Waardeloos, 5 mei jl een paar schoenen voor mijn vriendin besteld en direct betaald. Nu ruim een maand verder niks ontvangen, geen reactie op mails en app berichten en ook het aankoopbedrag niet terug... Toon meer

Ik heb lang op mijn pakketje moeten wachten maar ik heb hem gelukkig wel ontvangen op 02-06-2025 mijn man is er super blij mee

Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Toon meer

Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Streetwearwinkel

Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted

3,3

Gemiddeld

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nou kreeg net mail dat het ontvangen is…

Nou kreeg net mail dat het ontvangen is ? Heb geen track en tracé nummer ontvangen .. duss heb nog niks ontvangen en dit duurt al 2 weken

13 november 2023

Beste Diana,

Bedankt voor jouw bericht. Eerder hadden we al even contact. Jouw bestelling is reeds verzonden per Postnl. De tracking is verzonden naar jouw e-mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen stuur gerust even een e-mail.

Excuses voor het ongemak.

Na heel even gewacht te hebben

Na heel even gewacht te hebben, is het pakketje uiteindelijk toch binnen gekomen. En ben ik erg blij met de schoenen als compensatie heb ik 10% van het bedrag terug gekregen. Heel fijn

10 oktober 2023

Bestelling top geleverd!

Goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en netjes ontvangen.

Alleen een minpuntje dat ik niet in mijn account kom, ook niet na het resetten van het wachtwoord. Wel jammer. Wil in de toekomst toch weer aankopen doen, wel fijner als je in je eigen account kunt.

19 september 2023

Helemaal prima

Helemaal prima! Ik had de Jordans snel nodig ivm verjaardag en dat is gelukt met de hulp van sneakermood.

7 september 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Bedankt voor je positieve feedback, Mirjam! We zijn blij dat we je konden helpen om de Jordans op tijd te krijgen voor de verjaardag. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Antwoord van SneakerMood B.V.

Dank je wel, Danny! We streven ernaar om altijd een snelle levering en uitstekende service te bieden. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Top!

Snel, eerlijk, betrouwbaar en redelijk geprijsd

11 augustus 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn blij te horen dat je onze service waardeert en vinden het geweldig dat je ons als betrouwbaar en redelijk geprijsd beschouwt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Heb netjes geleverd gekregen wat ik had…

Heb netjes geleverd gekregen wat ik had besteld. Communicatie is perfect! Niet dagen wachten op weder bericht en vriendelijk. Bij vragen vrijwel direct antwoord. Serieus gebeuren hier! Bedankt voor de goede zorgen!

Antwoord van SneakerMood B.V.

Bedankt voor je positieve feedback en waardering voor onze communicatie. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood

Top service

Top service, vandaag bezorgd en een mooie sneaker heb ik besteld. Bedankt sneakermood!

Groet, Muna

9 augustus 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Dank je wel, Muna! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe sneakers. We hopen je snel weer te zien. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Schoenen zijn top maar!!!

Schoenen zijn top, alleen de info wanneer ze ong bezorgd worden vind ik onduidelijk, heb zelf herhaaldelijk moeten mailen of appen om te vragen waar de schoenen blijven

Antwoord van SneakerMood B.V.

Bedankt voor je feedback, Pascal. We nemen je opmerkingen ter harte en zullen werken aan het verbeteren van onze communicatie over leveringen. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Goede prijs duidelijk en snel geleverd…

Goede prijs duidelijk en snel geleverd dubbelboxt! Top kwaliteit en de originele zonder twijfel!

Erg dankbaar dat ik ze heb!

Antwoord van SneakerMood B.V.

Dank je wel, Mark! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de kwaliteit van onze producten. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

De prijzen zijn te hoog kan best wel…

De prijzen zijn te hoog kan best wel wat lager !

19 juli 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten met ons te delen. Bij ons streven we ernaar om liefhebbers van exclusieve sneakers een unieke winkelervaring te bieden door moeilijk te vinden en elders uitverkochte modellen aan te bieden.

Wat betreft de prijzen begrijpen we dat dit een belangrijk aspect is voor onze klanten. Onze prijzen kunnen soms hoger lijken dan elders vanwege verschillende factoren, waaronder de zeldzaamheid van de sneakers, de kwaliteit van de materialen en onze inzet om een hoog niveau van klantenservice en authenticiteit te bieden.

We streven er voortdurend naar om de balans te vinden tussen het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en een eerlijke prijs. Jouw mening is belangrijk voor ons, en we zullen zeker rekening houden met je opmerkingen terwijl we onze prijsstrategie blijven evalueren.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap van sneakerliefhebbers. Als er iets is waarmee we je verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We willen er zeker van zijn dat je een positieve ervaring hebt bij ons.

Groetjes Joël TEAM SneakerMood

De sneakers zijn binnen en ben erg…

De sneakers zijn binnen en ben erg tevreden. Duurde alleen wat langer, zo ongeveer 2 weken. Dit had te maken met de drukte bij PostNL. Sneakermood reageert op whatsapp en houd je op de hoogte en dat was fijn, ook bij vragen.

Verder geen opmerkingen

7 augustus 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Bedankt voor je begrip en geduld, zeker met de vertragingen bij PostNL. We waarderen je feedback en zijn blij dat je tevreden bent met onze communicatie. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Top!

Makkelijk, snel, betrouwbaar.

24 juli 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Dank je wel, Ruben! We zijn blij dat je onze service waardeert. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Geen product ontvangen,Zeer lange levertijd.

Zeer lange levertijd, en nog steeds niks binnen. Het zou met een week binnen zijn.
Maar wel twee e-mails krijgen of je wilt betalen.

Beste Roy,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met onze service. We begrijpen dat het ontvangen van een product en een snelle levering essentieel zijn, en het spijt ons dat we hier niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We proberen vertragingen altijd zo goed mogelijk te communiceren.

Naar aanleiding van je feedback hebben we het verloop van je bestelling grondig onderzocht. We zien dat er inderdaad enige verwarring is geweest met betrekking tot de e-mails die je hebt ontvangen. De twee betalingsherinneringen waren inderdaad geautomatiseerde verlaten winkelwagen-reminders en hadden niet aan jou gestuurd moeten worden. Onze oprechte excuses hiervoor, we begrijpen hoe verwarrend dit kan zijn.

Wat betreft de levertijd, we begrijpen dat deze langer was dan verwacht en we betreuren het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Soms kunnen er zich onverwachte logistieke uitdagingen voordoen die buiten onze controle liggen, maar dat rechtvaardigt geenszins jouw ongemak.

Om deze kwestie recht te zetten en je te compenseren voor het ongemak, willen we je een korting aanbieden op je volgende aankoop bij ons. We zullen er ook voor zorgen dat je huidige zending nauwlettend wordt gevolgd, en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je het product zo snel mogelijk ontvangt.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en de verwarring. We waarderen je feedback en nemen deze serieus om onze service te verbeteren. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen.

Met vriendelijke groet, Joël TEAM SneakerMood

Correcte service

Een paar schoenen besteld maar die bleken te groot, deze teruggestuurd en uiteindelijk het juiste paar ontvangen. Correcte service, bedankt.

22 juni 2023

Antwoord van SneakerMood B.V.

Bedankt voor je feedback, Kevin. We zijn blij dat we het probleem met de maat voor je konden oplossen. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.