Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Toon meer

Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Toon meer

Goede en snelle service. Na het verzenden van mijn oude iPhone was mijn IPhone binnen 3 dagen, waarvan 2 werkdagen, veilig bezorgd. Gezien de feestdagen er tussen zaten, heb ik later mijn geld ontvang... Toon meer

Ik koop al bijna 15 jaar bij Sobby mijn refurbished iPhones, zelfs al voor de fysieke winkel. Nog nooit een echt slechte ervaring gehad, want ook problemen worden snel en kundig opgelost. Afgelopen we... Toon meer

1. Media en uitgeverijen

Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Aanrader

Naar mijn idee eerlijke prijs en heel snelle uitbetaling en ook de prijs gekregen die ze aangaven na invullen van de vragenlijst en niet 'we hebben nog wat minuscule krasjes gezien, je krijgt drie tientjes minder' bijvoorbeeld zoals ik laatst had met mijn telefoon bij een andere verkoper online en het gemak van geen mensen in je huis.

11 januari 2024

In een woord super!

Dit is de eerste keer voor mij geweest dat ik via een website die Apple spullen opkoopt iets verkocht heb. Ik was in het begin erg sceptisch omdat je vaak verhalen leest over dat dan achteraf de prijs flink naar bedenden wordt aangepast. Bij Sobby had ik vanwege alle recensies een goed gevoel, ook boden zij een goede prijs voor mijn MacBook. Heel erg blij dat ik op deze manier mijn MacBook heb kunnen verkopen. Geen gedoe met handelen op bijv. Marktplaat. Het geld had ik binnen een paar dagen op mijn rekening.

Ik overweeg zeker om in de toekomst weer iets via Sobby te verkopen

9 januari 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Iphone opgestuurd en een dag later al het geld op mijn rekening. Wil je jouw iphone makkelijk verkopen voor een zeer goede prijs? Sobby is by far de beste en eerlijkste waar je zonder gedoe je iphone naar kunt op sturen, voor een goede en eerlijke prijs. Ik ben blij:)

8 januari 2024

Ik heb in de loop der jaren nu 4 keer…

Ik heb in de loop der jaren nu 4 keer mijn gebruikte APPLE divices verkocht aan Sobby.
Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf.
Ze geven een eerlijke prijs en betalen snel.
Ook de administratieve afhandeling is prima.
Topper

5 januari 2024

Gsm met kapotte camera

Ik kocht in februari vorig jaar een iPhone SE. In december (dus nog binnen het jaar) was de camera kapot. Ik ging langs, moest de sobby-verkoper eerst nog overtuigen dat mijn gsm niet gevallen was of waterschade had en dat hij dus bijgevolg echt nog onder garantie viel. Ze hebben er nieuwe camera ingestoken maar ze gaven zelf aan dat dat het probleem niet oploste (camera was niet scherp). Meer konden ze niet doen zeiden ze. ‘Toestel niet recentste model’. Ik vind dit niet ok. Garantie v 1 jaar is garantie, toch?!

1 november 2023

Super!

Super! Eergisteren opgestuurd, vandaag het geld ontvangen!

22 december 2023

Super ervaring!

Mijn iPhone verkocht aan Sobby - aanmelden ging heel soepel en het verzend label was zo geprint. Twee dagen geleden verstuurd en vandaag het geld volgens de prijsopgaaf ontvangen. Top geregeld!

22 december 2023

Verk. oude telefoon

Keuring door hun per mail de vragen gesteld, deze geantwoord, verder alles netjes afgehandeld en keuring de betaling verzorgd

14 december 2023

MacBook ingeruild

Ik vond het best spannend om mijn laptop zomaar op te sturen maar las veel goede berichten.
De afhandeling ging snel en netjes helemaal top!

18 december 2023

Betrouwbare reseller!

Al meerdere malen zaken gedaan met Sobby. Alles wordt zeer snel en objectief afgehandeld. Wat mij betreft de meest betrouwbare en goede reseller die er op dit gebied bestaat. Ik blijf hier terugkomen!

15 december 2023

Super simpel platform met eerlijke prijzen!

Super simpel platform met eerlijke prijzen. Je voert de gegevens van, in mijn geval een telefoon, op de website in. Sobby doet een bod op basis van de ingevoerde gegevens en wanneer je akkoord bent stuur je je telefoon op. Zodra zij je telefoon ontvangen hebben, ontvang je daarvan een berichtje met daarin de melding dat je binnen 24 uur bericht ontvangt over de afhandeling. En dat klopt. Binnen een paar uur stond het geboden geld op mijn rekening.

13 december 2023

Prima service en realistische prijzen!

Na eerst mijn iPhone vruchteloos aangeboden te hebben op Marktplaats, terechtgekomen op de website van Sobby. De reviews waren goed, dus ik besloot het ok te proberen. Na een nauwkeurige omschrijving te hebben gegeven, bood Sobby realistische prijs voor mijn telefoon.
Na akkoord kreeg ik netjes een verzendlabel en heb ik de telefoon netjes verpakt en verstuurd via PostNL.
Door de feestdagen was er wat vertraging, maar een dag na ontvangst kreeg het beloofde bedrag op mijn rekening.
Topservice en bedrijf, graag de volgende keer weer!

4 december 2023