Sockeloen Reviews

3,6

Aero sokken van Sockeloen gekregen voor mijn verjaardag, 1 x aangehad en de naad van de sok kwam los. Na contact met de klantendienst nieuwe sokken opgestuurd gekregen.

De maatvoering vind ik erg ruim genomen. 36-42. Ik heb zelf maat 39 en smalle voet. Zijn dus veel te groot! Zitten ruim aan de tenen. Dit zorgt dan voor drukkend gevoel in de schoen. Het materiaal is... Toon meer

Zelfs na enkele jaren waan je je nog steeds als een prof. Sokken blijven hun stevigheid behouden na hondertallen wasbeurten en rekken niet uit. De aerosokken blijven ook mooi omhoog bij brede kuiten w... Toon meer

Vanaf het moment dat ik deze sokken en overschoenen voor het eerst probeerde, was ik direct enthousiast. Ze zitten fantastisch en blijven perfect op hun plek, zelfs tijdens langere ritten. Ik was zo t... Toon meer

1. Kledingleverancier
  2. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

This is a webshop where you can get the biggest assortment of cycling socks throughout The Netherlands. Perfect socks for riders, but also for sportive cyclists

Gemiddeld

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede ervaring met sockeloen

Goede ervaring met sockeloen. Wat het meeste bevalt is uiteindelijk de sok zelf! Altijd last gehad van zweetvoeten bij het fietsen, en dat is nu voorbij. Perfecte pasvorm, goede kwaliteit en prettige stof!!

21 augustus 2024

Klantenservice is ook echt service

De naad van 1 van mijn beach aerosokken lieten los. Na contact te hebben gehad hierover werd er zonder gedoe een nieuwe set opgestuurd. Inmiddels is dit al ruim een jaar geleden en de de sokken zijn nog in goede staat.
Productiefoutje kan gebeuren, door het zonder gedoe snel op te lossen houd Sockeloen er een zeer tevreden klant bij

Goeie sokken

De sokken van sockeloen zitten top. Ze zijn aan de prijzige kant maar daar krijg je ook kwaliteit voor terug. Ze werden snel geleverd en zijn netjes verpakt. Ik zou sockeloen zeker aanraden aan anderen.

31 augustus 2023

Top top top

Al meerdere keren bestelling gedaan van sokken, aero sokken en aero overtrekken zwart en wit. Zijn het zeker waard. Mijn pluszoon draagt enkel deze van Sockeloen. Voor zijn strandracen, gravelwedstrijd, mtb marathons en wegpoetsen. Alles is top!

6 juli 2024

Om eerlijk te zijn heb ik Sockeloen…

Om eerlijk te zijn heb ik Sockeloen leren kennen toen ik een paar jaar geleden een gratis paar kousen kreeg bij een aankoop bij Duursport.nl. Voorheen dacht als de kousen maar kort en wit zijn om er goed uit te zien als wielertoerist.
Het warme knellende gevoel nam ik er maar bij. Tot dat Sockeloen op de proppen kwam en het gevoel kreeg dat ik precies geen kousen aanhad en wat zag ik er ´cool´ uit . Iets hogere en wat een frisse verrassende kleuren .. dit mocht gezien worden .. dit inspireerde ook vele van mijn fietsvrienden.
Bedankt Sockeloen .. ik en nog vele andere zijn overtuigd .. 👍👍😘

2 juni 2024

Topproduct

Verzending en levering was tiptop in orde. Ook zeer tevreden over het product zelf, heb de essential fietssokken gekocht en deze zijn nog altijd prachtig wit :)

25 december 2023

Meerdere keren besteld en altijd top

Meerdere keren besteld en altijd top. De regenoverschoenen zijn fantastisch en de custom bedrukte sokken ook uitstekend. Ik heb maat 37 en een smalle voet. In de praktijk is ‘mijn maat’ fietssokken toch altijd te groot, maar niet bij Sockeloen. Ze sluiten goed aan. Sockeloen is bovendien heel snel met levering.

Sokken met eigen print

Sokken met eigen print laten maken, werkte heel goed en het zijn fijne sokken. Na een aantal keer wassen is de print nog steeds heel goed zichtbaar.

21 augustus 2024

Top sok die snel en comfortabel

Top sok die snel en comfortabel is. Ik verdraag geen gewone sokken meer sinds ik de aero sokken heb van Sockeloen. Service is top, afterservice heb ik niet nodig gehad.
Eén persoonlijke voorkeur, in mijn maat (41) mag de sok iets langer zijn aan de hiel waardoor het aerodeel iets hoger aan de hiel start.