Super sød kørelærer, som var mega god til at lære fra sig (Allan). Jeg kan klart anbefale Skyum & Andersen Ringsted, hvis man vil lærer at køre godt og sikkert bil, mens man får god erfaring:)
Jeg fik Allan som kørelærer og som teorilære, det har været enormt hyggeligt, og Allan er sgu en venlig gut med noget humor, så man skal ikke kede sig i bilen, tak for alt Allan.
Jeg var byens forskellige køreskoler igennem for, at finde den rette til trailerkørekort. Vurderet udfra lav pris, brugervenlig adgang og gode anmeldelser. Jeg valgte korrekt, og kunne tilmed tilp... Toon meer
Jeg tog mit kørekort hos Skyum & Andersen i Ringsted og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Teoritimerne med Allan var helt fantastiske – der var ingen dumme spørgsmål, og han skabte et trygt... Toon meer
Jeg var elev hos skyum og Andersen i…
Jeg var elev hos skyum og Andersen i Ringsted.
Min teorilærer Allan var en god lærer og vi hygget os. Min kørelærer Majbrit ar den bedste kørelærer jeg kunne ønske mig hun er sjov og lærer godt fra sig så hvis man vil have paragraf 148 i kørekortet så kan jeg kun anbefale Majbrit.
Virkelig god oplevelse.
Virkelig god oplevelse.
Jeg kørte med Allan og han var så god til at lærer fra sig og være seriøs omkring det hele, men stadig give en et godt grin med på turen.
Vil helt klart anbefale denne køreskole.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, og endnu bedre kørelærere.
Min kørelærer Stine B. Var entusiastisk og tolmodig, hun var igennem alt til punkt og prikke, og alt i alt en fantastisk person, som man ikke var bange for at have det sjovt med. Køreskolen har gode faciliteter og køretimerne ligger på gode tidspunkter.
Bedste køreskole i næstved. 😀
Kæmpe anbefaling
Et rigtig godt forløb og en fantastisk kørelærer Stine.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at køre med Stine, hun har hjulpet mig rigtig meget og har altid et smil på læben.
Stor anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Køreskolen skyum og Andersen er så god 🤩 og især Stine som var min kørelærer har jeg kun gode ting, at sige om! Stine er rolig, ærlig, sjov og hamrende SØD! Så er hun virkelig dygtig til, at lære fra sig, hvilket har været så trygt igennem hele vores forløb. Det eneste ærgerlige ved, at have fået mit kørekort nu er, at jeg ikke længere skal køre sammen med Stine!❣️🚗
10 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skyum og Andersen Næstved
Jeg har været elev i Skyum og Andersen i Næstved og har kørt med Jeanette. Jeg føler at både teori og kører del har været god og der struktur på forløbet. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om hvilke timer jeg har haft, hvilke jeg manglede og hvornår jeg skulle til det næste. Alle dem der arbejder der er flinke, imødekommende og rolige og er gode til at hjælpe hvis man laver fejl og give feedback. Kan helt klart anbefale det
Mega godt forløb hos skyum&andersen
Mega godt forløb hos skyum&andersen - ringsted, meget gode timer i teorilokalet med Allan, samt i bilen med Andreas.
Det kan klart anbefales hvis du ville have en god oplevelse, og samtidig få kortet i hånden på under 3 måneder.
Kæmpe anbefaling
Et super godt forløb hos Skyum Andersen i Næstved. Jeg ku ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Jeanette. Vi har haft de hyggeligste køretimer. Hun er en helt fantastisk kørelærer og jeg vil klart anbefale hende og køreskolen videre!!
Kæmpe anbefaling til denne køreskole!
Jeg har idag været til køreprøve & bestået!
Jeg kan helt klart anbefalde Majbrit Iversen, hun er en helt igennem fantastisk kørelærer.
Tak for dig & din person. Samt alt du har gjort for mig under dette forløb.
