Skyumogandersen Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Skyum og Andersen Køreskole! Jeg havde Allan som kørelærer, og jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig et bedre forløb. Der var styr på det hele fra start til slut, og jeg fø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en super god oplevelse, da jeg tog mit kørekort hos Skyumogandersen køreskole i Næstved. Jeg var super glad for at få Andreas som kørelærer, som var super dygtig og fik mig godt igennem køre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale Skyum & Andersen Køreskole! Super gode og tålmodige kørelærere, god undervisning og en rigtig behagelig oplevelse hele vejen igennem. Jeg følte mig godt forberedt til køreprøven og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale kørelærerne Andreas og Jeanette fra Næstved 👌🏽 De er begge utrolig søde, venlige og tålmodige, og de formår virkelig at skabe en tryg og hyggelig stemning under køretimerne/... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

61 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt spillede

Alt spillede. Fik mit kørekort hurtigst muligt og jeg fik en super sød kørelærer som var meget fleksibel. Det vigtigste for mig da jeg valgte kørekort var at jeg kunne komme hurtigt igennem og have en god kørelærer man kan snakke med. Og det kan man vist roligt sige jeg fik. Det perfekte sted og tage kørekort. Kan klart anbefales

23 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Skyum Køreskole

Jeg havde teoriundervisning hos Allan, og timerne var både lærerige og hyggelige. Der var altid plads til at stille spørgsmål, og man kunne sagtens svare forkert uden at føle, at man ikke kunne følge med.

Både min køreundervisning og førstehjælp fik jeg hos Majbrit Iversen, og jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger. Majbrit er en helt fantastisk underviser og et skønt menneske. Under køretimerne mærker man tydeligt, at hun tager sig tid til at lære én personligt at kende, samtidig med at gøre én til den bedst mulige bilist.
Jeg har virkelig nydt min undervisning og kan på det varmeste anbefale Skyum Køreskole – og jeg ville ønske, at alle fik muligheden for at blive undervist af Majbrit

20 november 2025

Bedste kørelærer

Jeg var elev i Ringsted og havde en fantastisk og lærerig oplevelse med Majbritt som kørelærer. Hun er virkelig dygtig og skaber en stor tryghed🌸🌸🌼🌼😘

11 november 2025

Allan som kørelære

Jeg havde Allan som kørelærer, kæmpe grinebider og totalt støtte igennem min kørsel.
Er meget glad for de timer jeg havde og al tiden var det værd.
De er super gode til at hjælpe en og man skal slet ikke være bange for at spøger om spøgersmål!

16 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køreskole på alle parametre

Jeg tog kørekortet i Næstved, perfekt lokation på Næstved station. Mine teoritimer var med Stine, som var fantastisk til at forklare koncepter og visualisere dem med tegninger.

Min kørelærer Andreas var fantastisk, han fik mig til at være komfortabel i at køre, og udover lovpakken fik jeg hjælp til alle mine svagesider. Så jeg blev forberedt godt til køreprøven, og kunne få mit kørekort.

Jeg kan ikke andet end at anbefale køreskolen. Gnidningsfrit forløb.

10 december 2025

god oplevelse!

kørelærerne og teorilærerne er super søde og hjælpsomme. bestod i første hug! vil klart anbefale

28 november 2025

Varme anbefalinger

Jeg gik både til teori og havde køretimer hos Allan Hansen. Teoritimerne var grundige men også hyggelige, og der var plads til at svare forkert og stille spørgsmål.
Allan er også en dygtig og motiverende kørelærer, der tager alting stille og roligt og med god humor.

Derudover fik jeg mit førstehjælpsbevis hos Majbritt, og dette får også en stor anbefaling, da kurset både er lærerigt og sjovt, og Majbritt er en dygtig instruktør.

Varme anbefalinger herfra!

25 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var elev hos skyum og Andersen i…

Jeg var elev hos skyum og Andersen i Ringsted.
Min teorilærer Allan var en god lærer og vi hygget os. Min kørelærer Majbrit ar den bedste kørelærer jeg kunne ønske mig hun er sjov og lærer godt fra sig så hvis man vil have paragraf 148 i kørekortet så kan jeg kun anbefale Majbrit.

19 november 2025

Virkelig god oplevelse.

Virkelig god oplevelse.
Jeg kørte med Allan og han var så god til at lærer fra sig og være seriøs omkring det hele, men stadig give en et godt grin med på turen.
Vil helt klart anbefale denne køreskole.

18 november 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, og endnu bedre kørelærere.
Min kørelærer Stine B. Var entusiastisk og tolmodig, hun var igennem alt til punkt og prikke, og alt i alt en fantastisk person, som man ikke var bange for at have det sjovt med. Køreskolen har gode faciliteter og køretimerne ligger på gode tidspunkter.
Bedste køreskole i næstved. 😀

5 november 2025

Kæmpe anbefaling

Et rigtig godt forløb og en fantastisk kørelærer Stine.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at køre med Stine, hun har hjulpet mig rigtig meget og har altid et smil på læben.
Stor anbefaling herfra

12 november 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Køreskolen skyum og Andersen er så god 🤩 og især Stine som var min kørelærer har jeg kun gode ting, at sige om! Stine er rolig, ærlig, sjov og hamrende SØD! Så er hun virkelig dygtig til, at lære fra sig, hvilket har været så trygt igennem hele vores forløb. Det eneste ærgerlige ved, at have fået mit kørekort nu er, at jeg ikke længere skal køre sammen med Stine!❣️🚗
10 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 november 2025

Skyum og Andersen Næstved

Jeg har været elev i Skyum og Andersen i Næstved og har kørt med Jeanette. Jeg føler at både teori og kører del har været god og der struktur på forløbet. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om hvilke timer jeg har haft, hvilke jeg manglede og hvornår jeg skulle til det næste. Alle dem der arbejder der er flinke, imødekommende og rolige og er gode til at hjælpe hvis man laver fejl og give feedback. Kan helt klart anbefale det

30 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega godt forløb hos skyum&andersen

Mega godt forløb hos skyum&andersen - ringsted, meget gode timer i teorilokalet med Allan, samt i bilen med Andreas.
Det kan klart anbefales hvis du ville have en god oplevelse, og samtidig få kortet i hånden på under 3 måneder.

20 oktober 2025

Kæmpe anbefaling

Et super godt forløb hos Skyum Andersen i Næstved. Jeg ku ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Jeanette. Vi har haft de hyggeligste køretimer. Hun er en helt fantastisk kørelærer og jeg vil klart anbefale hende og køreskolen videre!!

29 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til denne køreskole!

Jeg har idag været til køreprøve & bestået!
Jeg kan helt klart anbefalde Majbrit Iversen, hun er en helt igennem fantastisk kørelærer.
Tak for dig & din person. Samt alt du har gjort for mig under dette forløb.
Skyum & Andersen Ringsted.

Kæmpe anbefaling

Det har været et fantastisk kørekort forløb. Jeg har kun haft gode oplevelser ved at tage mit kørekort hos Skyum og Andersen i Næstved. Jeg har haft den bedste kørelærer Jeanette. Vi har haft nogle hyggelige og sjove køretimer sammen, og hun har været så god til at hjælpe og guide mig igennem det. En ting jeg synes har været så godt, er at det er gået så hurtigt. Jeg har fået tider til prøver osv. hurtigt, hvilket har været meget fedt. Kæmpe anbefaling herfra.

Alting spilede

Alting spilede, god teori, lærerne havde styr på det hele og gode til at hjælpe og gode til at berolige og hjælpe på vej.

Dit is Trustpilot