Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

They are not transparent about returns. Basically, you can't return anything unless you want to pay more than the cost of the clothes to ship back to China. Even then, they may reject the return becau... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service. Svindel firma Jeg har fået 2 bh` er i julegave, som desværre var for små. Jeg bad om en returformular, da jeg ville have dem byttet til en større str., men de skrev, at den var best... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Clothes were ok, I wanted to return some though. They offered either 25% refund to keep or pay the expensive return fee back to China. I actually went the route of trying to ship back to China and it... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Una delle esperienze peggiori, la prima volta faccio un ordine ma non parte mai e per fortuna mi rimborsano dandomi un omaggio del -30% di sconto dunque ordino di nuovo i capi ma dopo circa tre settim... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

SOLADO is an online fashion and social driven brand inspired by you, where you can shop hundreds of affordable pieces to be worn again and again. From dresses, to denim, to crop tops and more, you can order with free delivery over $59 and student discount. Here at SOLADO, we're on a mission to influence the future of fashion, empowering people to wear whatever TF they want without fear of stereotype or judgement. From our first ever brand campaign with a focus on gender inclusivity, to our ambition to revolutionise fast fashion through sustainable practises, we and our team are fuelled by this purpose to do things a little differently. We strive to be a collaborative brand; learning, sharing and growing together with our customer and the creators around us, putting them and their feedback at the core of everything we do, to design and curate products that we are proud of, and that our customers can feel comfortable enough to express themselves in. Bold Collaborative Powerful Inclusive SOLADO is for you, SOLADO is for them, SOLADO is for everyone.

1,6

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor ville jeg ønske jeg havde tjekket…

Hvor ville jeg ønske jeg havde tjekket Trustpilot først.
Bh' er der slet ikke er som på billedet.
Alt for små og noget meget tyndt stof.
Køber ALDRIG derfra igen...hold jer væk derfra!!!! Og returnere og få penge igen kan man åbenbart godt glemme alt om

Meget utilfreds kunde!!!

Handel aldrig ved Solado

Ren fup. Ikke dansk virksomhed, selvom det fremgår af navnet Trines shop. Har aldrig oplevet ringere service!! Dårlig kvalitet på produkterne.
Handel aldrig hos Solado!

Køb aldrig herfra!

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg det!
Købte for nyligt en frakke og to bluser. For ialt ca 800 kr.
Virkelig dårlig kvalitet! Skæve syninger, manglende mærkelabel, så jeg kunne ikke se hvilket materiale eller vaskeanvisning. Og så var der hul i syningen under den ene arm på frakken.
“Stoffet” lugtede kemisk.
Jeg har klaget og modtaget et tilbud om refusion på én af varerne, hvilket svarer til 24kr!! Hvis jeg ønsker at sende retur, skal jeg selv stå for returnerings-omkostninger til Kina!😳
Køb aldrig herfra!!!

Slet ikke som reklamen

Slet ikke som reklamen. Dårlig kvalitet. Dårligt syet, skæve syninger. Stoffet er mega tyndt på bh en og holder ikke på noget. 3 numre for små. Skulle komme fra Sverige men var med hongkong express..... Selvom de sagde, fuld returret, vil de ikke tage dem tilbage, da det er bh er. Det er det eneste de solgte.KØB IKKE HERFRA.

4 september 2023

Et stort Fup firma!!!!!!

Et stort Fup firma!!!!!!! Der ikke findes! Jeg er rystet. For 4 uger siden bestilte jeg 2 bh’er, og har stadig ikke modtaget, til trods for at pengene er trukket! Min bank er nu gået i d i sagen. Hold jer langt væk!!!!!!!!!!!

22 oktober 2023

Hold dig væk

De skriver det er nemt at returnere en vare men det er bare løgn. Det lykkedes aldrig og må til sidst gå med til en refusion.
Dårligste online køb ever😢😡

21 oktober 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på med hvad man køber

Pas på med hvad man køber, for størrelserne passer ikke, har købt en hunde jakke og den passer ikke i størrelsen trods deres anbefaling…
270 kr for noget man ikke kan bruge til noget… utroligt man lyver for kunderne

21 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leider kann ich keine Null Sterne geben…

Leider kann ich keine Null Sterne geben und selbst das wäre noch zu viel. Ich habe dort vor 6 Monaten 3 Kleider bestellt. Eins kam nach ca 2 Monaten und die anderen nie. Auf meine Frage wann die anderen ankommen, habe ich die Antwort bekommen dass sie Kleider ausverkauft sind und ich mir nur neue Sachen aussuchen kann und mein Geld nicht zurück bekomme. Allerdings ist die Qualität so schlecht, dass ich garnichts anderes von diesem Shop haben wollen würde. Ich schrieb eine email dass ich mein Geld zurück will. Bis heute kam keine Antwort mehr. Ich bin so sauer und finde es sehr frech seine Kunden so zu behandeln das ist nicht rechtens!! Dieser Shop hat anscheinend schon mehrere um ihr Geld beschissen!! NIE WIEDER!! Schlechtestes online Shop ever.

19 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er da det værste gang bras og fup…

Det er da det værste gang bras og fup set længe. Ævl og bævl fra deres såkaldte “kundeservice”

Dette firma går under Trine’s Shop og udgiver sig for at være dansk. MEN det er det ikke og har hjemme i Kina.

Heldigvis købte jeg kun for et lille beløb men det et stadig ikke i orden 🤬

Jeg skal sende billeder af “varen” - har aldrig modtaget en vare!!!!!!!

14 oktober 2023

Manglende retur mulighed

Købte 2 BH som overhovedet ikke passer, og der var ingen faktura med, skrev efter en returformular, kort efter modtagelse, men kan ingen få.
De reklamerer med fuld bytteret, men har nu tilføjet, det ikke gælder Bh'er grundet hygiejne, dette på trods af at man ofte køber mere end en, så der vil være uåbnede varer. Utrolig dårlig kundeservice.
Vil absolut ikke anbefale at købe ved et firma uden retur muligheder.

18 september 2023

Pas på, FUP

Dette firma går under mange forskellige navne, så man skal virkelig passe på.
Som så mange andre skriver her, så er det et fupfirma, som er totalt ligeglad med sine kunder.

Reklamationsret er noneksisterende, de holder dig hen med ævl og falske løfter.

6 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu ikke modtaget mine varer

Jeg har endnu ikke modtaget mine varer, bestilte for en måned siden, 3 billeder, har skrevet og spurgt hvornår jeg kan forvente levering, men ingen svar tilbage.
Håber de når at komme, men umiddelbart på track and trace har de ligget i Amsterdam i 2 uger, og der sker ikke mere.

16 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et kinesisk produkt - kundeservice ikke eksisterende

Elendig produkt - Kina bras i kinesiske størrelser. Kundeservice en by i Rusland - foreslår nedslag i retur ( 20%). Læste ikke det med småt. Troede firmaet var dansk. Aldrig mere….. køb dansk…. Gå i butikkerne fremfor nethandel🤷‍♀️

10 oktober 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.