Skyum & Andersen Ringsted.
Kæmpe anbefaling
Det har været et fantastisk kørekort forløb. Jeg har kun haft gode oplevelser ved at tage mit kørekort hos Skyum og Andersen i Næstved. Jeg har haft den bedste kørelærer Jeanette. Vi har haft nogle hyggelige og sjove køretimer sammen, og hun har været så god til at hjælpe og guide mig igennem det. En ting jeg synes har været så godt, er at det er gået så hurtigt. Jeg har fået tider til prøver osv. hurtigt, hvilket har været meget fedt. Kæmpe anbefaling herfra.
Alting spilede
Alting spilede, god teori, lærerne havde styr på det hele og gode til at hjælpe og gode til at berolige og hjælpe på vej.
Jeg har lige været oppe til min…
Jeg har lige været oppe til min køreprøve og jeg kunne nok ikke havde ønsket mig en bedre kørelærer end Majbrit
Bestået køreprøve
Jeg har lige været oppe til min køreprøve, og sikke en god og rar oplevelse det var.
Sagkyndig var sød og rar og det hjalp meget på min nervøsitet, alt forgik meget professionelt men uden at man følte sig presset.
Og os en stor tak til min kørelærer Majbrit Iversen som har været en kæmpe fornøjelse at ha som kørelærer,
Hun her altid smilende og klar på en god snak og hyggelig køretime.
Og kan kun give hende de varmeste anbefalinger og kun sige positive ting om hende☺️🙏🏻
( og jeg bestod min køreprøve )
Stor anbefaling
Generelt var processen super nem og velstruktureret, og så var Allan en super god kørelærer, som gjorde lektionerne hyggelige og gode. Stor anbefaling :)
Skyum og Andersen som virksomhed
Skyum og Andersen som virksomhed, er virkelig professionel, meget imødekommende og forstående overfor deres kunder. I vores tilfælde, havde vi en dreng med diagnose - allerede fra første dag, har der været god dialog mellem de ansatte og jeg som forældre, ifb med at give mit barn de bedst mulige forudsætninger for at komme igennem forløbet som en “vinder”. Min søn havde Majbrit som kørelærer, en sød og rolige dame, som rummede min søn fra første møde, lige præcis det min søn havde brug for, at have de bedste indlæringsmuligheder, jeg vil faktisk sige at “matchet” var perfekt, og min søn har følte sig i gode hænder hos hende med det samme - hendes overskud, tålmodighed og hendes ønske om at lærer fra sig, gjorder at min søn bestod begge sine tests i første hug. Til teori havde han Allan, som min søn også var virkelig glad for, og Allan, såvel som Majbrit, var også altid til rådighed ved min søns behov for svar på evt spørgsmål.
Kan anbefales
Rigtig god kørelære med meget erfaring
Vil helt klar anbefale Allan.
Har taget BE trailer kort hos Skyum og…
Har taget BE trailer kort hos Skyum og Andersen til en rigtig fair pris, og havde et godt og hurtigt forløb hos kørelærer Klavs...
Jeg er utroligt glad for mit forløb
Jeg er utroligt glad for mit forløb, hvor især Majbritt var med til at gøre det virkelig fedt. Med Majbritt som kørelærer, var det både rigtig professionelt, hvor jeg lærte en masse ting, men samtidig var alle kørelektionerne altid med hyggelig snak og godt selskab.
Jeg havde en fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Majbrit som kørelærer, hun var meget professionel men på samme tid rigtig sød og sjov at køre med. Alt gik som det skulle så kan klart anbefale køreskolen og Majbrit som kørelærer 🤩
Det har været et fantastisk forløb i Næstved området
Det har været et fantastisk forløb i Næstved området. Jeanette har været en fantastisk kørelærer. Hun forklarer tingene på en måde der kan forstås og har en super god personlighed.
Kan helt klart anbefales.
Lees meer over geverifieerde reviews.