super god kørelærer, som gjorde lektionerne hyggelige og gode. Stor anbefaling :)

25 september 2025

Skyum og Andersen som virksomhed

Skyum og Andersen som virksomhed, er virkelig professionel, meget imødekommende og forstående overfor deres kunder. I vores tilfælde, havde vi en dreng med diagnose - allerede fra første dag, har der været god dialog mellem de ansatte og jeg som forældre, ifb med at give mit barn de bedst mulige forudsætninger for at komme igennem forløbet som en “vinder”. Min søn havde Majbrit som kørelærer, en sød og rolige dame, som rummede min søn fra første møde, lige præcis det min søn havde brug for, at have de bedste indlæringsmuligheder, jeg vil faktisk sige at “matchet” var perfekt, og min søn har følte sig i gode hænder hos hende med det samme - hendes overskud, tålmodighed og hendes ønske om at lærer fra sig, gjorder at min søn bestod begge sine tests i første hug. Til teori havde han Allan, som min søn også var virkelig glad for, og Allan, såvel som Majbrit, var også altid til rådighed ved min søns behov for svar på evt spørgsmål.

26 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er utroligt glad for mit forløb

Jeg er utroligt glad for mit forløb, hvor især Majbritt var med til at gøre det virkelig fedt. Med Majbritt som kørelærer, var det både rigtig professionelt, hvor jeg lærte en masse ting, men samtidig var alle kørelektionerne altid med hyggelig snak og godt selskab.

10 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Majbrit som kørelærer, hun var meget professionel men på samme tid rigtig sød og sjov at køre med. Alt gik som det skulle så kan klart anbefale køreskolen og Majbrit som kørelærer 🤩

29 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et helt fantastisk forløb…

Jeg har haft et helt fantastisk forløb hos Skyum og Andersen, har kørt med den mest fantastiske kørerlærer Jeanette(Fru Hansens køreskole) hun er den skønneste person og rigtig god til at lærer og lytte, jeg har været glad for hende igennem det hele og ville helt sikkert anbefale hende til andre🤩🤩🥰

20 augustus 2025

Hurtigt erhvervet trailerkort.

Jeg var byens forskellige køreskoler igennem for, at finde den rette til trailerkørekort. Vurderet udfra lav pris, brugervenlig adgang og gode anmeldelser.

Jeg valgte korrekt, og kunne tilmed tilpasse forløbet til hurtig erhvervelse. Klaus Iversen var min kørelære. Han gjorde oplevelsen tryg og hyggelig. Tilmed dejlig nem kommunikation via SMS. Jeg vil klart anbefale andre også, at gøre brug af dem til trailerkort.

29 juli 2025

Generhvervelse

Efter at have fået 3 klip i kørekortet, skulle jeg desværre til orienterende prøver. Både teoretisk og praktisk køreprøve.
Jeg har netop generhvervet mit kørekort hos Henrik Skyum, og herfra skal lyde de bedste anbefalinger.
Henrik er rar som person og der er styr på tingene samt god kommunikation fra start til slut.
/Jørn

22 juli 2025

God oplevelse.

Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole, jeg havde virkelig en god oplevelse! Jeg havde Stine både til teori og kørsel, og hun var så sød, rolig og tålmodig hvilket gjorder det meget nemmere at lære og køre bil.

10 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klaus er en dygtig og flink kørelærer

Klaus er en dygtig og flink kørelærer, som var imødekommende i forhold til at få køretimerne til at passe så jeg kunne tage mit trailerkørekort hurtigt.

Det er også meget let og bekvemt at kunne tilmelde sig på hjemmesiden

16 juni 2025

Førstehjælp

Har lige været igennem førstehjælpskursus, og det kan klart anbefales, tak til Majbrit Iversen for god og lærende undervisning.

15 juni 2025

Kan varmt anbefale Næstved afdelingen

Kan varmt anbefale Næstved afdelingen. Så nemt og lækkert den ligger på stationen, så man ikke har noget besvær med at komme derhen. Super god teori og køre undervisning. Alle var super søde og imødekommende. Der var ikke en finger at sætte på noget af det.

27 mei 2025