Smartify Sverige AB Reviews 240

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

När han kom till sist ,så visade han sin kunnighet för sitt arbete , han var vänlig och hjälpsam, men ( han kom ensam och enligt fakturan från Elgiganten var det bokat för två! ( på grund av att säl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveransen kom på utsatt tid. Trevlig och pratglad kille, som kom med TV:n, installerade och konfigurerade bilden. Tog sig tid att visa hur knapparna på fjärrkontrollen fungerar, lät mig pröva flera... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Monterade tv på vägg. Kom lite snett men teknikern sa att taket kunde vara snett. Hans medhjälpare såg däremot att den inte satt rakt, justerade den med en väldigt arrogant attityd av teknikern. Utbil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anlitade företaget för att leverera och installera en TV. Fick snabb och proffsigt service med mycket kort varsel. Väldigt trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Bedrijfsgegevens

1. Computerondersteuning en -services

Geschreven door het bedrijf

Smartify – teknikproffs för hemmet, trygg hjälp i hela Sverige Smartify gör teknik i hemmet enkel, trygg och tillgänglig. Våra specialutbildade tekniker arbetar pedagogiskt och serviceinriktat, med fokus på kvalitet i varje uppdrag. Som en del av KEYTO Group hjälper vi hushåll att få en smidig och trygg teknikvardag. Kontakt och öppettider Telefon: 077 446 60 60 Mail: hej@smartify.se Mån–Fre: 10.00–16.00

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

64 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bokad tekniker uteblev utan förklaring

Bokad tekniker (jag fick bokningsbekräftelse ) kom inte och ingen kontaktade mig. Sökte dem men de svarar tydligen inte efter 15

6 februari 2024

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Anne! Tack för din kommentar! Vi beklagar verkligen att vi inte dök upp hos dig igår. Det är helt enkelt vi som har gjort fel. Du borde ha fått information direkt igår när vår tekniker drabbats av en försening.. Vi kommer ringa till dig under dagen och boka ut en ny tid. Beklagar verkligen detta. Allt gott, Elin på Smartify

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hjälper inte och känner mig lurad

Blir på lurad bokningar som inte behövs som dom sedan säger att dem fixar bokningen och ger dig fakturer. När man kontaktar dom om problemet så försöker dom inte ens hjälpa. Måste nu betala onödigt stor faktura som student...

14 november 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Hobbe! Vad tråkigt! Din faktura som hade gått ut till dig var på grund av att en sen avbokning av vårt teknikerbesök. Beklagar om den informationen inte hade nått dig. Önskar dig en god jul och gott nytt år! Allt gott, Elin

Så jobbar ett proffs.

Kom inom avtalad tid. Åtgärdade problemen snabbt. Visade också på hur vi kunde åtgärda ett av problemen själva. Mycket pedagogiskt och trevligt bemötande som vi värdesätter högt.STORT TACK!👍

1 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jätte dåligt service 😔 tekniker skulle…

Jätte dåligt service 😔 tekniker skulle vara hos oss mellan 10-14. Jag ringde 2ggr efter lång väntetid . Telefonisten lovade att kontakta tekniken och ge mig en ungefärligt tid. Han ringde aldrig. Jätte dåligt .

17 november 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej på dig! Vad tråkigt! Vad jag har förstått har du och min kollega varit i kontakt och du fått en ny tid på måndag. Vi ber givetvis om ursäkt för förseningen som uppstod och vi kommer som planerat på måndag. Önskar dig en fin helg! Elin på Smartify

PS. Hoppas det gått bra med installationen idag! /Elin

Fruktansvärt dåliga

Fruktansvärt dåliga. Blev lovad att de skulle leverera och installera min tv i torsdags. De struntade i det och sa att de skulle komma idag istället. Självklart ringde ingen utan de bara sket i det idag igen. Som många andra skriver förstår jag verkligen inte hur Elgiganten kan samarbeta med detta företag.

