Slimme Koop heeft mooie webshop met een ruim assortiment dierenartikelen. Ze leveren snel en conform afspraak. Ze staan je altijd netjes te woord en denken graag mee met de klant. Ook hun outlet is ze... Toon meer
Wij bestellen hier altijd ons hondevoer. Maar ook een verblijf en voer voor onze rat komt komt hier vandaan. Alles wordt snel geleverd en de prijs is ook nog eens aantrekkelijk. Met dierendag of... Toon meer
Keurig geleverd binnen de afgesproken tijd. Voor dezelfde artikelen echt de goedkoopste webshop. En dat tegen normale verzendkosten. Kortom deze webshop kan ik aanbevelen. Als ik weer iets nodig heb v... Toon meer
Westdijk 7 B, 3271LL, Mijnsheerenland (Magazijn alleen op afspraak), Nederland
- 0186-684286
- info@slimmekoop.com
- slimme-koop.nl
Bezorging was top dus ik ben een zeer …
Bezorging was top dus ik ben een zeer tevreden klant eigenares is een topper en kanjer van een vrouw ze helpt de klanten super goed ik kom er heel graag
Mvg Andreas
Leuke winkel.....fijn personeel en …
Leuke winkel.....fijn personeel en goedkope spullen.😉
Klantvriendelijkheid bestaat nog!
Als je eens echte klantvriendelijkheid en klantgerichtheid wil ervaren, dan moet je bij Slimme Koop zijn. Zij denken met de klant mee en leveren ook nog eens aan huis. Top!
Uitstekend assortiment
Uitstekend assortiment, persoonlijke benadering, goede adviezen
Slimme koop!
Slimme koop luistert niet naar de wensen van de klant en handelt het niet netjes af.
Update:
Slimme koop heeft alles er aan gedaan om alles netjes op te lossen en heeft dit binnen hun macht zo snel mogelijk gedaan!
Van 1 ster naar 3
Mvg jelle
Eerste keer besteld
Eerste keer besteld op deze website. Goede aanbieding op het product wat ik nodig had. Prima dat het per brievenbus bezorgd werd, alleen was het een beetje onduidelijk wanneer het precies zou komen. Maar alsnog een prima website en zal zeker vaker bestellen op deze website.
Gewoon super.
Heel snelle levering en alles netjes ingepakt. Het materiaal is degelijk en zoals het op de website te zien is. Ik ben zeer tevreden.
Krabpaal stuk van katten meubel
Ik heb een katten meubel met een krabpaal er tussen in.
Dus op de grond een kattenhuisje daar boven op een krabpaal en dan weer een stoeltje-mandje waar ze in kan liggen.
Verleden week leunde ik er te zwaar op om naar buiten te kijken en brak het schroefdraad af van de krabpaal want het meubel staat voor mijn raam zodat poes de woning kan bewaken.
Hele katten meubel gelijk stuk.
Een nieuwe kopen is toch vrij kostbaar via Marktplaats Slimme-Koop tegen gekomen en gelijk een mailtje geschreven en nog in het weekend een antwoord wat ik totaal niet verwachte.
Gegevens uitgewisseld betreffende het katten meubel en binnen een paar dagen had ik mijn nieuwe krabpaal in huis inclusief schroeven.
Katten meubel is weer compleet en poes kan ik haar stoeltje voor het raam de wacht houden.
Ik kan iedereen aanraden om bij Slimme-Koop een aankoop te doen!!!
Super service en vriendelijke medewerkers!!!
Zwembad karlie
Ik had het zwembad snel in huis snelle levering . Ben blij met dit bedrijf mooie spullen tegen een redelijke prijs.
Snelle levering en goed spul
Fijne web winkel, goede spullen, snelle levering en als je een vraag hebt
Snel antwoord!!
Goede service en snelle levering
Ik heb een aquariumkap gekocht. Even gebeld voor wat extra informatie. Vriendelijk en goed geholpen. De levering ging heel snel en ik werd ook hier via mail van op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader :)
Supersnelle levering
Oo een feestdag besteld en na 2dagen het voegelvoer al binnen in mooie kleine zakjes,geweldig geregeld,scheelt veel sjouwwerk!
mijn hond is nu inmiddels grondig verwend
Wij hebben heerlijk hondenvoer besteld en deze is met zorg verpakt en ontvangen.
Na opening geniet mijn hond nog steeds met volle teugen van wat
uit de verpakking kwam.
Nu maar weer een nieuwe bestelling plaatsen!
Super,dik tevreden!!!
Geweldige services!!!Verkoopster die met je mee denkt!!Super!!!Dik tevreden!!!
Hondenkussen
Ik had honden kussen hier besteld en er was goeie service snelle reactie en verzending!
En het is een heel mooi kussen voor een mooi prijsje
Zeer tevreden!
Goed Fijn Flexibel Snel
Ik had een grote krabton besteld. Ik heb ook telefonisch contact gehad, ben goed en duidelijk geholpen. Wilde op het laatste moment een adres wijziging door geven. Dit was geen probleem. Snelle levering. Kortom super service en dat zeg ik niet snel.
Goede service!
Valt weinig te vertellen. Heb een puppyren bij ze besteld via Marktplaats. Kreeg netjes een factuurtje binnen via de mail zodat ik het geld over kon maken. Lage verzendkosten en 2 dagen later werd mijn pakket bezorgd. Super dus :D
Super snelle levering en zeer betrouwbaar
Vandaag besteld, morgen in huis!!
Helaas had ik wel een verkeerd antwoord gekregen op mijn vraag of Renske voor de kat vis of paté was. Maar dit werd wel zeer goed opgelost, ik had het terug mogen sturen. Maar voor dat bedrag, vond ik het niet nodig en hopelijk lusten mijn katten het en anders hebben de zwervers geluk ;-)