Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virker som en useriøs virksomhed. Jeg lagde en ordre, hvor de efterfølgende valgte at udskyde leveringstidspunktet med en måned. Derfor annullerede jeg ordren. Men det er nu to uger siden, og t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 2 x hue armaturer, og efter ualmindelig hurtig levering, gik smilet lidt af, da det ene armatur var en tydelig demo produkt. Skrev til Smart.dk og vedhæftede billeder. Her blev jeg mødt af forst... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

5 stjerner for hurtig levering 5 stjerner for skarp pris 1 stjerner for reklamation. Jeg forsøgte to gange at reklamere og må konstatere at systemet ikke virker. Hvorfor kundeservice ikke bl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fandt smart.dk som det billigste sted på nettet. Efter en telefonisk snak med en kompetenet medarbejder, så lagde jeg en ordre og dagen efter kommer mine vare. Nemmere og hurtigere kan det um... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Webshoppen Smart.dk – En webshop hvor målet er at blive den førende shop indenfor smart home produkter. Smart.dk skal selvfølgelig være bedst hvad angår udvalget at produkter, men også til at rådgive og lede den ”almindelige” dansker trygt i retning af et smartere hjem. Hvilken type produkter kan jeg finde på Smart.dk? Idéen med det intelligente hjem er at alle enheder i husstanden skal tale sammen, hvad end det er dit ur og din vaskemaskine, eller om det er dit vækkeur og din kaffemaskine. På Smart.dk finder du alt ligefra smart belysning, smart elkedler og kaffemaskiner og smart produkter til leg og læring for børn, til smart overvågning, smart alarmsystemer, smart radiatortermostater, energimålere og smart kontakter.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Lader kabel

Kun halvdelen af min ordre virker

26 februari 2024

Kære kunde,

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt, at kun halvdelen af din ordre fungerede som forventet. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi tager din oplevelse meget alvorligt.

For at rette op på situationen og sikre, at du er fuldt tilfreds, vil vi gerne tilbyde dig en omgående erstatning eller fuld refusion for den del af din ordre, der ikke fungerede. Desuden vil vi undersøge, hvordan dette kunne ske, for at forbedre vores kvalitetskontrol og forhindre, at lignende problemer opstår i fremtiden.

Venligst kontakt os direkte på info@smart.dk med dit ordrenummer, så vi hurtigt kan løse problemet. Vi ser frem til at genoprette din tillid til vores produkter og service.

Er æsken gået i stykker kan du få 30% rabat

Hvis du modtager et produkt fra Smart .dk, hvor æsken er gået i stykker, så skal du ikke se igennem fingre med det.

Tag billeder af den med der samme og kontakt Smart .dk og sig at du har modtaget et defekt produkt eller kræv 30% i rabat.

Hvis du senere returnerer din pakke, så trækker Smart .dk 30% fordi æsken er gået i stykker. I mit tilfælde et produkt til 1.499 kr. på deres hjemmesiden, som de solgte til 899 på tilbud, der vil de kun give 629 kr. tilbage fordi æsken var i stykke. Det var den allerede da jeg modtog den, men jeg er åbenbart naiv da jeg ikke tog billeder af den, da jeg pakkede julegaven op.

Update:
Tak for et pænt svar på min anmeldelse.

Det ændrer dog ikke ved det faktum, at I sendte et produkt med beskadiget emballage og derfor stadig ikke vil refundere der fulde beløb, under henvisning til at I aldrig sender produkter med beskadiget emballage (= kunde, du er fuld af løgn). Så de pæne ord hjælper mig ikke. Det vil kun hjælpe at I refundere det fulde beløb som jeg er berrettiget til.

Og til andre kunde - tag billeder som dokumentation, hvis I modtager varer fra Smart .dk, hvis der er bare de det mindste galt med emballagen på produktet.

24 december 2023

Kære kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med dit køb hos Smart.dk. Det er vigtigt for os at understrege, at vi tager alle henvendelser om beskadigede varer alvorligt og opfordrer kraftigt vores kunder til at dokumentere eventuelle skader ved at tage billeder og kontakte vores kundeservice med det samme.

Vi forstår din frustration over at have modtaget et produkt, hvor emballagen var beskadiget, og vi beklager de ulemper, dette har medført. Vores politik omkring returnering af varer med beskadiget emballage er nødvendig for at kunne genindsætte disse produkter i vores lager som demomodeller, hvilket nødvendiggør en justering af prisen.

Din feedback er utrolig værdifuld for os, da den bidrager til, at vi kan forbedre vores service og kundeoplevelser. Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil arbejde på at forbedre vores processer for at sikre, at lignende situationer håndteres bedre i fremtiden.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores mål er at sikre, at du som kunde føler dig hørt og værdsat.

