Fikk svar på mail nå med løsning på leveringen. Så da satser vi på levering i løpet av noen dager. Et svar med løsning gjør at anmeldelse endres til 4 stjerner. Første anmeldelse; Ingen svar på mail.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Der var hurtig levering, og det var let at bruge sneglefælden. Der var en væsentlig reduktion af snegle allerede efter få dage. Vi har en stor grund, der ligger direkte op til mark og skov, så vi var... Toon meer
Har nu haft tre fælder stående omkring mine Dahlier. Og ja der er færre snegle, men de Dahlier der står tættest på anden beplantning, bliver fortsat spist. Jeg vil nu prøve at sætte en i længere væk,... Toon meer
Sneglefælden virker! Inden for en uge bemærkes markant pludselig reduktion i dræbersnegle i en radius af 5 meter. Efter en måned er det et større område, eller man kan flytte fælden lidt. Husk at stil... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fælderne.
Kaare Klints Vej 33, 4690, Haslev, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget kraftig reduktion i antallet sf dræbersnegle. Dette vel at mærke uden at skulle smide klamme sneglefælder ud.
Vi har i årevis været plaget af dræbersnegle. Vores grund støder op til mark og vild natur og det har været umuligt, at reducere mængden af dræbersnegle.
Vi har købt 4 fælder og de virker efter hensigten. Der har ingen synlige snegle været siden.
Fantastisk simpelt produkt som har gjort at jeg nu kan have mine urtehave i fred. Efter kun en lille uge kan der ses resultat af næsten ingen dræbersnegle.
Hurtig levering.
Jeg havde alt for mange snegle i haven - og nu er der betydeligt færre! Kan kun anbefale Sneglefælden.
Hurtig levering, dansk brugsanvisning. Let at sætte op i haven og tjekke om der stadig er sneglegift i.
Efter en uge er der næsten ingen snegle længere. Kan anbefales.
Har helt klart kunne.mærke en nedgang i antallet af.dræbersnegle , efter jeg har sat 2.fælder op , og har.netop anbefalet dem.til.min genbo som også lider af.dræbersnegle.i haven
Indtil videre er der sket en reducering af snegle, men vi har kun haft dem stående et par uger, så vi ved ikke om vi har set det fulde resultat endnu. Så vi er tilfredse indtil videre.
Havde læst om dem og tænkte det skulle prøves da jeg var træt af snegle alle vegne især på terrassen. Vi har ikke haft eller jeg har ikke set en eneste siden vi satte dem op 😊
Kan kun anbefale dem 👍
Kan se snegle på fælden, har fyldt gift i flere gange
Før havde vi en gangsti fyldt med dræbersnegle .Vores planter blev ædt op af natlig aktivitet , de åd alt , det slut nu, finder dog enkelte dræber snegle i haven. Men kan mærke der sket en ændring ,vi købte 4 fælder til en have på 1600 kvm. fælderne virker.
Super effektivt! Vi var enormt plaget af snegle trods morgen og aftenture med saksen. Nu ser vi ganske få.
Markant færre dræbersnegle. Det skulle jeg have gjort tidligere.
Vi har nærmest ingen dræbersnegle i forhold til før, hvis vi samlede min 100 om dagen i vådt vejr.
Den virker bare
Har 2 stk men skal bruge 2 mere
Sneglefælden virker rigtigt godt
Vi købte 4 fælder til forskellige steder i vores bede/ have. I løbet af få dage var der færre snegle i og omkring vores planter. En uge senere så vi ikke flere.
Vi er MEGET tilfredse med produktet.
Hurtig at sætte op, ingen tømning og ikke mindst, at de virker. Ingen dræbersnegle i min have mere.