Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Toon meer
Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Toon meer
Goede en snelle service. Na het verzenden van mijn oude iPhone was mijn IPhone binnen 3 dagen, waarvan 2 werkdagen, veilig bezorgd. Gezien de feestdagen er tussen zaten, heb ik later mijn geld ontvang... Toon meer
Ik koop al bijna 15 jaar bij Sobby mijn refurbished iPhones, zelfs al voor de fysieke winkel. Nog nooit een echt slechte ervaring gehad, want ook problemen worden snel en kundig opgelost. Afgelopen we... Toon meer
Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.
kievitstraat 7, 4585AJ, Hengstdijk, Nederland
- 0114850745
- algemeen@sobby.nl
- sobby.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Sobby kan ik iedereen aanbevelen.
Na aankoop van een nieuwe iPhone mijn oude iPhone 8 verkocht aan Sobby. Na het versturen van de oude iPhone de volgende dag keurig bericht dat de iPhone was binnen gekomen en weer een dag later stond het geld op m’n bankrekening, Heel netjes!
Top bedrijf.
Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby.
Mijn telefoon opgestuurd, en binnen 2 dagen stond het afgesproken bedrag al op mijn bankrekening.
En beduidend meer gekregen dan bij de bekende telefoon aanbieders.
Kom hier zeker de volgende keer weer terug.
Top. 👍
Alles perfect gelopen
Alles perfect gelopen
Het bedrag wat beloofd werd is een dag later ook daadwerkelijk uitgekeerd !
Eerlijk en betrouwbaar
Goeie service!
Snel en goede prijs
Nette prijs geboden. Makkelijke afhandeling en supersnel
Super service
Super service. Zaterdag telefoon verzonden, dinsdag het geld op de rekening. Top!
Top!
Super goede service, helemaal niets aan te merken op dit bedrijf. Ik kreeg een duidelijke mail met instructies en nadat mijn pakketje was aangekomen binnen 1 werkdag mijn uitbetaling ontvangen. Top!
Een goed prijs
Een goed prijs, snelle afhandeling, gratis verzending, snelle storting van afgesproken bedrag. Een bedrijf om te onthouden/verder te vertellen.
Zeer betrouwbaar en snel.
Zeer betrouwbaar en snel.
Vrijdag telefoon ter verkoop opgestuurd (gratis en verzekerde verzending), maandagochtend ontvangstbevestiging ontvangen, maandagmiddag bevestiging en uitbetaling op mijn rekening. Bedrag in lijn met eerdere calculatie, geen verrassingen. Top!
Teleurstellend bedrijf
Sobby probeert altijd je opgestuurde telefoon of mac als een lagere kwaliteit te kwalificeren en zo de prijs te drukken. Lijkt dus aantrekkelijk, maar uiteindelijk krijg je er weinig voor terug. Geen goed alternatief.
Super bedrijf
Super bedrijf!
Goeie service, en heel snel uitbetaald!
Zeer betrouwbaar en vriendelijk!
Sobby doet wat ze beloven.
Ik moet toegeven ik was in eerste instantie sceptisch toen ze bij the Phonehouse in Aalsmeer adviseerde mijn oude iPhones via Sobby aan te bieden. 2 iPhones zondag via een super simpel proces op de website aangemeld, label uitgeprint en bij een post nl punt ingeleverd. Vandaag bericht dat ze ontvangen waren en dat er geld zou worden overgemaakt en binnen 2uur stond het afgesproken bedrag ook op de rekening. Een eerlijke en reële prijs zonder gezeur of vreemde aan de deur, ik ben fan en kom zeker terug.
Eerlijk en snel kortom een goed en…
Eerlijk en snel kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Ga zo door!!
Een eerlijke firma
Een eerlijke firma die een snelle en goede service verleent. Zeker aan te raden om je spullen te verkopen.
Site is overzichtelijk snelle afhandeling
Site is overzichtelijk. Gegevens ingevoerd. Reele prijs. Telefoon maandag opgestuurd, geld woensdag op mijn rekening. Voordeel geen vreemd volk aan de deur of gedoe met betalingen. Een aanrader voor iedereen.
Goed en snel
Zeer goede en snelle service.