Bedrijf heeft geantwoord
Er handläggare var trevlig och mycket kompetent inom sitt område. Jag fick bra stöd och svar på samtliga mina frågor. Han visade mig också runt på er hemsida och väckte mitt intresse för många funktio... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Känns bra att få ett samlat grepp om planerna framåt gällande pension och sjukvårdsförsäkringen som nu är upphandlat för bolaget. Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Toppen som vanligt. Söderberg och Partners levererar alltid riktigt bra stöd och trygghet. Jag kan varmt rekommendera dem till dig som, precis som jag, vill lägga din tid på det som faktiskt bygger v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!
Malmskillnadsgatan 32, 11151, Stockholm, Zweden
Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjälp med jämförelser för att se om det är värt att skifta annat där också.

Antwoord van Söderberg & Partners
Tydlig och handfast genomgång och mycket trevligt bemötande.

Antwoord van Söderberg & Partners
Er handläggare var trevlig och mycket kompetent inom sitt område. Jag fick bra stöd och svar på samtliga mina frågor. Han visade mig också runt på er hemsida och väckte mitt intresse för många funktioner där.

Antwoord van Söderberg & Partners
Letade försäkring för liten restaurang. Skulle få flera offerter av en säljare som hela tiden skickade/mailade/smsade om att det skulle komma flera olika. Det kom en enda, väldigt väldigt hög offert. Säljaren frågade varje dag om vi inte skulle skriva på. Uppgav jag fått en bättre offert på egen hand, då skulle genast deras offert nästan halveras utan problem. Fick tag i en ännu lägre på egen hand igen, då skulle de sänka sin enda offert ännu en gång. Tackade för mig. De försökte rakt av blåsa oss på så mycket de bara kunde. Oseriöst

Antwoord van Söderberg & Partners
Fick al hjälp jag behövde och fler än så. Även bra att kunna prata ekonomi i allmänhet o inte bara koncentrerat på pensionssparande…

Antwoord van Söderberg & Partners
I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat med - jag kan ge mina största rekommendationer till att anlita S&P.

Antwoord van Söderberg & Partners
Väldigt nöjd med de råd och uppföljning jag får. Kan starkt rekommendera!

Antwoord van Söderberg & Partners
Lyhörd och kom med bra förslag utan att vara för på.

Antwoord van Söderberg & Partners
Jag ringde upp dem, men de hade ingen kännedom om varför jag skulle ringa eller vad ärendet gällde, trots deras tidigare svar i min recension.
De hänvisade endast till sina villkor och menade att de hanterat mitt ärende korrekt. Inget nytt information gavs, ingen lösning erbjöds, utan det blev snarare ännu mer förvirrande eftersom de inte kunde peka på var i villkoren detta står eller hur det ska tolkas.
Sammanfattningsvis innebär detta att om något försvinner från dig, hemma eller på allmän plats, får du ingen ersättning, oavsett om det är stöld eller inte.
Finns bättre försäkringsbolag där ute!

Antwoord van Söderberg & Partners
Lees meer over geverifieerde reviews.