Bedrijf heeft geantwoord
Hyvä ja selkeä ohjelma jolla voi tehdä kuvakirjaan kuvat ja tekstit. Laatu on erittäin hyvä ja värit toistuu kuvissa upeasti. Ainut epäselvä kohta oli kun tein tekstejä. Valitsin tekstityypin, kirjai... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tilaaminen oli paljon helpompaa kuin Ifolorilta mistä oon kalenterit aijemmin tilannu. Tällä kertaa herjas koko ajan kuvista joten lähin ettimään netistä mistä muualta sais tilattua kalenterin. Toimit... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NYT, vihdoin ja viimein kansikuva pysyi paikoillaan, vaikka kirjaan tuli sivuja paksuutta sivuja lisättäessä!!! 👍🏼👍🏼 Meillä jo monta pieleen mennyttä kantta joka on mielestäni kirjan kruunu! Ohj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
smartphoto, entinen ExtraFilm, on Euroopan johtava valokuvanvalmistaja netissä. Meillä voit tehdä kaiken ja enemmänkin: kehittää kuvia, tehdä kuvakirjoja, canvas-tauluja, suurennoksia tai kuvalahjoja kuten kuvamukeja, hiirimattoja, kuvakalentereita tai muita hienoja kuvalahjoja! Jotta asiakkaanamme saisit parhaan palvelun, meillä on smartbonus, smarttakuu ja smartdialog.
Geschreven door het bedrijf

Östergatan 39, 211 22, Malmö, Finland
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kuvat olivat hyviä,joskin kuvien saapuminen viivästyi,olisiko ollut pääsiäinen joka viivästytti.Kumminkin sain kuvani . Kiitos

Antwoord van smartphoto
Tuotteet olivat juuri sellaisia kun toivoin ja tulivat hyvin paketoituna perille nopeasti.

Antwoord van smartphoto
Kuvat olivat todella hyviä ja laadukkaita. Kuljetuksessa kesti kauemmin kuin piti.

Antwoord van smartphoto
Tuote oli vahingoittunut valmistuksessa. Minulle ei ilmoitettu viivästymisestä eikä siitä, että tuote ei ole tulossa. Odotin monta viikkoa tuotetta ja vasta kun ITSE otin yhteyttä minulle kerrottiin, että tuote ei ollut edes tulossa. Kuitenkin yhteydenoton jälkeen sain tuotteen uudelleen tilattua, mutta edes korvausta ei tarjottu ennen kuin itse pyysin sitä… en tiedä olisiko koko tuotetta tullut ellen olisi itse ollut aktiivinen… Pettynyt olin, koska yleensä tilaan kilpailijalta kuvatuotteeni.

Antwoord van smartphoto
Puhelimen kuori näyttää kyllä hyvältä, mutta valitettavasti hajosi pian käyttöön oton jälkeen.

Antwoord van smartphoto
Helppo tilaus netinssä. Monipuoliset kuvamahdollisuudet. Edullinen hinta.

Antwoord van smartphoto
Kiitos kysymästä! En ole itse nähnyt kirjoja, joten en voi antaa omaa arviointia. Mutta he, joille kirjat tilasin, ovat olleet tyytyväisiä ja kiitelleet niistä.

Antwoord van smartphoto
Pulloetiketit olivat muuten hyviä, mutta kuva osoittautui pienemmäksi kuin näytti tehdessäni tuotetta .

Antwoord van smartphoto
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.