Fikk svar på mail nå med løsning på leveringen. Så da satser vi på levering i løpet av noen dager. Et svar med løsning gjør at anmeldelse endres til 4 stjerner. Første anmeldelse; Ingen svar på mail.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Der var hurtig levering, og det var let at bruge sneglefælden. Der var en væsentlig reduktion af snegle allerede efter få dage. Vi har en stor grund, der ligger direkte op til mark og skov, så vi var... Toon meer
Har nu haft tre fælder stående omkring mine Dahlier. Og ja der er færre snegle, men de Dahlier der står tættest på anden beplantning, bliver fortsat spist. Jeg vil nu prøve at sætte en i længere væk,... Toon meer
Sneglefælden virker! Inden for en uge bemærkes markant pludselig reduktion i dræbersnegle i en radius af 5 meter. Efter en måned er det et større område, eller man kan flytte fælden lidt. Husk at stil... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fælderne.
Kaare Klints Vej 33, 4690, Haslev, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har fået reduceret antallet at snegle i vores store have markant (fra virkelig mange til enkelte eksemplarer) efter opsætning af fire sneglefælder!
Købte en pakke ned 6 stk pga stor grund. Skyndte mig at sætte 2 op og oplevede hurtigt et fald i dræbersnegle , med kun de 2 fælder, så glæder mig til at se dem forsvinde når alle fælder kommer op.
Kan varmt anbefale det til alle. Og der var hurtig levering , så intet at sætte en finger på.
Tydeligt at se der har været en effekt. Prisen er ok pr. Fælde ved merkøb. Dog kunne det været fedt, hvis man lavede et samarbejde med nogen omkring at kunne tilkøbe ferramol for billige penge ved siden af.
Brugervenlig sneglefælde
Efter få dage bemærkede jeg at antallet af snegle var kraftigt reduceret.
En anden god ting ved fælden er at den står fast, og ikke bliver væltet af ræven. Det gør en anden fælde fra en af jeres konkurrenter.
Jeg er godt tilfreds med mine 2 sneglefælder.
De blev hurtigt leveret og antallet af snegle blev hurtigt reduceret.
Hvor blev sneglene af? De er bare væk. Tak.
Da der var problemer med forsendelsen kontaktede de mig
Sneglefri.
Det er helt fantastisk hvor få snegle der er i haven. Faktisk er det lykkedes i når at dyrke urter i haven.
Det ser ud til, at fælderne virker rigtigt godt. Vores riddersporer og lupiner er ikke blevet ædt i de 6 uger vi har haft sneglefælderne i haven. Optur..
Hurtig ekspedition og nem at bruge. Virker, som de skal.
Jeg har verdens mindste frimærke med verdens mindste nyttebed og verdens mindste blomsterbed. Og alt blev ædt. På et sekund. Og nu bliver intet ædt og det er så dejligt!
Hurtigt levering. Nemme at samle og en fordel med pløkker som holder sneglefælden på plads. Efter 14 dage var der næsten ingen dræbersnegle tilbage.
Oplever færre dræbersnegle i vores have og på campingpladsen hvor vi også har sat dem op 👍
Hurtig og fin service fra sneglefælden 👍
Efter vi fik sat sneglefælden op har vi set nogen.
det har virkelig reduceret antal af dræbersnegle i vores have og det er fantastisk
Forsendelse uden problemer, god forklaring med opsætningen og fungere som beskrevet.
Snegle fælden er virkelig effektiv.
Vi har ikke set en snegl i haven siden.
Karin