Gebuiksvriendelijke website! Laatste keren altijd bij jullie geboekt, dit jaar opnieuw! Het is 4 jaar geleden, eerst door omstandigheden en daarna door Corona. We kijken er dus enorm naar uit.... Toon meer

Vlotte contactname en reactie met het team van snowtrex. Na een iets mindere ervaring bij het boeken. We hebben snel een verduidelijking gekregen, bij de vraag om onze dossiers te linken kregen we ee... Toon meer

Al meerdere keren op vakantie gegaan met snowtrex en steeds een zeer goede prijs gekregen en een vlotte afhandeling. Dit jaar een omboeking gedaan en ook dat verliep erg vlot.

Een geschikt hotel vinden en reserveren ging relatief vlot. Het was echter wel verrassend om pas helemaal op het einde van dat proces te zien dat het enkel "op aanvraag" was en dat we pas na ten laats... Toon meer

1. Excursiebedrijf
  2. Skivakanties

SnowTrex-reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! SnowTrex - individualiteit en service!

4,6

Uitstekend

Vlotte reservatie

Vlotte reservatie, duidelijke website.

17 maart 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Het SnowTrex team

Al jaren goede ervaringen.

Al verschillende jaren dat we via snowtrex een reis boeken. Is altijd al in orde geweest.

16 maart 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw jarenlange vertrouwen. We hopen u ook in de toekomst als klant te mogen behouden.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Snel antwoord op mijn vraag.

4 maart 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met uw aanvraag.

Vlotjes

De goede mogelijkheden om te filteren en direkt de extra´s te boeken.

4 maart 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website.

Zeer duidelijke site

15 februari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze website.
Het SnowTrex-team

Vlotte boeking alles ging vlot net…

Vlotte boeking alles ging vlot net zoals onze vorige boekingen

10 februari 2026

Beste klant,
Wij zijn erg blij met uw positieve feedback en dat wij u opnieuw als klant mogen verwelkomen!

altijd leuke prijzen

altijd leuke prijzen
en alles verloopt heel vlot

5 februari 2026

Beste wintersporter,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u goede ervaringen met ons heeft gehad!

Zeer overzichtelijk

Zeer overzichtelijk. Vlotte en duidelijke reacties.

3 februari 2026

Beste klant,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
Het SnowTrex team

Goeie site om een skivakantie te boeken

Fijne klantendienst, mooie promo’s en een uitgebreide keer.
Alleen is het eventjes afwachten of je boeking aanvaard wordt.

2 februari 2026

Beste klant,
Wij danken u voor uw beoordeling en zijn erg blij dat u tevreden bent over onze klantenservice en ons aanbod!
Het SnowTrex team

Vlotte service tegen zeer scherpe prijzen

Dit jaar een omboeking gedaan en ook dat verliep erg vlot.

9 januari 2026

Beste wintersporter,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze service en onze aanbiedingen. We zijn erg blij dat we u al meerdere jaren als klant mogen verwelkomen!

Heel vriendelijke medewerkers

Heel vriendelijke medewerkers, heel flexibel, transparante website

14 januari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze klantenservice en onze website.
Het SnowTrex team

Zeer vlotte site om mee te werken

Zeer vlotte site om mee te werken, alles duidelijk en overzichtelijk. Beste aanbiedingen in vergelijking met andere aanbieders.

11 januari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste wintersporter, hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze website en onze aanbiedingen.

Snelle info, vriendelijkheid...

Vriendelijke mails.
Snelle antwoorden.
Hulp via mail.

Hier boek ik nog.

4 december 2025

Antwoord van SnowTrex BE

Beste klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.
Het is fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en we kijken ernaar uit u ook in de toekomst als klant te mogen verwelkomen!
Het SnowTrex team

Vlotte website met goede relevante…

Vlotte website met goede relevante filters

11 januari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste wintersporter, hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze website!
Het SnowTrex team

het is goed dat je een totaal pakket…

het is goed dat je een totaal pakket kunt krijgen met skipas bij.

10 januari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod.

Duidelijke website

Duidelijke website, mooie prijzen, snelle mail met alle info

8 januari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze website. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Snelle goede reactie

Snelle goede reactie, maar info na de boeking mag wat uitgebreider

6 januari 2026

Antwoord van SnowTrex BE

Beste wintersporter, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw boeking!