Virker som en useriøs virksomhed. Jeg lagde en ordre, hvor de efterfølgende valgte at udskyde leveringstidspunktet med en måned. Derfor annullerede jeg ordren. Men det er nu to uger siden, og t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
5 stjerner for hurtig levering 5 stjerner for skarp pris 1 stjerner for reklamation. Jeg forsøgte to gange at reklamere og må konstatere at systemet ikke virker. Hvorfor kundeservice ikke bl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fandt smart.dk som det billigste sted på nettet. Efter en telefonisk snak med en kompetenet medarbejder, så lagde jeg en ordre og dagen efter kommer mine vare. Nemmere og hurtigere kan det um... Toon meer
Webshoppen Smart.dk – En webshop hvor målet er at blive den førende shop indenfor smart home produkter. Smart.dk skal selvfølgelig være bedst hvad angår udvalget at produkter, men også til at rådgive og lede den ”almindelige” dansker trygt i retning af et smartere hjem. Hvilken type produkter kan jeg finde på Smart.dk? Idéen med det intelligente hjem er at alle enheder i husstanden skal tale sammen, hvad end det er dit ur og din vaskemaskine, eller om det er dit vækkeur og din kaffemaskine. På Smart.dk finder du alt ligefra smart belysning, smart elkedler og kaffemaskiner og smart produkter til leg og læring for børn, til smart overvågning, smart alarmsystemer, smart radiatortermostater, energimålere og smart kontakter.
Michael Drewsens Vej 12, port 1, 8270, Højbjerg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
jeg bestilte og varen blev sendt samme dag, og modtaget den første hverdag efter. Jeg er virkelig tilfreds med service og produkt! Jeg bestiller gerne på siden igen uden at tøve. Ovenikøbet er priserne attraktive.
Bestilte for kr. +8.400,- HUE produkter og havde 2 produkter i overskud. Men da jeg havde indtastet en erhvervsadresse ind ville butikken ikke tage det retur. Det er en ret som man har da B2B virksomheder har aftalefrihed, hvilket er fair nok. Men der var ingen forståelse at hente, da der var tale om julegaver til familien. Jeg har selv en B2B webshop og tager ofte varer retur, selvom jeg juridisk set har ret til at nægte det. Selv om det er ens ret er det ikke en forpligtigelse. Det hedder kundeservice. Så ikke en særlig god oplevelse at handle hos smart.dk og sidste gange jeg har handlet der. Skal dog også siges at varerne var 3 uger om at blive sendt selvom der stod de var på lager.

Antwoord van Smart.dk
Kan kun anbefale Smart.dk. God hjemmeside, orientering fra start til slut af købet og varerne var her hurtigt i en rigtig god kvalitet.

Antwoord van Smart.dk
Det var en fantastisk oplevelse at handle med smart.dk utrolig god kunde service når man skulle have hjælp tilsat installere købte pærer til vor nye lampe
Super kundeservice! Hurtig levering! Ikke noget at sætte en finger på ;-)
Fremragende service. Kontaktede kundeservice ved forespørgelse omkring levering, fin svar dagen efter. Modtag varen hurtigere end beskrevet på hjemmesiden.
Sindsyg god service kan kun anbefales herfra....👌👍
Trods der stod jeg først ville modtage min ordre efter 14dage så kom den efter et par dage efter bestilling . Fedt !
Og da der var spørgsmål blev jeg ringet op og fik forklaring frem for på en mail så der ingen tvivl var .
Sindsygt god hjælp !
Købte 2 x hue armaturer, og efter ualmindelig hurtig levering, gik smilet lidt af, da det ene armatur var en tydelig demo produkt. Skrev til Smart.dk og vedhæftede billeder. Her blev jeg mødt af forståelse og en meget oprigtig fortrydelse over de fik sendt en brugt vare. (Tak for det Sasha) De sendte ligeså hurtigt en ny vare, uden at kræve den gamle retur. Det er simpelthen eksemplarisk kundeservice, så en ligeså oprigtig anbefaling af Smart.dk herfra.
Lees meer over geverifieerde reviews.