Slimme-Koop Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Slimme Koop heeft mooie webshop met een ruim assortiment dierenartikelen. Ze leveren snel en conform afspraak. Ze staan je altijd netjes te woord en denken graag mee met de klant. Ook hun outlet is ze... Toon meer

Wij bestellen hier altijd ons hondevoer. Maar ook een verblijf en voer voor onze rat komt komt hier vandaan. Alles wordt snel geleverd en de prijs is ook nog eens aantrekkelijk. Met dierendag of... Toon meer

Eerste keer besteld op deze website. Goede aanbieding op het product wat ik nodig had. Prima dat het per brievenbus bezorgd werd, alleen was het een beetje onduidelijk wanneer het precies zou komen. M... Toon meer

Keurig geleverd binnen de afgesproken tijd. Voor dezelfde artikelen echt de goedkoopste webshop. En dat tegen normale verzendkosten. Kortom deze webshop kan ik aanbevelen. Als ik weer iets nodig heb v... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

gewoon weg geweldig

alles netjes op tijd snelle afwerking je word op de hoogte gehouden van je bestelling ik raad slimme-koop aan

23 maart 2015

snel!

Snelle levering van de spullen.
Zeker tot een volgende keer.

15 maart 2015

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw bestelling en graag tot ziens!

snelle levering en niet duur.

Hele snelle levering en lage verzendkosten.
De cavia/konijnen huisjes die ik besteld had uit de sale ben ik niet tevreden over heel dun overal stukjes los en een latje van het dak los.
Die raad ik ook niet aan want het is dan goedkoop maar het materiaal is ook slecht van qualiteit.
Het voer zag er prima uit en zal ik ook vsker gaan bestellen.

11 februari 2015

super!

Super snel geleverd voor een klein bedrag. Echt een aanrader.

11 februari 2015

voor herhaling vatbaar

heb al vermelding op fb gedaan maar bij deze nogmaals

ben erg tevreden over de service die jullie tot nu toe leveren .ben nog niet zo bekend met "webwinkel betalen" en daar hebben jullie me geweldig door gesleept ,snelste reactie in 11 minuten ! via de mail.

alles netjes verpakt .
gisteren uitslag dierenarts .
hond moet speciaal UD voer ,geen probleem ,hebben jullie in huis , hopelijk ook net zo snel bezorgt als de rest

alles bij elkaar IK geef jullie site door aan wie het maar wil weten .
van ons 5 sterren !

vriendelijke groet
Willeke

28 januari 2015

Hoi Willeke,

Wat fijn om te horen dat wij u vertrouwen hebben gegeven. Uiteraard helpen wij u graag bij vragen of onduidelijkheden.

snelle levering

Na de bestelling op internet. Snelle reactie en een snelle levering. Fijn om zo goed geholpen te worden.

28 januari 2015

Hoi Dana,

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Met vriendelijke Groet,
Stephanie Slimme-Koop

levering snel en product ok

Alles is perfect verlopen.

22 januari 2015

Goedenavond,

Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!

leuke prijzen, uitstekende service

bestel graag mijn producten bij Slimme-Koop, goede prijzen via de webshop en in de outlet altijd leuke aanbiedingen

gratis bezorging in Hoekse Waard, TOP!!

22 januari 2015

Goedenavond Els,

Bedankt voor uw beoordeling! Uw bestelling wordt van de week weer gratis bezorgd.

Alles goed!

Ik heb eerst een mail gestuurd met een vraag. Deze werd binnen een paar uur al beantwoord.
De zending, twee zeer grote flostouwen, was er de volgende dag. Slimme-Koop had er zelfs wat lekkers bij gedaan voor onze hond. Toppie!

11 januari 2015

Goedemorgen,

Bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk zijn de honden helemaal tevreden met hun enorme flostouwen.

betrouwbare leverancier

Ik bestel al en lange tijd artikelen bij Slimme-Koop.
Het is zeker aan te bevelen daar deze mensen altijd snel leveren en een uitstekende service hebben.m Ook kwalitatief zeer goed.

8 januari 2015

Goedenavond Barbara,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Snel en correct

Het contact was prima, alsmede de snelle en keurige levering.

7 januari 2015

Goedenavond,

Bedankt voor uw beoordeling.