Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God, tryg vejledning af flere omgange, let at bestille online og fik endda båret de tunge sække til bilen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt at de kører ud med varene i deres egne biler og man får billeder tilsendt når varene er blevet leveret, det er god kundeservice

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

4,9

1 ster

Ville give 10 stjerner hvis muligt

Ville give 10 stjerner hvis muligt - ALTID fantastisk service og hjælp! 🙌🏻🤩🤩🤩🤩

Hej Camilla,
Tusind tak for det flotte ord! Vi tager meget gerne i mod de 10 stjerner ;)

Hurtigt og nemt :)

Hurtigt og nemt :)

27 november 2024

Hej Sigrid,
Vi er rigtig glade for din anmeldelse, tusind tak for at handle hos os - vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg og god og behagelig…

Stort udvalg og god og behagelig service.

Hej Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse,
Vi er rigtig glade for at du har valgt at handle hos os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang,

Super god service

Hej Ulla,
Tusind tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har været tilfreds med vores service.
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang,

Alt fungerer- tak

Alt fungerer- tak

Hej Elena,
Tusind tak for din anmeldelse - det er vi rigtig glade for :) Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og meget personlig service…

Virkelig god og meget personlig service 🌟 jeg havde lavet fejl i min bestilling som blev opdaget af Slettenberg, og de var super fleksible. Vil anbefale dem til hver en tid 👍

29 november 2024

Hej Jannie,
Mange tusind tak for den flotte anmeldelse - og skønt vi fandt ud af det hele alligevel, fejlen til trods :)
Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Varme anbefalinger

Stort, godt udvalg og super hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg handler der :-)

11 november 2024

Hej Katrine,
Tusind tak for anmeldelsen - vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og gerne vil handle hos os igen :)

Bestilt foder fra NH

Bestilt foder fra NH, som var udsolgt.
Fik en fin sms, at de sendte det ligeså snart det kom hjem. Nogle dage efter fik jeg en sød sms igen, at de var igang med at pakke og ville sende det. Super service

9 november 2024

Hej Stefanie,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på! Vi håber vi får lov at hjælpe en anden gang,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, rigtig god kommunikation og mega hurtig ekspedition. Kan helt klart anbefales 😁

9 november 2024

Hej Louise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på!
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang :)

Alt til UG

Varen kom hurtigt og levede op til forventningerne

26 oktober 2024

Hej Hanne,
Tusind tak for den pæne anmeldelse, det er vi rigtig glade for!
Vi glæder os til at se dig i butikken igen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris, godt sortiment og hurtig levering

Jeg er rigtig tilfreds med mit køb og kan anbefale at handle der.

8 oktober 2024

Hej Gry,
Tusind tak for de pæne ord, de er værdsat :) Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen,

Super priser og service.

Super tilbuds priser og service.

Manglede en vare i min pakke. De reagerede lyn hurtigt og sendte den med det samme 🌸🌸 og en lille ekstra ting❤️

8 september 2024

Hej Maria,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi beklager igen virkelig meget at der lige var misset en ting i din pakke - men vi er glade for at den lille ekstra ting kunne bruges :)

Fin service.

Fin service.
Ingen problemer , kan godt anbefale stedet her.
Købte en stor heste bold , den var som vi ønskede.
Købte den til vores hund...det holder den ikke til 😂

24 juli 2024

Hej Winnie,
Haha det var ellers en god tanke med bolden til hunden!
Tusind tak for din ordre - vi håber at se dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Varen var ikke på lager

Varen var ikke på lager, selv om det var angivet på hjemmesiden. Jeg blev kontaktet på telefon (sms) hvis der var skriveri, der ikke opfyldte mine krav i forhold til fragt, pengebeløb og muligheder

22 juli 2024

Hej Anna,
Vi beklager du ikke har haft den ønskede købsoplevelse hos os, og det tager vi selvfølgelig til efterretning.
Når det så er sagt, så kan du på din ordrebekræftelse se at den UV maske du har bestilt ikke var på lager, ligesom det også har fremgået i bestillingsprocessen på webshoppen at varen ikke har været på lager.
Vi tilbød dig at afvente hjemkomst af masken, efter en ferieperiode hos vores leverandør, og derefter samlet afsendelse til dig med fri fragt, men du ønskede at få resten af varerne tilsendt med det samme, og skrev til os at du så ville have slettet masken af bestillingen.
Hvor end vi gerne ville kan vi desværre ikke tilbyde at dele ordrer med fri fragt op i flere forsendelser pga. forsendelsespriserne, hvorfor vi også tilbød dig at eftersende masken for et mindre beløb for fragten.
Igen, vi beklager din oplevelse og tager det selvfølgelig til efterretning, og skulle du en anden gang ikke være tilfreds så ræk endelig ud, og så finder vi en løsning :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske mennesker og ultra hurtig…

Fantastiske mennesker og ultra hurtig respons. Varer altid klar🙏😇🏆🏆

15 juli 2024

Hej Heidi,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for at du handler hos os 🤗

Virkeligt hurtig afsendelse

Virkeligt hurtig afsendelse, og alt var pakket så fint ind.
Tak 🙏🏻

29 juni 2024

Hej Christina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for at kunne hjælpe med din ordre 🤗

Godt udvalg

Godt udvalg, hurtig levering 😀

29 april 2024

Hej Trine,
Tusind tak! Vi gør hvad vi kan for at levere hurtigt, så vi er glade for at din ordre er kommet hurtigt frem til dig,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig service :)

Rigtig god og hurtig service :)
Og god hjælp da GLS havde smadret pakken. De bedste anbefalinger herfra.

10 april 2024

Hej Marianne,
Tusind tak for den pæne anmeldelse - og jeg er glad for at du rakte ud til os vedr. den smadrede pakke, så vi kunne erstatte de ødelagte varer 🤗
mvh Stine / Slettebjerg Foder

Lees meer over geverifieerde reviews.