Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

They are not transparent about returns. Basically, you can't return anything unless you want to pay more than the cost of the clothes to ship back to China. Even then, they may reject the return becau... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service. Svindel firma Jeg har fået 2 bh` er i julegave, som desværre var for små. Jeg bad om en returformular, da jeg ville have dem byttet til en større str., men de skrev, at den var best... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Clothes were ok, I wanted to return some though. They offered either 25% refund to keep or pay the expensive return fee back to China. I actually went the route of trying to ship back to China and it... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Una delle esperienze peggiori, la prima volta faccio un ordine ma non parte mai e per fortuna mi rimborsano dandomi un omaggio del -30% di sconto dunque ordino di nuovo i capi ma dopo circa tre settim... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

SOLADO is an online fashion and social driven brand inspired by you, where you can shop hundreds of affordable pieces to be worn again and again. From dresses, to denim, to crop tops and more, you can order with free delivery over $59 and student discount. Here at SOLADO, we're on a mission to influence the future of fashion, empowering people to wear whatever TF they want without fear of stereotype or judgement. From our first ever brand campaign with a focus on gender inclusivity, to our ambition to revolutionise fast fashion through sustainable practises, we and our team are fuelled by this purpose to do things a little differently. We strive to be a collaborative brand; learning, sharing and growing together with our customer and the creators around us, putting them and their feedback at the core of everything we do, to design and curate products that we are proud of, and that our customers can feel comfortable enough to express themselves in. Bold Collaborative Powerful Inclusive SOLADO is for you, SOLADO is for them, SOLADO is for everyone.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ingen returret!

Køb KUN hvis du er sikker på ikke at skulle bytte/returnere varen. Returadressen er i Kina, så deres info om nem og billig returnering med PostNord eller TNT holder desværre ikke! De foreslår i stedet et nedslag i prisen. Virkelig dårlig kundeservice:(
Det eneste lille positive feedback er, at deres kundeservice trods alt svarer. Bare ærgerligt, at de overhovedet ikke forholder sig til eller svarer på det, man beder dem om.
Mit bedste råd er ikke at handle der!

3 oktober 2023

Værste møjfirma

Værste møjfirma. Dårlige varer. Vil desuden have betaling for ikke leveret vare, og det er kunden som skal finde ud af hvor varen er henne, Solado fralægger sig ethvert ansvar, siger blot “er leveret”, men ikke hvor, og Solado har ingen beviser. HANDEL IKKE HOS DEM, vil selv ALDRIG handle der ingen. INGEN ANBEFALING herfra.

6 oktober 2023

Kinabras

Ligner slet ikke billederne.De 2 bher jeg købte er det billigste bras fra Kina. Der står ingen steder, at det kommer fra Kina. Tyndt stof, skæve sygninger; ikke 5 potter tis værd. Fup

5 oktober 2023

ADVARSEL, GROV FALSK MARKEDSFØRING

ADVARSEL, GROV FALSK MARKEDSFØRING!
SOLADO viser produkter bla på Instagram som åbenbart er taget fra andres annoncer, men de produkter de sender har INGEN lighed med annoncerne.
Jeg købte en ULDfrakke der ang skulle være nedsat samt 2 for 1 BH er.
Da jeg modtog pakken kunne jeg mærke på vægten det ihvertfald ikke var en uldfrakke. Istedet sendte de en parodi af en FILT-LIGNENDE "kittel", som er totalt ubrugelig. OG de 2 BH er er bare 2 stykker tyndt stof med 2 indlæg syet ind, syet på den mest primitive måde.
De hævder de lægger vægt på ærlighed og kvalitet og vil svare indenfor 24 timer. Jeg har endnu intet hørt. Jeg advarer mod at bruge Solado. Der er ikke bare tale om en dårlig kvalitet, men en komplet latterlig imitation af andres produkter. Det er nærmest et bedrageri efter min mening.Desværrre har de en ok hjemmeside med dansk tlf nr, hvilket let kan snyde potentielle kunder.

30 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD JER FEA DETTE FIRMA..!!

HOLD JER FEA DETTE FIRMA..!!

Dårlig service - min pakke er ikke modtaget, men SOLADO påstår at den er leveret..!!
Jeg har ingen beskeder modtaget om levering ej heller fra posthus mm.

Nu er de så holdt med at svare på mine mail.

Desuden så er varerne sendt direkte fra Kina - så selvom de hedder SOLARO KØBENHAVN - ja, så er det varer sendt fra Kina…

3 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb aldrig fra denne shop

Køb aldrig fra denne shop. Varen du får er en ringe kvalitet fra Kina. Der står ingen steder på deres site at varen kommer fra Kina. De skriver hurtig levering ( gik 3 uger) og returnering, men vil du returnere skal du selv betale for at varen sendes retur til Kina.
Og igen står ingen steder i deres retur politik at varen skal sendes retur til Kina.
Når man endelig klager, lover de først en 20% så 30%. Men stadig man får ingen retur seddel
Men jeg vil ikke betale for så ringe en vare. Dette er lige en sag for Forbrugerstyrelsen, du har krav på 14 dages returnering og det er shop der skal sørge for at der ligger returseddel i pakken , hvilken der heller ikke gjorde. I følge forbruger styrelse må de ikke forlange at man selv skal betale for returnering og så til Kina.