16 september 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Jonas! Det här var verkligen tråkigt att läsa. Vår tekniker Henry åkte till Elgiganten för att hämta ut din TV den 14/9 som planerat men tyvärr hade Elgiganten inte fått in din TV och därav bokades ditt besök om. Det var ingenting vi kunde påverka. Jag kommer be min kollega att ringa till dig så att du såklart får den information du behöver. Allt gott, Elin på Smartify

VARNING!

VARNING!

Bluffbolag!

Skickar luftfakturor och har ingen kontakt för fakturafrågor.

Bakgrund: Bokade möte med deras tekniker vid flertalet tillfällen där teknikern inte dök upp, nytt tillfälle bokades och fakturerades efter uteblivet utförande.

Faktura skickades som jag bestridit och påminnelseavgifter har skickats utan att jag kan kontakta vederbörande för en redogörelse.

Vill du känna dig otrygg och osäker på leverans så anlita denna aktör, detta misstag gör jag inte om.

11 september 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej PJ! Oj vad tråkigt att läsa din kommentar och att du känner såhär. Vänligen mejla till oss på hej@smartify.se och ange TRUSTPILOT i ämnesraden så ska jag kika direkt, då trustpilot inte är sammankopplat med vår kunddatabas kan jag inte finna dig i vårt system och se vad som har hänt. Vi vill såklart kika på detta på en gång. Önskar dig en fin dag! Allt gott, Elin på Smartify

Uppsättning TV på vägg

Behövde hjälp med att sätta upp en TV på väggen. Bra och snabb kontakt. Teknikern kom på avtakad tid. Kompetent, kunnig och trevlig. Uppföljde alla delar av avtalet. Jag är mycket nöjd!

29 augustus 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Tack Magnus för din fina kommentar! Tveka inte att ta kontakt om du behöver mer hjälp framöver med något. Allt gott från kollegorna på Smartify

Skrivare

Elgiganten föreslog att anlita Smartify då kan min telefon och dator bli kopplat till min skrivare. Ungefär 2 till 3 månader slutade alla fungerar. Det visas sig att det är en månads garanti. Garantin bör vara längre eller?

4 augustus 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Ann! Vad tråkigt att läsa. Det finns flera faktorer till att dina enheter inte längre är kopplade och det är oerhört svårt för oss veta det innan ett besök. Skulle det visa sig när vi är ute att det är vi som gjort något fel ingår det på garantin. Om du önskar att vi kommer ut och hjälper dig så tveka inte att höra av dig. Allt gott, Elin på Smartify

Bästa TV bilden genom antenn

Hemteknikern provade olika alternativ för att få fram den bästa antenn uppkopplingen till tv. Han förklarade och visade hur det fungerade

19 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Teknikern fick ordning på allt

Teknikern som besökte oss var
•Trevlig
• Kunnig
• Engagerad

27 juni 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Tack Ulla-Britt och Evert för er fina kommentar! Allt gott och trevlig sommar önskar kollegorna på Smartify

Otroligt opålitliga

15 juni 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Roger! Vad tråkigt att läsa ditt inlägg. Jag hörde från en kollega att du oturligt nog fått en avbokning då en tekniker var sjuk och du ansträngt dig för att befinna dig på platsen. Beklagar verkligen detta! Nu ska vi göra allt vi kan för att anpassa oss efter dig vid ny bokning. Allt gott, kollegorna på Smartify

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande av teknikern och väl utfört arbete!

Bra bemötande av teknikern och han lyssnade väl på mina olika önskemål innan montering av antennen skedde. Han utförde en monteringen av vår nya 4G & 5G externa antenn på vårt företag, arbetet var väl utfört både estetiskt samt funktionellt. Han var kvar ända tills systemet var helt igång. Han bistod även med bra tips & råd för att få igång mjukvarusystemet som egentligen inte inkluderar i hans arbete. Jag är mycket nöjd med hela monteringen och bemötandet och hjälpen. Bra jobbat, jag kan därför varmt rek dem till andra. Med vänliga hälsningar Andreas

15 juni 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Andreas! Stort tack för ditt fina omdöme här! Önskar dig en jättefin sommar och du är varmt välkommen att höra av dig till oss i framtiden om du behöver hjälp med något annat. Allt gott, kollegorna på Smartify

mycket uppskattat

Jag hade några kommunikationsproblem i början med kundservicen, men i slutändan tog de hand om mig och lyssnade på mig. Tack så mycket för det.