Indehaver

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse

Vedr ordre #S-029777.
Jeg bestiller ting der er på lager fredag den 26/1. To dage efter får jeg en mail om at varerne alligevel ikke er på lager, men at de sendes efterfølgende torsdag istedet. Fint nok tænker jeg. I dag er det tirsdag den 6/2 og jeg sendte jer en mail i går som i ikke besvarer og i fortæller heller ikke noget om hvad der sker med ordren. Temmelig uprofessionelt. Spild af tid at bestille ved jer. Hvis i ser det her så bare annuller min ordre.

26 januari 2024

Kære Bjørn Nielsen,

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den frustration og de gener, denne situation har medført for dig. Vi forstår, hvor irriterende det kan være, når forventningerne ikke bliver indfriet, især når det gælder ventetiden på en ordre.

Angående din ordre #S-029777, er det korrekt, at vi modtog din mail sent i går, og vi har besvaret den i dag tidligt om morgenen. Vi bestræber os altid på at reagere hurtigt, og i dette tilfælde svarede vi indenfor vores standard responstid.

Desværre stødte vi på et uforudset problem med vores leverandør, som sendte en mindre mængde af de bestilte produkter, end vi havde forventet. Denne type situationer er sjældne, men de kan desværre opstå og er uden for vores kontrol. Vi beklager dybt, at dette har påvirket din bestilling og din oplevelse med os.

Vi forstår din anmodning om at annullere din ordre og vil straks tage hånd om det. Derudover vil vi gerne tilbyde dig en form for kompensation for de ulemper, du har oplevet. Det kan være en rabat på en fremtidig ordre, eller måske en anden form for kompensation, som du finder passende.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service. Vi håber, at vi kan genoprette din tillid til vores virksomhed i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Indehaver

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Could not return the purchase

Could not return the purchase as there was no sticker in the package, neither bar code sticker is available on web-site.
So was double disappointed that phone cover didn't fit my phone as promised (defect size) and after spending 2 days on pickup and unsuccessful dropin to post office, I lost all the money for the purchase

21 december 2023

Dear Elena

Thank you for taking the time to share your feedback. We're truly sorry to hear about your experience with the return process and the issue with the phone cover not fitting as expected. We understand how frustrating this must have been for you.

We want to assure you that our return process is generally straightforward, and we apologize for any confusion regarding the return sticker and bar code. As per our policy, while customers are responsible for the shipping costs on returns, we certainly take responsibility for any defective or incorrectly described products.

We encourage you to reach out to us directly at info@smart.dk with details of your order. We are committed to resolving this issue to your satisfaction by investigating the defect in the product and assisting you with a hassle-free return process.

We value your business and would like to turn this experience around for you. Please do contact us so we can make things right.

Stefan
Smart.dk

Service er mangelfuld

5 stjerner for hurtig levering

5 stjerner for skarp pris

1 stjerner for reklamation. Jeg forsøgte to gange at reklamere og må konstatere at systemet ikke virker. Hvorfor kundeservice ikke blot opretter min sag på baggrund af min første reklamationsmail forstår jeg ikke.

Jeg tænker at handle hos Smart.dk en anden gang.

7 november 2023

Kære Christian Konge,

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af Smart.dk. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering og konkurrencedygtige priser.

Vi beklager oprigtigt de udfordringer, du har oplevet med vores reklamationssystem. Kundetilfredshed er altafgørende for os, og vi stræber efter at gøre processen så enkel og problemfri som mulig. Det var bestemt ikke vores hensigt at skabe yderligere frustration.

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på dette problem, og vi er taknemmelige for din vilje til at overveje at handle hos os igen. For at sikre, at dette ikke sker for fremtidige kunder, vil vi gerne undersøge nærmere, hvad der gik galt i dit tilfælde. Selvom vi har forsøgt at kontakte dig via e-mail for at få yderligere information, ser det ud til, at vi ikke har modtaget et svar.

For at løse denne situation og forbedre vores processer, vil vi være meget taknemmelige, hvis du kunne kontakte os direkte med de oplysninger, du indtastede under reklamationsforsøgene. Dette vil hjælpe os med at forstå og rette eventuelle fejl i vores system.

Du kan kontakte os direkte på info@smart.dk - vi står klar til at hjælpe dig gennem processen og sikre, at din sag bliver behandlet korrekt.

Endnu en gang tak for din feedback. Vi ser frem til at høre fra dig og løse denne situation til din tilfredshed.

Med venlig hilsen,
Stefan
Kundeservice hos Smart.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fandt smart.dk som det billigste…

Jeg fandt smart.dk som det billigste sted på nettet.
Nemmere og hurtigere kan det umuligt gøres.
Stor tilfredshed herfa og kan varmt anbefales👍

8 september 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.