27 september 2023

Du får ikke det du ser

Købte 2 frakker - det ligner SLET ikke som på billedet. Virkelig ringe kvalitet. En sweater er tykkere end dem. Bliver sendt fra Hong Kong og sjovt nok samme sted som SHEIN

28 september 2023

Hold dig langt væk!

Hvis du ringer til kundeservice er du nr. 38 i køen og der bliver lagt på. Det er standard uanset hvornår du ringer. Dårlig kvalitet af varen og du kan ikke få lov at returnerer, selvom der i annoncen står: "14 dages pengene tilbage garanti"
Hold jer langt væk.

22 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stort set intet kan returneres

Kvaliteten lever slet ikke op til det der er stillet i udsigt.
Stort set intet af det man kan købe, kan returneres på grund af “hygiejne regler”
Man nævner mange kategorier og slutter af med, …
Så er man sikker på alt er med.
Fup og fusk

20 september 2023

Købte 2 sømløse BH for ca 2 uger siden

Købte 2 sømløse BH for ca 2 uger siden
Er nikkel allergiker så jeg tåler ikke hægter bagpå
Pakken kom fra Kina og tænkte at det var en fejl- det kunne ikke være min pakke, men jo det var det. BH erne er for korte i stropperne så jeg kan ikke bruge dem
De må jo være lavet til de små kinesere, har ikke på noget tidspunkt læst at det skulle komme fra et udenlandsk firma så man kan kun føle sig snydt og de 269 kr samt porto er spilt
Øv for en dårlig oplevelse. Køber ALDRIG mere der

7 september 2023

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. En falsk butik med dårlige varer, man ikke kan returnere. Køb ikke noget der.

9 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

“Der er stadig 38 foran dig”

“Der er stadig 38 foran dig” - dut dut dut.
Dårlig stil. Jeg ønsker at returnere en jakke og ber derfor om returlabel.
Modtager et svar hvor der står
“ Hej,

Tak for at kontakte os!

Må jeg kende årsagen?

Stefanie
Solado Butik”

Jeg ber igen om at få tilsendt returformular. Intet svar.
Jeg forsøger herefter at ringe, hvor jeg er nummer 39. Forbindelsen afbrydes herefter. Uagtet hvornår jeg ringer er jeg nummer 39.

Den jakke er så dårlig kvalitet. Farven stemmer ikke. Knappernes farve stemmer ikke og så er materialet bare helt vanvittigt dårligt. Løse tråde alle vegne, den er så tynd at man kan se igennem den.
For ikke at glemme de falske lommer.
Skod med skod på. Og endnu dårligere stil at jeg ikke kan få den returformular og få sendt skidtet afsted.

15 september 2023

Lang leveringstid, tynde, små

Lang leveringstid. Tynde bh, små størrelser. Så jeg -
Normalt 75E,bestilte 2XL, modtog dem, og fandt dem for små og tynde, valgte jeg at forære dem til kirkens Korshær, fremfor at have mas med at sende dem tilbage.

13 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte den 6.9 ved en fejl 2 jakker…

Jeg købte den 6.9 ved en fejl 2 jakker og skulle kun bruge den ene. Den første kostede 379kr og den næste 189kr.

Jeg skrev til dem med det samme, at jeg havde bestilt en for meget. De svarede meget hurtigt, at de ville trække den ene tilbage. I dag søndag den 10.9 har jeg fået pengene retur og for den dyreste jakke på 379kr.
Det er sgu god service! Jeg var sikker på jeg ville blive taget ved næsen efter de anmeldelser som står herpå, men tværtimod!

6 september 2023

HOLD JER LANGT VÆK !!

HOLD JER LANGT VÆK !!! 🤬🤬🤬
Kan bestemt ikke anbefale at købe undertøj(BH`er). For det første, er det en ekstrem dårlig kvalitet. Tyndt og billigt stof. Kan ikke forestille mig, at de kan holde på noget som helst.
For det andet, er det ikke muligt at bytte det.
De reklamerer med at der er nem retur. Men når man skriver efter retur-label, får man først tilbudt, at man kan få refunderet 20% og beholde varen. Så får man tilbudt 30% retur.
Jeg skriver til dem, at jeg stadig vil have en retur-label tilsendt, da jeg jo ikke kan bruge varen til noget.
Først her, skriver de at varen er på deres liste over produkter, der af hygiejniske årsager ikke kan returneres. Får så tilbudt en rabatkode på 20% ved et nyt køb. JEG KØBER ABSOLUT IKKE NOGET HOS DEM MERE.
(Ville ikke have givet dem nogen stjerner)🤬

31 augustus 2023

Købte 2 BH som overhovedet ikke passer

Købte 2 BH som overhovedet ikke passer, og der var ingen faktura med, bad den 25. august om returformular, dagen efter modtagelse, ikke modtaget, og idag sendt endnu en opfordring.
De reklamerer med fuld bytteret, men har nu tilføjet, det ikke gælder undertøj.
Kan på andre anmeldelser se, det gælder mange andre.
Hold jer langt væk fra dette firma. Tove

7 september 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.