1 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Via Elgiganten, no show

Via Elgiganten skulle dem köra hem, installera och montera tvn. Sades mellan 15:30 och 17 enligt den på telefon (kontraktet sa senast 19:30 men att den som kommer med den slutar jobba 17). Varken de eller tvn kom. Kundtjänst stänger 16 och nu sitter vi här utan tv, ingen återkoppling eller kommunikation angående vad som har skett. Dålig eftersmak då dem är anlitade via ett seriöst företag jämfört med vad dem själva verkar vara enligt mig och andra recensioner.

Vill tillägga i efterhand att deras kundtjänst är suverän och jag har inga klagomål där överhuvudtaget. Trevliga och väldigt hjälpsamma!

15 mei 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej William! Tack för ditt meddelande! Väldigt tråkigt att läsa och givetvis fel av oss att du inte fick information redan igår. Tyvärr har det blivit ett missförstånd mellan oss på kundtjänst och din tekniker, då vi utgick från att han kontaktade dig igår och meddelande sin försening. Jag hörde att du nu varit i kontakt med Viktor som bokat om uppdraget till i morgon, givetvis erhåller du även en kompensation för detta. Beklagar att du inte mottog din installation igår. Allt gott, Elin

Ett skämt

Ett skämt, alla servrar ligger nere men ändå ska man mejla. Går inte att ringa då man blir bortkopplad direkt. Inte förvånad då de är sammankopplade med Allente som är ett stort skämt.

25 april 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Elisabeth! Tråkigt att du skriver såhär. Vi kämpar på alla sätt vi kan. Vår mejl och telefon är inte ihopkopplat med IVER, där vi har vårt affärssystem som ligger nere pga av yttre cyberattack, vilket vi inte på något sätt kan påverka. Om du har försökt ringa till oss och blivit bortkopplat beklagar vi det. Du har inte skrivit med några kontaktuppgifter så vänligen mejla till oss på hej@smartify.se så ringer vi upp direkt. Beklagar återigen att du inte kommit fram på vår telefon. Tack! /Elin på Smartify

Service

Servicetekniker som kom var otroligt serviceinriktad och trevlig
Han får 6 stjärnor på en 5gradig skala.
P

3 maart 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Tack snälla Sonny! Vad kul! Vi på Smartify önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick hjälp att sätta upp en tv på…

Fick hjälp med att sätta upp en tv på gipsvägg. Montören kom på utsatt tid och tv:n satt rakt på väggen med hjälp av väggfästet, inga problem där.
Men sen tyckte jag ändå att tv:n satt för högt upp så jag bestämde mig för att göra om jobbet själv med att borra nya hål och hänga upp den på nytt. Det jag upptäckte då i samband med att jag skulle ta ned väggfästet var att montören tidigare bara hade skruvat fast väggfästet i gipsskivan utan att använda varken universalplugg eller mollyplugg/skivexpander så att hela fästet nästan satt löst på väggen vilket riskerade att hela min nya dyra tv när som helst hade kunnat åka i golvet! Han hade också ljugit och sagt att han hade skruvat fast fästet i en regel bakom gipsväggen vilket inte alls var sant.
Har fått betala 1249:- i onödan för tjänsten som var urusel tycker jag och gjorde jobbet mycket bättre själv! Nu behöver jag inte oroa mig längre för att hela tv ska ramla ned i golvet.

27 januari 2023

Antwoord van Smartify Sverige AB

Hej Paul! Vi försökte ringa dig igår för att få en chans att prata med dig om vad som har hänt. Vi ser otroligt allvarligt på detta och önskar därför få en chans att prata med dig. Givetvis vill vi även ersätta dig om installationen varit felaktigt. Vi kommer försöka nå dig igen under dagen. Allt gott, Elin på Smartify

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.